tiistai 10. maaliskuuta 2015

Loiron loppu

Katselin Loirinuotiolla finaalijaksosta vähän Samuli Eedelmanin kivestä. Ei paljon muuta. Aika tylsä loppujakso.

Aika outo sarjakin kyllä lopunkaiken ajatellen. Kuunella jotain minulle vierasta vanhaa syyläistä tökeröä äijää, joka turisee tutuille ja tuntemattomille kaikkea sekalaista paskaa.

Vanhuksillahan ON tapana jakaa (oli sitä sitten pyydetty tai ei) "viisauksiaan" ja joskus ihan oikeita viisauksiaan, läheistensä kanssa, ja myös kenen tahansa jonka on olosuhteiden takia pakko niitä kuunnella.
Ja Loiron nuotiolla on juuri sellainen "keissi". Sinne menneet jäivät ansaan. He eivät päässeet sieltä ajoissa poiskaan joten he joutuivat kuuntelemaan kaikkea mitä joku vitun "Vessamatti" on tehnyt 1970-luvulla ja siitäkin eteen ja myös taaksekkin -päin.


"Oujea beibi.... ouujea"

Mutta jokatapauksessa; oli kyllä tyhjääkin tyhjempi ja tylsä tuo loppujakso. Ei voi muuta sanoa.

Siinä ei oikein edes päästetty Eedelmannin Jokapaikanhöylää ääneen, eli kuten sanoin -se joutui lähinnä kuuntelemaan ja katselemaan kun 4 vanhusta puhui keskenään ja toisilleen. Jorisivat ja muistelivat jotain menneitä hevonpaskoja jotka ei oikeasti KIINNOSTA vittu ketään !!! Vieläpä noin vitun tylsien vieraiden / äijien !!
Ketä ne edes oli ?! Samulin toki tunnistin, mutta ne muut !?!? mitä vittua !?

Ohjelman tekijät olivat kai päättäneet, että Finaalijaksoon halutaan jotain mahdollisimman yhdentekevää, tylsää ja täysin tuntematonta ! Just ! Näin myö tehhään !!

Eli kaikki ne / me jotka jostain syystä vaivautui katsomaan tuon jakson, jouduimme todistamaan kun Loiri ja pari muuta istui iltaa mökillä. Siinä kaikki !
Vittu SIINÄ - KAIKKI !!!!!

Ei tsiiiiiiiiiiiiiiiiiiisus vittu !!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti