sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Vapaamuuraritemppelin Remontti

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015031319345794_uu.shtml

Siinä.

Nyt olisi vihdoin tilaisuus purkaa koko vitun Vapaamuurari-Egyptiläis Temppeli, ja romuttaa Hallitus / Valtio !! Mutta... koska te olette imbesillejä ja Pahuuttakumartelevia pienipäisiä idiootteja... en pidätä hengitystäni.

Shoun on jatkuttava ?

Takaan teille, että jos "Eduskunta" olisi yksinkertaisesti "poissa pelistä" koko tuon 2 ja puoli vuotta, ettette huomaisi tai näkisi tai kuulisi tai tuntisi tai muutoinkaan aistisi sitä mitenkään. Ette sitten niin kertakaikkiaan mitenkään, ettekä sitenkään.

Koska: Hallitus / Valtio ei - ole - tarpeellinen !! 
Kyllä !! luitte aaaaaivan oikein !!
SE jos mikä, on "kuollutta painoa". Ja SIIHEN on taas löytynyt tuota Toisten Ihmisten Rahaa, nimelliset 125 Miljoonaa €uroa.

* * * * *

Siellä niille saatanan, vitun, Valtion Rotille, on perkele kaikki maanalaiset kulkureititkin ym, jottei vaan ihmisten kyykytys ja Lakienlaatiminen vain keskeytyisi !! Sillä, perkele ! mitäs helvettiä ihmisten tulisi SITTEN tehdä... jos ei kukaan, mikään vitun byrokraattinen hyödytön paska, ole laatimassa "lakeja" joilla kumota Luonnossa vallitseva AUTOMAATTINEN Vapaus ja Oikeus ja inhimillisyys ja kaiken ylimalkainen toimivuus ja jatkuvuus ?! Mitäs SITTEN ?!!?!?!?!!?!?!?! Häh ?!!?!? Onko sinulla vastausta SIIHEN ?!?!

Aatelkaa nyt !... ei saatana ! aatelkaa, ettei olisikaan mitään vitun "Eduskuntaa" ahahah ...oijoijoijoijoijoijoijoijoi, ja että ihmisten t..ei saatana! perkele ! hei !? ...IHMISTEN ?!?!? tulisi ihan itse ja keskenään, pystyä tulemaan toimeen paikallisella tasollaan ja perheidensä ja sukujensa kesken !!?!?! Mikä saatanan soppa SIITÄ syntyisikään !!

Ahah hahaAHAha ahahaaaaaaaaAAAh aAHAHA eieieieieieiie eieiejeiejiejiejiejiejiejeieieieiei  ehahahaaaaaaaaaaa...ei niin VOI oollllllaaaaaaaaa !!!!

Aatelkaa, ettei olisi mitään Virallisia (mutta salattuja) Vapaamuurareita Visioimassa Suurta ja Mahtavaa Teknokraattista ja Etatistista ja Totalitääristä ja Marksistista ja Stalinistista ja Sosialistista Utopiaa ja Vapauden Tulevaisuutta !!!?!?
Aatteleppa vittu SITÄ !!!
Think-abaudit !!

Aattele, että olisi vain Vapaus !! Ihana, kaunis, vapaus.
Tehän ....tehän saatana sekoaisitte ! ensimmäisen vartin tai viimeistään vuorokauden, aikana.
Osa kiipeilisi jo seinillä, osa imppaisi omia ulosteitaan sillan alla, osa kiipeäisi johonkin radiomastoon kuuluttamaan jotain hevonpaska salaliittoteoriaansa liskomiehistä Marduk planeetalta, osa ammuskelisi jengiä kuin Breivik aikoinaan, ja osa vain kyyhöttäisi apaattisina, polvet suussaan, kotonaan, jossain pimeässä nurkassa paniikissa ja taju kankaalla.

Kaikki vain venaisi, että se reiluutta ja rehellisyyttä ja ihmisläheistä inhimillisyyttä ja vapautta ja oikeutta ja mahdollisuuksia ja oikeamielisyyttä huokuva Valtio ja Hallitus palautettaisiin mahdollisimman pian !! Äkkiä.

Te alkaisitte heti pitämään sitä tympeää ja typerää vitun määkinäänne, mitä kaikki orjat (ja koirat!) pitävät kun ne erotetaan isännistään / omistajistaan. Kuten ne kellariinsuljetut lapsiparat pitkin itävaltaa yms, joita omat vanhempansa on käyneet, huomaavaisen inhimillisesti, nussimassa tasaisin väliajoin -on luultavasti "rakastuneet" näihin saatanan, vitun, kusipäisen mielisairaisiin sieppaajiinsa.

Helsinki Syndrooma, sitä ajan kai takaa.
(Ja se ON  Helsinki  EI Tukholma syndrooma. Mutta sen on Anglosfääri saanut [kuten niin monen muunkin asian ja sen Oikean Lausunta-tavan] muutettua, koska eivät aikanaan ymmärtäneet, mikä on "Helsinki")

* * * * *

Niin no, jokatapauksessa...... tuo on täysin turhaa touhua, turhanpäiväinen remontti, tuo. Tuon rahan voisi joku Oikeasti Visionäärinen (minä esim!) käyttää ja helvetin paljon paremmin.
Yksi tapa jolla se olisi heti paremmin käytetty olis vaikka vain maksaa muutaman sadantuhannen köyhän Hobihool osamaksut !! Tai rakentaa muutama kerros ja rivitalo, suomalaisille Tavallisille ja Köyhille. Tai korjata katuja ja katulamppuja (esim ...UUSIA niitä vanhimpia paskoja !!). Tai rakentaa sitä visioimaani muuria Venäjänpuoleiselle rajalle. Tai puhdistella sitten sitä itä-merta kun siinä kerran on aina jotain pielessä ja puhdistettavaa. (Joka johtuu käsittääkseni lähinnä noista SAAAAATANAN vitun aivokääpiö-lapamadoista tuossa idän puolella, eli Ryssistä !!! Jotka ei saatanan käpyaivoiset, loiset, vitun atavistiset imbesillit, pysty eikä kykene edes sen vitun vertaa pitämään asioista huolta, etteivät saatana ihan piruuttaan ainakaan, kaataisi joka vitun muotoista jätettä mitä "ihmis"kunta tuntee, itä-mereen.)

Ja tehdä useimpiakin pieniä ja keskisuuria remontteja eri taajamiin / "kaupunkeihin" (kyliin) pitkin Suomalannin Suurta ja Mahtavaa ja kuitenkin Merkityksetöntä Maata.

Taaiii, sitten sillä voisi maksaa kotiinmenoliput KAIKILLE suomen murjaaneille !! Neekereille ja hiekkaperkeleille ja muille. Ja vihdoin-viimein, myös Mustalaisille !! HAhahah ..oooiih.. se se vasta olisikin jotain !

Ja sillä fyrkalla voisi jo sulkea kaikki Siat ja "Lainlaatijat" ja muut Poliitikkokusipäät ITSENSÄ sinne vitun "Linnaansa" (ja nyt EI puhuta "Presidentin Linnasta") vaikkapa ihan useammaksikin vuodeksi. Saisivat kiusaajat ja öykkärit ja Muiden Yli Kävelijät maistella omaa myrkkyään. Se on sama kuin jos menisi ja purisi käärmettä !! Mutta jotenkin... myrkyn kera.

Tuolla rahalla voisi myös toteuttaa pari MINUN ideaani "vankeinhoidosta". Joista ainakin yhtä minä haluaisin todella, aidosti ja epätoivoisesti, kokeilla. Se olisi uraauurtava tieteellinen koe !! Ihan aitoa ja oikeaa tiedettä, jossa koe-eläiminä toimisi ne jotka OVAT de facto, eläimiä. Eli Vankiloiden "asukkaat". Ei ne siitä olisi moksiskaan.

Aijaijaijaijaijaiajiajaijaiaijijaij....ai jai jai jai jai jai !!

Eniwei... sitten on vielä sekin, että ; ne eivät edes aio UUSIA mitään tai tehdä mitään UUTTA vaan saatanan älykääpiöt, idiootit, Hellsinkiläiset vitun gangsterin tolvanat, KORJATA TAAAAAAAAS niitä samoja VANHOJA paskoja !!
Vittu, että minä OLEN TTÄÄÄÄÄÄÄYYSI !!! kaikkea tuota "korjausrakentamista" yms skeidaa. Ei teille Samojedit satu ikinä pälkähtämään siihen pieneen aasialaiseen päähänne sellainen visio kuin, että : "heheiii!!? mitä jos rakentaisimmekin ...jotain...ääääh *päätä pakottaa*..nnngäääh..jottaaaiiinn u -u-u-uuuuu tta !?!? kähäääärgh"

Uutta, mutta "vanhalla tavalla". Eli ylläpitäen, vaalien, ja seuraten OMAA vitun Traditiota eli PERINETTÄ. Ei tällänen IKINÄ käy teillä mielessä !??!?! Ja ennekuin sönkötätte taas sitä vitun tylsää iänikuista Heteroklishee paskaa, että "önönnnnönönnnnöö sös sön sös sön söö, mutta kuka maksaa ?! "
"Nii hei !!?? mistä SSssiiiihen saahaan rahat ?!?"

Vastaisin moiseen tylsämielisyyteen, paitsi, että "haistakaa vittu ja painukaa vittuun!" niinmuodoin, että "saadaan sitä jostain tyhjästä muutenkin, joka-vitun-ikiseen PASKAANKIN Visioon ja asiaan !! Muunmuassa MaMuiluun ja Mustalaisten hyysäämiseen ja sitä heitellään helvetti vieköön, vieläpä pitkin vittu maaailmaaaaaa saatanan idiootit!! neekereille ja ählmeille ja mille lie vitun vatipää-vinkuintiaaneille ja änisijöille ja ynisijöille siellä ja täällä. Sitä riittää kaikille vitun lastenraiskaaja kepardihatuille ja kurkunleikkaaja simpanssi-ählämeille ja nekruille (jotka OIKEASTI haluaisi vain olla ja elää "rauhassa" [keskenään] alasti hiekassa) ja sianpaskanpalvojille ja narsisti-kiusaaja ääliöille ihan täällä Härmässäkin !"

Jos ei esim ylläpidettäisi täysin turhaa byrokratiaa ja muita alle-keskinkertaisten Suojatyöpaikkoja ja pedestalisoitaisi niitä vitun typeriä vitun ämmiä, niin ...kyyyllä, kyllä sitä rahaa riittäisi enemmänkin, vaikka mihin Visioon.
Mutta kun EI nin EI !!

Suomi = kuten Viikingit totesivat, "ämmien maa". Absoluuttisesti !! Alusta-loppuun. Laidasta laitaan, lattiasta kattoon. Totaalisesti.
Ämmiä te olette saatana kaikki. Ettekä mitään vitun Valiomiehiä, Maskuliinisuuden ja Miehisen Hyveellisyyden Loistavia Perikuvia ja Esimerkillisiä Esimerkkejä. Vaan yniseviä tyhmiä munattomia nynnyjä joilla ei ole mitään muutakaan annettavaa kuin tunkkaista muminaa ja kyvytöntä yhdentekevää yninää ja pienempiensä kiusaa.

Te olette idiootteja kaikki ! Ja te TIEDÄTTE tämänkin.

Vittu, että minä olen teihin KYLLÄSTYNYT !! ja tähän vitun tunkkaiseen, ahdistelevaan, ahdistavaan, pikku paska-maahan.
Jos johonkin Vapauteen tai johonkin, esim kaipaa, niin ...en tiä... oisko esim ehkä Pohjoisempi Korea mitään ?!
Uskoisin siellä olevan ENEMMÄN vapautta ja VÄHEMMÄN Politiikkaa ja Byrokratiaa ja Valtio = Jumala asennetta kuin täällä !!

Elämän Laatu on siellä takuulla parempaa kuin täällä, ja yksittäisen "Kansalaisen" "ääntä kuunnellaan" TAKUULLA ENEMMÄN kuin täällä. (Vaikka sitten välillä joutuisikin syömään rotan josko toisenkin, tai kulkukoiria ja jonkun ...vähiten lempparin sukulaisensa).

* * * * *

Ni !! Yrittäkää nyt siten vaikka, suomlannin Finuiittini, ynistä jotain tätäkin remonttihanketta vastaan. Katsotaan josko siitä jotakin tulisi !!

Vittu miten naurettavaa paskaa tämä kaikki "ihmis elämä" onkaan !! Saattaisin jopa nauraa jollen olisi täällä jumissa, seassanne.
Jos tämä elämä EI ole rangaistus... niin sitten se on hirvittävä virhe tai jotakin vastaavaa.

P.s Sanon taas kerran: Helsinki on erotettava muusta suomesta !! Jos siihen tarvitaan "Kansalaissota" tai "Sisällisota" tai jotain... niin olen luullakseni VALMIS !! I´m game. Bring it fuckers !
Vapaamuurarien syntiset ja mielisairaat Kommunistiset "visiot" ON pysäytettävä. Joko nyt.... tai myöhemmin. Kuten Islamikin ja kaikki ählämiapinat sekä puissa, että hiekan seassa, maassa.

P.s 2 Sanon nyt kun kerran mieleeni juolahti, että: vaikken ole mikään "Kristitty" per se, niin paljolti se mistä syytätte Kristinuskoa, on itseasiassa lähtöisin tuosta toisiaan kellarissa runkkaavasta laumasta tunkkaisia piilohomoja, eli ns "Vapaamuurareista". Joilla ON ollut monumentaalista vaikutusta Lännen Historiaan vaikkakaan sitä ei juuri kukaan käsitä, koska se on ihan liian helppoa ja ymmärrettävää ja läpinäkyvää ! käsitettäväksi.

Mutta myöskään mitkään salaliittohörhöt EI käsitä asiaa oikein tai realistisesti. He hukkuvat vainoharhoihin ja pelkoon ennenpitkää tai sitten jotkut heistä toipuvat. Sellaista se on.

P.s 3 Älä peljästy !! mutta....kysyn silti: mihin SINÄ TARVITSET "Valtiota" ?! Tai "Hallitusta" ?! Hei? mihin !? kuulikko !? hei ! mihin !?.....hei ?......hei !!... älä karkaa vitun munaton, aivoton typerä imbesilli ! vastaa !! MIHIN !?!?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti