maanantai 30. maaliskuuta 2015

Härkäpäiden Tyranniasta taas

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015033019445547_uu.shtml

No mutta tottakai on !!! Jos saatana, suomalainen vitun homekorvainen kommarin paska Virkamies tai Virkaämmä on joskus jotain luullut tai uskonut tai saanut päähänsä ja on siitä hyvin, hyvin vakuuttunut, ei sitä mikään muuta sitä päättäväisyyttä ja kanuunankuulamaista jästipäistä päämääräänsä kohti jyräystä !! Ei mikään.

Ja kuinkas muutenkaan !! joku saatanan idiootti älykääpiö NAURAA kuullessaan totuuden !! hAHhhahaha ei jessus saatana sentään... aahahahahahaah hahah.... kai tälle vois ja päitäis itseasiassa itsekkin ihan vain nauraa ! niin vitun tyhmää Jantemuuliutta tämä taas on !!! Ei vittu o tosika !


Kuten Tao te Chingissä sanottiin ; "kun alivertainen henkilö kuulee Taosta, hän nauraa!! ellei nauraisi, ei kyseessä olisi Tao".

Tao = Totuus, tie, olemassaolo, elämä ja maailmankaikkeuden SE, taustallavaikuttava mysteerinen voima. "Jumalan äiti". Mutta yleiskielessä se voisi olla vain "totuus". Eli; kun idiootti kuulee tai näkee Totuuden, hän vain yksinkertaisesti nauraa.
Kuten yleisö Ständap-keikalla. Jos ständapkoomikko on HYVÄ (jollaista suomessa ei vielä ole! [koska MINÄ en ole sellainen..]) hän vain puhuu periaatteessa totta, ja kaikki nauravat. Tämä on vähän sama ilmiö. Mutta typerys nauraa ennenmuuta kai, paitsi koska on tyhmä, siksi että hän on epäuskoinen kohdatessaan oman absoluuttisena eteensä aukeavan typeryytensä ja totuuden yhteensopimattomuuden.

Hän ei-vain-kertakaikkiaan-voi-käsittää !!!! olleensa AINA ja IHAN KAIKESSA !! väärässä. Kuten Vasurit KAIKKI ja AINA !!!!
Sellaista on olla Poikkeuksellisen Tyhmä. Vaikka he luulevat olevansa tuon vastanapoja eli Poikkeavan Viisaita.

Kuten minä olen sanonut; Vasureita ja rikollisia ja Poliitikkoja ja muita (kaikki SAMA asia, eri versioina!! [kiusaajia periaatteessa]) tulee eritoten niistä lapsista, jotka EIVÄT vittu KOSKAAAAAAAAAAAAAAAAAN !!!!!! KUUUNTELE KETÄÄÄÄÄÄÄNNNNNN !!! haloo !?!? kuuletko sinä edes tätä !?!? vitun typerä itsekäs, itsepäinen pässi ?! äänenä päässäsi, tätä lukiessasi !? jos kuulet niin: haista vittu !!

Ne on niitä vitun lobotomisoituja, aivottomia vitun paleoliittisiä hillereitä jotka ..kuten aina jossain lapsista otetussa filmissä tai "hauskassa videopätkässä" vain tuijottaa typeränä eteensä ja esim läpsäisee toista lasta tai työntää tämän pois jonkin auton tai keinuhevosen päältä ja menee siihen sitten ihan tyynen rauhallisena ITSE tilalle ja alkaa tääääääääysin muina miehinä keinua tai ajaa. Vailla alkeellisintakaan käsitystä tai ajatusta siitä TOISESTA ja SEN olemassaolosta ja olemassaolon kokemuksesta. Tai tunteista tai siitä mitä tämän imbesillin edesottamukset AIHEUTTAVAT PITKÄLLÄTÄHTÄIMELLÄ hänelle yms jne etc."Jos nyt ajatellaan, että yksi amerikkalainen tutkimus sanoo näin, sillä ei ole hirveästi merkitystä, hän muotoilee.

Hänen mukaansa heidän työryhmänsä lainsäädäntötyö on perustunut yli 1 000 tutkimukseen ja viiteen erilaiseen meta-analyysiin."

Ei jumalauta mikä saatanan, vitun, kusipäinen perkeleen jukuripää !! Jumaaaalauta !!!!! *huutamalla!* Jumalauta !!!
Luovuta nyt jo SAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATANAN Samojedi idiootti !! vitun typerä lantajuntti taulapää, slaavi, aasialainen robotti perkele !!! Anna ny VITTU JO OLLA !!!
Saatanan ynisevä nyhvö.

Hänen mukaansa; hänen ja muiden idioottien hevonpaskatutkimus EI PERUSTU T O D E L L I S U U T E E N !!!!! Vaan tympeään, keskinkertaiseen, pikkusieluiseen, vasemmistoheteroon ANALYYSIIN ja tutkimusten tutkimukseen ja jankutteluun jankutuksista ja änkytyksiin änkytyksistä ja mietintöihin pohiskeluista ja Vasemmisto Vapaamuurarillisiin kuvitelmiin joita kuvitellaan, yhdessä !! jee ! (kuten Kommunismissa)... illanistujaisissa, joista Todellisuus ja Ulkomaailma pidetään tiukasti loitolla.
Kuin intiaanit tiipiissään ! imppaamassa puhvelinpaskaa ja hengittämässä jotain vitun kayaanikotsa humbuukispatska höyryjään. Ja sitten sieltä ilmestytään ....Tietäen Kaikki !! ja NÄYN kanssa !!

Hallevitunlujaaaah.

Se on se, mikä tämäkin hevonpaska ajatus/LAKI taas ON !! "Näky" !!! SE, se ON.
Niitä on näillä vitun Pohojoosen Samoojereillä, edelleen. Samaa vitun paviaaninaivoista noita ja shamanamanaaa nama namanaani imaami potaskaa kuin aina ennenkin !! Mitään ette ole oppineet Valkoisilta !! Ette sitten niin mitään !! perkeleen itsepäiset muulit. Saatanan Slaavilaset pakanat ja likaiset villit.


Haistakaa saatana vittu.
Ei saatana....*huoh*....

No, puhun tässä lopuksi vielä sen verran itsekseni ja itselleni, jos edes MINÄ kuuntelisin, että: jos en esim vois sietää Airon Meideniä* niin en yksinkertaisesti mene kauppaan tai iitunessiin tai mihinkään, ja osta mitään sen tuotantoa. se on NIIN yksinkertaista !!
Eikä se liioin toimisi minkäännäköisenä porttimusiikkina yhä raskaampaan ja paskempaan ..paskaan !!
Toistan: Minä vain en kertakaikkiaan ole sen kanssa MISSÄÄN TEKEMISISSÄ !! SIINÄ    IHAN   KAIKKI !!!!

Iiiiiiiiiiiiiiiiiihan kaikki.
Mutta yritäppä lyödä TUO !!! läpi jonkun saatanan härkäpäisen idiootin, joka Valtioon ja Poliisiin ja Lakiin uskoo, paksusta ja itsepintaisesta läskipäästä !!!! Ei saaaaaaaaaatana !! Eii vitttuuuuuu...Eeeeeeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiiiiiii...
Kun ei...nin ei !! Kun setä haistelee mieluummin omaa kakkaansa, jonka on ensin pyngännyt eteisen lattialle, kuin hyväksyy totuuden ja oman tyhmyytensä ja omat virheensä ja ALKAA VITTU KORJATA niitä ja pyydellä uhreiltaan anteeksi niin.....no, näin siinä sitten taas käy. Iiiiihan kuten Kurjisa Kuppiloissakin !! ihan tasan sama.
Mutta tällaiset tyypit ; hallitsevat vittu maita !! ja kansoja !!! Ja TE ANNATTE NÄIN OLLA !!!

T E    !!!!

Kuten yleensä AINA, aiheuttaa suht pieni ja mitätön määrä, aivan uskomattoman ja käsittämättömän itsepäisiä älykääpiöitä, lähes KAIKKI maailman ongelmat. Joita HE !! sitten perustavat jonkun vitun kusipääkomitean ratkomaan... aijai !! ai jessus sentään.... iaaiaiaiaiaii va...ai vittu !! en tiedä nauraakko vaiko itkeä ?!?!.... oi voi !! oi voi voi voi...

Jästipäiset muulit....be gone !!

Mutta älkää herran tähden, antako totuuden ja todellisuuden, tulla tiellenne !! Se olisi jo liian paljon !! Hei ! khamoon. Teik it iisi.

P.s Tuo omahyväinen pikku mulkku vielä oikein ylpistelee perkeleen  typerys, tuossa, että "oi !! voi ! voivoi...tuhosinx mä nyt teijän tieteen vai !? ahahahaaha no...ei voi paljo mitään !hahahaha läl läl läl läl lää".


* paskaheviä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti