sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Nekrutar apinanraivoaa

FUCKING NIGGERS !! A G A I N !!

http://www.liveleak.com/view?i=b10_1426395873

Tässä on TAAS teille kaikille, esimerkki nekrujen absoluuttisesta imbesillimäisyydestä ja primitiivisestä tyhmyydestä ja Paholaisen mielenlaadusta ja todiste myös tämän blogin : http://realismi.blogspot.fi/2007/10/rotujen-vliset-lykkyyserot.html esiintuomasta aiheesta, eli että: neekerirodulla Psykopatia on tyypillisempää (sitä siis ESIINTYY SELKEÄSTI ENEMMÄN ja USEAMMIN) kuin Valkoisilla, tai luultavasti -millään muulla rodulla.

Tuo tuossa videossa on TOTAALISEN TYYPILLISTÄ ja OLETUSARVOISTA käyttäytymistä kyseiseltä vitun paviaanilaumalta, apinaakin alemmalta ruojalta nimeltä "neekeri".

Ei mitään uutta, ei mitään ihmeellisstä. Ihan vain perus apinanraivoa.

Jopa joku itseään "Afrikan neekeriksi" väittävä (Mogadishusta, Somaliasta kotoisin oleva) kommentaattori kirjoitti itse näin.....

Kyseisessä videossa siis lössi typeriä nekruja yhyttää jonkun (ilmeisesti satunnaisen) teini(?)tytön ja hänen pienen veljensä ja yksi gorillatar käy sitten MOLEMPIIN käsiksi !! HAHah vittu mitä idiootteja saatana ! Tsiisus fak.
Ja muut murjaanit vain hekottaa ja höröttää, kuten aina, yhden piestessä satunnaista viatonta kuin raivostunut simpanssi lajitoveriaan. Paitsi, että tässä tapauksessa on tuo pieksijä paljon simpanssia alempaa kastia ja tyhmempi ja piesty, ylempää.

Ja tällaista paskaa ne saatanan "suvaitsevaiset" ynnämuut, sitten ...suvaitsee ? Ja haluaa kaikkien suvaitsevan. Ja mikä pahempaa, ymmärtävän. Jopa luultavasti suosivan ja kehuvan.

"Hyyvä! hyvä nekru! hyvähyvä!! käy päälle vaan, se opettaa elämää näille nynnyille!! hyvähyvähyvä".

Tuotakaan ei olisi käynyt jos valkoisilla olisi oma maa.

Mutta nyt alkaa valkoisten maat täyttyä "mustalla väestöllä" eli suomeksi: neekereillä / nekruilla / murjaaneilla jne jne jne. Joten voitte totaalisesti, odottaa tällaista vain lisää ja lisää ja lisää ja lisää.
Ja Vasemmiston vitun ylimielisiä !! YYYLIMIELISIÄ sönkötyksiä ja pyhimyksenä poseeraamisia ad fakin nauseam !!

Sääliksi käy noita kahta. Pieni poikakin (jolla kyllä vaikutti olevan vähän käkkärä tukka itselläänkin.. mulatti kenties ?!) jo raivostui niin, että yltyi iskemään nekru ämmää mahaan tai johonkin ...neekerin ruumiinosaan. Luultavasti johonkin ruskeaan mäkkiläskipoimuun tai johonkin.

Ja nekrutar käy TUOSTA VAIN !! laik nathin, lapsenkin kimppuun. SE ON SITÄ NEEKERIYTTÄ parhaimmillaan ja pähkinänkuorissa.

Tämä menee kaikille tyhmillekkin ja kusipäisillekkin ..luultavasti, jakeluun, muttei periaatteelliselle jäykkäniskalle eli Vasurille ! Ei !!
Kun on kiellettävä itse Todellisuus niin se on kertakaikkiaan kiellettävä.
Ylimielisyys ja Hybris yms... ne on hemmetinmoisia huumeita.

Mutta sanon nyt kuiten, turhaan tai ei; nypätkää jo se saatanan kusentäyttämä ylimielinen päänne pois perseestänne ennenkuin asiat pahenevat sellaiseen ekstenttiin, ettette uskokkaan.

Kuten muistaakseni Konfutse tai jopa itse Laotse (jota pidän räikeästi ylempänä olentona kuin Konfutsea) sanoi tämän yksinkertaisen asian niin, että "ongelmat on parasta hoitaa silloin kun ne ovat pieniä".
Tuon LUULISI menevän jopa pienelle simpanssille tai kotikissalle tai vaikka gerbiilillekkin ns jakeluun, mutta se pitää saatanan SANOA ÄÄNEEN tai KIRJOITTAA ihmisille !!?!?!?

W  T  F ?!?

Kuinka tyhmiä te oikein VOITTE olla ?!?!... mitä..vittua.mit..
........................
........
.....
..onko teillä jokin vitun KILPAILU menossa ?! vai mikä tätä planeettaa oikein vaivaa? !?! (PAITSI Kommunismi yms)

Siis... totta hevon vitun helvetissä ongelmat on parempi hoitaa pieninä ja heti kättelyssä, kuin antaa niiden paisua suureksi ja antaa niiden päästä käsistä !! TOTTA HEVOSEN VITUSSA !!!!!

Mutkun-ei-nin-ei.


Nin sit vaan...ei.


Kohta on aika tälläkin puolen planeettaa pukeutua lakanaan ja ratsastella hepalla ympäriinsä, neekereitä pelottelemassa jos ei muut auta. Eikä paljon muuta näy olevan vireillä... joten..... ottakaa lakanat valmiiksi esiin !!

Vitut äänestyksestä, saatanan lapamadot idiootit orjat!! pian koittaa lakanain aika !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti