perjantai 27. maaliskuuta 2015

Kännikuskit

Olen unohtanut raportoida tämän jo aiemmin!! mea culpa.
Eli; kun tyhmät ja alisteiset aina jankuttavat Poliisin ja Valtion (pitkälti 1 ja sama asia!!!!!!!!!!) tarpeellisuudesta ja siitä mitä sitten tapahtuisi ja tulisi ja olisi jos niitä ei olisi, niin tässä on nyt sitten "tätä" itseään !! Ne on tarpeellisia, koska te ette kykene hallitsemaan omaa viinanhimoanne ja olemaan juomatta ja kykene käyttäytymään kuin ihmiset, Oikeissa ja Sivistyneissä Maissa. Te siis, ette ole kuin minä, toisin sanoen !! ahahahaahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Kyttä toimii (siis kaiken-muun-muassa !!) eräänlaisena itsestäänselvyytenä pidettynä hätävara juoppokuskina ja tyyppinä joka korjaa sitten KUN sammutte, saatanan lättäpää samojedit, johonkin vitun vatukkoon tai hankeen, -talteen.

Joten.... eikö Kyttiä voisi yksinkertaisesti (mutta HUOM!! tämä vain maailmassa jossa ihanteellinen ja älykäs ja aidosti "itsestäänselvä" ja "järkevä" ja sateenkaaret ja yksisarviset ja älykkäät ja rehelliset ihmiset, vallitsevat !!) järjestää ihan selkeän rehellisesti nimenomaan juurikin tuon täsmällisen asian ympärille ?!? Ja uudellleen-nimetä esim "juoponhallintajoukot" nimiseksi, tai "juoppokuskit ry"ksi tai "kännivalvojat" tai "kännikuskit" tai "känniläistensiivoojat" tai "känniläistenkorjaajat" tai "alkoholiviranomaiset" tai "alkoholin seuraamus virasto" nimisiksi !?!? tai vaikka "känniläisten häätäjät" ? tai "juoponvartijat" tai jotain vastaavaa ?!?! (keksin vielä monta muutakin, mutta ne on liian hyviä ja hauskoja annettavaksi ilmaiseksi, anonyymisti. Sry).

Miksei sikoja siis tehtäisi VAIN tuota tarkoitusperää palveleviksi !? Ne toimii lähinnä niiden takia ja ehdoilla ja niitä varten, muutenkin, jotka ei katso pystyvänsä olemaan itsekontrollissa ja tarvitsevat kuin pienet piltit / lapset, jonkun joku katsoo perään. Ja NÄIDEN vitun "aikuisten" saatanan apinanreppanoiden takia Meillä Kaikilla on ilo ja kunnia olla Kyttien Kiusaamiselle avoinna ja alttiina uhrina !! Kiitti taas vaan ihan vitusti !! imbesillit !!

Kuten elämässä kaikkialla muutenkin, AINA; joutuu kaikki hyvät ja rehelliset ja hyveelliset ja älykkäät ja muut huomioon luonnostaan ottavat  olennot, aina typerämpien älykääpiöiden takia alttiiksi erilaisille Säännöille ja Määräyksille ja Edikteille ja Sanelulle ja Karsinaansulkemiselle jota ME EMME tarvitse tai HALUA !! mutta joka, jokatapauksessa, meihinKIN sitten ulotetaan, kun kerta noikin nin sit säkin !! Koska "säännöt koskevat kaikkia!"

"Nii!"  (sellaisella lapsen, typerällä, "mä miällytänkin iskää" äänellä. Sillä vitun äänenvoimakkuudeltaan vaihtelevalla vitun vinkunalla, kun "tiedetään paremmin" ja Oikein !).

- Todellisuudessa kuitenkin, sillävälin, "Säännöt" ja "Lait" yms paska, EI KOSKE ketään muuta kuin sitä joka VALITSEE ja SUOSTUU niitä seuraamaan ja jolta on täten, ENSIN KYSYTTY haluaako hän niihin sitoutua !!! Ja jos ei, niin silloin se tarkoittaa "ei" !! Eikä häntä silloin sido yksikään, ainoa, sääntö, laki, tai muu käytöksenhallinnan osa-alue. Aamen. -

Kaikki mikä tästä poikkeaa on a) pahuutta b) kiusaamista / öykkäröintiä c) pakottamista d) väkivaltaa e) käytöksenhallintaa ja f) toisen elämän kontrollia   jne  jne  jne.

Ja minä luulisin, että te KAIKKI kyllä TIEDÄTTE tämänkin, jossain syvällä sisällänne. Jos ei sitten muualla niin syvällä takapuolessanne. Vitun idiootit kiusaajat !!

Haistakaa paska.

Noin ollaan ja eletään a) apinalaumassa ja b) vankilassa ja kaikkialla missä on mielisairaita ja pahuudellatäytettyjä olentoja, jotka siten luultavasti EIVÄT ole luonnosta kotoisin.


* * * * *

Eniwei.
Yksi tapa jolla sikojen tarpeen voisi mitätöidä täten kokonaan ...on .paitsi tietysti älykkyyden ja muun sellaisen räikeä nosto, mutta...milläs senkin teet? kun saatavilla oleva aines ei vain riitä ! -sellainen, että alkoholia saa vetää vain tietyissä ja hallituissa olosuhteissa, kuten esim jossain sille varatussa erillisessä kopissa !! Missä on paskapönttö ja sänky ja muut "putkan"kin mukavuudet.
Elikkä; olisi jo valmiiksi siellä mihin todennäköisesti kuitenkin päätyy.

Jos vuori ei tule luo, on mentävä sen luo.


C´est la vie. Mutta P.s kiusaajat ja puuttujat, löytävät kuitenkin AINA "syyn" puuttua ja kiusata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti