lauantai 28. maaliskuuta 2015

Alppien Lentoturma

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015032819435172_ul.shtml

Mainitaan nyt tuokin, kaiken rehellisyyden nimissä. Sillä, ilottelisimmehan jos kyseessä olisi ollut se "usual suspect" eli Ählämi.

Tuo heebo siis taisi ajaa tahallaan päin seinää ns. Lentokoneella.
Melko kaheli ? ... tai nykyään ehkä "luova ajattelija". En tiä.

Ironisesti; turvatoimet kävivätkin nyt surmanloukusta !! Näin käy kun ei osata suunnitella kunnolla ja ajatela loppuun asti ja olla kärsivällisiä ja realistisia ja kun ei haluta käyttää liikaa rahaa mm turvatoimiin. Välttävää paskaahan NE on !!

Kuten Titanikilla aikoinaan. Pyh ja pah mistään vitun veneistä !! "Uuuuu katso minua! mä ooon veeneeesssä !! älläl lälläl läää !!".

Tiedän, että tämäkin idea on ammuttu alas jo monta kertaa (kuten lentokoneitakin !), mutta sanon sen silti; olen aina ollut sitä mieltä, että lentokoneissa tulisi jokaiseen istuimeen "integroida" eli SUOMEKSI "sisäänrakentaa" -laskuvarjot !!!
Kyllä !! sanoin noin !!

Vaikka mitä jankuttaisi vastaan niin voin miltei taata, että ne olisivat jo tähän mennessä pelastaneet ainakin.... yhden !!! Yhden enemmän kuin mitä nyt on pelastunut.
Ja tietenkin kone pitäisi rakentaa muutenkin jo vähän uudemmalla tavalla. Mutta kuten tässä tylsässä elämässä, jota keskinkertaiset ja itsekkäät ja typerät ja pahat (jotka on siis kaikki yhden apinan eri piirteitä!! ei eri kategorioita HUOM !) ja ääliömäiset ja tympeän lahjattomat -hallitsevat; ei mitään liian khuulia ja älykästä ikinä toteuteta eikä mitään "liian nopeasti" ikinä muuteta.

Mieluummin asutaan saatana 1970-luvun (oksennusreaktio) kerrostaloissa ja homehdutaan sinne!! ja otetaan maahan hyödyttömiä vitun neekereitä yms jottei vain vaikutettaisi Pahoilta ja Rasistisilta™ kuin purettaisiin näitä vitun kuvottavia Korbusiaanisia Abominaatioita ja rakennettaisiin uutta ja kaunista ja ennenmuuta puhdasta ja hygieenistä !!! aaaaaaaah, tilalle.

Mutta mieluumminhan rahat kannattaakin käyttää Maahanmuuttoon™  ja muuhun VasemmistoHerrain hömppään !! Natürlich.

Mutta eniwei, äijä lensi kai sitten tahallaan päin vuorta. Siinä kaikki.
Vitun rotta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti