tiistai 31. maaliskuuta 2015

Äpple ja Zobs dokkariKatselin eilen jonkin Stiiv Zobs dokkarin.
Ärsyynnyin ja meinasin välillä yrjötäkkin.

Vittu mitä typerää muulien mylvintää ja nyhveröiden Sankarin palvontaa !! Tsiiiiisus vittu mikä mulkku seKIN oli !!! Haistakoon Stiiv vitun Zobs (Steve Jobs) pitkän vitun paskan, saatanan vitun varas!! missä sitten ikinä muualla onkin kuin hautuumaalla !!

En saattanut uskoa välillä, mitä näin. Ohjelma oli NIIIN hävytöntä sankaripropagandaa ja niiiiiin yksipuolista ja silmäistä, että sokea ja tyhmä muulikin näkisi mistä on kyse. (Muttei siltikään Applefanit).

Vittu ...jooooooooka vitun laite ja hilavitkutin mitä Zobs sitten ikinä "keksikin" tai Nokialta anasti, esiteltiin jonain vitun uutena Maailman Ihmeenä. Ikäänkuin se olisi todella "mullistanut maailman ja ...muuttanut kaiken !! jeeaa mään!" että iipodissa on vittu oikein näyttökin saatana !! toisin kuin esim wookmänissä !!

Well...fuck me in the neck !!

Jooooooooooooka vitun laite ja hömppälaatikko ja kikkelinvitkutin mitä Zobs ikinä esittelikään, esiteltiin jonain vitun typerysten silmät pyöreiksi muovaavina hämmentävinä Ihme Keksintöinä joita "ilman ei voisi kuvitellakkaan enää elävänsä" jne jne jne ...vittu sitä tulee VIELÄKIN saatana korvistani ulos ! ja joka reiästä !
Pieren miltei sitä sanonnanmukaista verta !!

Enkä vain siksi, miten hinttejä nekin 2 Sanf-Fran-Siskolaista homoakin siinä taas oli, eli ne "myytinmurtajat" joista toinen näyttää manaatilta baskerissa ja toinen ..vain tyhmältä keltaiselta hintiltä. (Myös : mäntiltä !)

Se manaatti muuten, mainittakoon, on niin tyhmä tai jotenkin... ähisevä? ettei se osaa saatana edes lukea teleprompterilta vuorosanojaan, näyttämättä samalta kuin ohjaajan ohjeita käsittämätön näyttelijäkissa.
Miten sillä VOI OLLA mitäääään vitun vaikeuksia asian kanssa ?? kun äijällä on saatana ihan omakin Tv-ohjelma !!

OBAMAkin osaa saatana tulkita tuota Valkoisen Pirun, mystistä ja maagista, kaiken antajaa ja ottajaa ja ohjeistajaa, eli Teleprompteria !! Muttei tuo työkseen / elääkseen TeeVeessä esiintyvä pyylevä mursu !!!

No jokatapauksessa..... ohjelmassa ei jätetty käyttämättä kai sekuntiakaan !!! kirjaimellisesti, Applen laitteiden kehumiseksi. Ne kehuttiin kaikki, maasta taivaaseen ja ehkä ylemmäksikin.
Ja niiden kauneus ja disain ja blääblääblää....ja yöäk !!

Itse en voi sietää niitä lahjattomia tylsiä paskoja, mitä KAIKKI Applen hevonpaskalaitteet on ja on aina olleet !!
Olen INHONNUT äpleä alusta asti. En ole koskaan saattanut käsittää miksi idiootit tuntevat vetovoimaa aplea kohtaan, mutta toisaalta, jotkut tuntevat myös seksuaalista vetovoimaa esim hevosia tai vuohia ja lampaita kohtaan.

En toki SITÄ ...niiiiin, tuomitse, mutten myöskään nyt niiiiiiiiiiiiiiin ymmärrä sitäkään.
Mutta aple on yksinkertaisesti TYLSÄ !! Se EI OLE minimalistinen ja "sliikki" ja hienostunut ja upea ja mahtava ja khuuli ja menevä ja virataviivainen ja sikasiisti ja vielä mitä vaan kertakaikkiaan platku lässähdys !!

Mutta kaikki nynnyt juutalaiset (kuten dokkarissa esiintyneet) ja hipsterit ja muut ammattiärsyttäjät, NE ei voi pitää sormiaan irti niistä kapineista. Ne on kuin lapsia karkkikaupassa tai lelukaupassa. Niiden on pakko saada heti jokaikinen uusin applen tuote, oli se sitten mikä vain. Iikello tai iipuhelin tai iipädi tai podi tai iikikkeli tai iikullirengas tai iikakkakasa se On saatava. Nyt ja heti.

Tuo ei ole enää tervettä. Eikä "faniutta" eli suosimista ja "tuulettamista" vaan tuo on oikea päähänpinttymä, OCD-pakko-oire ja neuroosi ja mielenvajautta.

Toki minä tykkäsin kovasti Mokiasta, mutta inhoan sydänjuuriani myöden kaikkea sittemmin..Nokia N9 aikojen. Muistaakseni ainakin.

No eniwei.... tulin myös ajatelleeksi tuota vitun pälpättävää aivopesua katsoessani, kuinka se vaikuttaa vähemmän "heränneisiin" ja sikäli erityisesti nuoriin katsojiin. Ohjelma oli nimittäin myös "editoitu" / leikelty niin nopeatempoiseksi, että se koostui lähinnä "tieto-iskuista" kuten "Stiiv Zobs oli nero" tai "Stiiv Zobs oli ylinero" tai "apple on mahtava" ja näin pois päin, ja hyvin tiiviistä ja nopeista puheen ja vuoropuhelun pätkistä.
Ja kun ohjelma moiseksi leikataan, ei siinä jää aivoille lainkaan tilaa ja aikaa ja mahdollisuutta käsittää MITÄÄN kuulemaansa, näkemäänsä, lukemaansa, ainakaan kunnolla.

Se ei eronnut paljonkaan eikä oleellisesti Vasemmiston muustakin henkilökultti / henkilönpalvonta menoista. Kuten Hitlerin kohkauksesta ja suurista kokoontumisista kuten Nyyrenberkissä yms.

"Dokumentti" (eli henkilönpalvonta tiedote) halusi ensisijaisesti vain iskostaa kaikkien katsojien päähän ajatukset : Jobs on huippu ja nero, ja Apple.. mahtava. Siinä kaikki.

Älkää suotta alkako itse ajattelemaan ja ruotimaan asiaa pohjamutia myöten vaan ottakaa vain sanamme siitä; sillä ....näin se...ON.

Vastenmielinen hehkutus"dokkari". En voi muutakaan todeta.
Iljettävää.

Itse en voi siis aplea sietää enkä sen disainia (ja minä kyllä arvostan kauneutta ja ymmärrän oikeasti hyvän "disainin" päälle) ja nähdessäni kaupassa applea ...haluan miltei potkaista sen lattialle ja talloa murusiksi tai heittää ...tai ei! viskata! viskata sen seinään. Niiiiiiiiiiiiiiin minä sitä ällöän.
Inhoan iipuhelinta. Todella.

Ja olen kyllä sitä koettanut käsitellä, mutta... ei mitään ! Nada. En tunne tai aisti mitään erikoista, muuta kuin hieman liukkaahkon lättänän kännykän. Siinä kaikki.
Ei taikaa, ei magiaa tai mitään. Puhelin.

Mutta ii-lahkolaisille se onkin jo uskonto. Kuten vasurille on kaikki, mikä tahansa. Paitsi tietenkin esim Kristinusko.
Islamikin menee vielä, kaikkineen päivineen, muttei ristin usko. (Joka ei edes katko päitä!)

Ii-idiooteille oli Stiivi sama kuin Hitler Natseille ja Pol Pot punakhmeereille ja Mao kinkeille ja niin eespäin.
Kaikki mitä HERRA sanoi tai teki, oli pyhää ja kyseenalaistamatonta. Kumoamatonta, mutta kumouksellista.
Ja mitä...tarkalleenottaen oli applessa niin kumouksellista ?! (koska Stiiv kaiketi sitten OLI koko apple, on se nyt de facto, kuollut) en todella osaa sanoa. Ehkä se oli huono ja tylsä ulkonäkö / suunnittelu eli "disain", tai ehkä omituinen ja yksinkertaistettu ja kankea ja rajoitettu käyttöjärjestelmän tynkä? ehkä ällistyttävä ylihinta? !...entiä.
Mutta jotain siinä on / oli pakko olla .....rait ?!

Myönnettäköön, etten nähnyt koko dokkaria ihan alusta... joteeeennn...onhan toki juuri ja juuri mahdollista, että siinä jotain Nokiasta mainittiin, mutta en kyllä usko. Joten; dokumentti antoi hyvin Applekeskeisen ja Stiivkeskeisen kuvan koko vitun kännykkämaailmasta... vaikka esim juuri Nokia on tietääkseni keksinyt monia innovaatioita ja niistä on myös Apple nyppinyt rusinat pullasta ja sitä ei sitten viitsitä edes mainita ?! saatanan partikularitiset anglopaskat ! haistakoot vitun.

Nokia sopii suomalaiselle, Apple amerikkalaiselle. Kuten ne puiset palikatkin, missä on kirjaimia ja numeroita.
Mikä sopii kanalle, ei sovi kukolle.
Niin se vaan on.

Apple ja kaikki asiat "ii" -on ihan vitun tylsiä ja kankeita ja puisevia ja niissä on AINA läsnä sellainen vastenmielinen tunne, ettet pääse "sisään". Junou ? jotenkin...se koko "ekosysteemi" kuten kaikki rillipäiset vitun mäntit sanoisivat, on vain niin vitun ulkokultainen ja jäykkä, ettei se tarjoa oikeasti mitään !! MITÄÄN. Ei ainakaan minulle.
Sen verran voin toki myöntää, että käsittääkseni kaikissa Mäcintosheissa (i-mac) on oletusarvoisesti MUKANA videon (ja ehkä jopa kuvan? tai äänen?) käsittelyohjelma. SE on kieltämättä mahtavaa. Ja sen soisi tulevan kaikille Windous-koneillekkin ja äkkiä.
Ja olen itse aina halunnut, että PC:t / tietokoneet sinänsä, tehtäisiin mieluummin esim juuri alumiinista kuin muovista ja senhän apple on toki tehnyt, mutta vain niin vastenmielisen rumasti, tylsästi ja amerikkalaisesti, etten voi sitä silmissäni sietää. Ja myös lasia siinä on. Hienoa, mutta onko se realistista ?! ...en osaa sanoa.
Ja se kolmas hyvä puoli Mäkissä on tietenkin ilmeisen hyvä kuvanlaatu / pikselimäärä tai resoluutio, näytössä. Mutta saa niitä hyviä näyttöjä peeseellekkin.

Eli 3 hyvää puolta siinä ON. Myönnän.
Mutta siinä ne taitaa sitten ollakkin.

Enkä ole ikinä omistanut mitään podeja tai pädejä yms roinaa. EN vain käsitä mihin sitä kukaan oikeasti TARVITSEE ?!?! Vitun Suuren Maailman Citymäntit !!
Miksi joka helvetin paikassa pitäisi aina kuunnella musiikkia ?! Tai katsella jotain typerää paskaa ? eikö siihen kyllästy ? minä kyllästyn melko nopeasti suurimpaan osaan "mediasisällöstä" ja kännykkääni. En voisi kuvitellakkaan kantavani mukanani jotain pientä vitun vetkutinta mikä jurnuttaa niitä yksiä ja samoja biisejä aina vaan ja uudestaan, loputtomalla silmukalla ja toistolla. Kun kävelen tai istun tai ajan jollakin tai makaan tai seison päälläni tai mitä vain.
En vain näe mitään erityistä tarvetta iipodille / pädille.

Tosin on sanottava, että tuo uusi Nokian tulossaoleva pädi on alkanut kiinnostaa !! Ihan jo siksi, että ....siinä....EI ....ole...Windoussia !! Vaan Aaaaaaandroid !! Viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihdoiiiiiiiiiiiiiiiin !! ahahahaahahaaaaaaaa, hyvä Mokia !! Eihän se vittu kauaa kestänytkään !! Hienoa samojedit.
Tarvitsi vain käydä pohjamudissa ja MYYDÄ koko vitun lafka ja kaikki irtain ja potkia työntekijät ulos tai intiaan... niin SITTEN !! Sitten meni oppi perille.
Näin se käy!! suomalaisilta tuo "bissness".

Sitä on jopa kehuttu kun olen pari pätkää Juutuubista katsonut ennakkoarvosteluja ym. Hienoa. Ilman siis, sarvia tai hampaita. Nyt näyttää edes joltain.

Mokiallahan ei ole myöskään mitään juoksulenkkareissa muhivaa typerää vitun hippinörttimäntti Kuningasta vaan liuta tylsänpulskeita suomijuntteja pölkkypäitä ja lättäottia.
Kuten suomessa aina ja yleensä; ei ole mitään eikä ketään mitä palvoa. Ei tule hlökulttia kun ei henkilöä ! Simple.

Sensijaan, että jokin yksi "kuumeinen nero!" ratkoisi asiat...tai pikemminkin; ruoskisi nörttiarmeijaansa alati kiihtyvään työtahtiin ja "lainailisi" muiden ideoita, Mokian insinörtit juonii omaa tuotettaa Komiteoissa ja Kokouksissa ja Killoissa ja Työpajoissa ja Hallituksissa ja mahdollisimman persoonattomien ja tylsien miesten illanistujaisissa ja muualla.
A vot !No joka - tapauksessa.
Olipahan vastenmielinen dokumentinkuvatus.
Hyi olkoon.

Tässä kaikki tällä erää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti