torstai 19. maaliskuuta 2015

Humaani Apinahttp://sarastuslehti.com/2015/03/16/humaaneja-kannibaaliapinoita/


Saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatana !! Vittu !! En ole ollut näin vitun vihainen sitten........ sittemmin kun olin toissapäivänä todella vihainen.

Saatanan kommaripaska ..perkele ! Vittu mik....mitä....mit..mikä hevon helvetin hevonpaska kirjoitus TUOKIN on olevinaan !? Häh... w t  f ?!

Miksi kirjoittaa tuollaista joutavaa, epäinhimillistä, saatanan tyhmää ja "pointitonta", kurjaa pessimististä roskaa ?!

Haluaisin tätä kirjoittaessa, tintata tuota apinaa suuhun !! siinä on MINUN "viidakkoreaktioni" !!!! vitun typerä Sapiens-muuli saatana.

Jos sinulla EI ole sielua tai tuon kummempaa sanottavaa niin.... mikset vain olisi hiljaa ?!

Ja minä inhoan !! jumalauta minä IIIINHOAAAN tuollaista kielenkäyttöä yli kaiken !! Tuota saatanan, vitun, akateemisen Limanuljaskan pröystäilevää ja tyhjänpäiväistäkin tyhjempää paskaa kuten "eksistoi" eli ...??... ei mitään suomeksi (olemassaolettelee? -oleskelee? -oleskeloi? ..hahaha, haista vittu !) tai "individi" eli... karmeaa Suomlantipaskaa sanasta "individual" eli YKSILÖ. Ei se ole vaikeaa sanoa tai kirjoittaa omalla kielellään sanaa "yksilö" Se on itseasiassa aika helppoa !! Katso, tein sen jo pari kertaa ja teen vielä kerran!! kerta kiellon päälle:  y-k-s-i-l-ö.

Bäng !!

"Tellus" ?! ...vai "Maa" tai Maaplaneetta. Tai edes Nerthus, jossa on edes jotain Taiteellisuutta ja makua ja sen sellaista.

" Se vain on, sanoo lakonisesti Svante Folin, sosiobiologian tutkija ja etevä sanankäyttäjä Ruotsista. "
No vittu. ...... fuck me running !! Mikä sanankäyttäjä !! Paar-vitun-excellance saatana !! Mä ihan häkellyn !! Onneksi istuin tuon lukiessani !! Äijä osaa saatana sönköttää sanan "on" !! Vittu mikä sanaseppo, sanansäilöjen taitaja ...Tsiisus Fakin fak !!

Ompahan perkeleen etevä äijä ! ei voi kyllä muuta sanoa !! Miksei tuollaisella "sanankäyttäjällä" ole jo patsasta !!!!?? Miksi !!

Äijänhä tulisi olla opetuksen aiheena kouluissa ja toreilla ! Hänestä pitäisi tehdä Kansallis...puhuja tai jokin. Faking ...wau !!

"Jos individi asettaa toisen hyvinvoinnin oman itsensä edelle, normaalit eli siis luontoa seuraavat kilpaveikot ja -sisaret saattavat sen heti päiviltä".

*Sihisee raivosta*...."individi" ?!? ...rili ? ....well.... fak jouuouuuu then ! (then sanaa ei voi oikein kirjoittaa suomlanniksi, koska sitä kielen työntymistä ulos-suusta sanan alussa, ei voi kirjoittaa millään kirjaimella. vaikka haluaisin kyllä). Normaalit Kilpaveikot ?.. mitä vittua ? saatanan Tamperelainen apina ! kuullostaa ensinnäkin joltain vitun Heterolta Urheiluseuralta "Normaalit Kilpaveikot" ... mutta eniwei, pidät siis apinamaisuutta ja elukkamaisuutta ja alhaisuutta ja törkeyttä ja kiittämättömyyttä ja tappamista ja murhaamista ja viiltelyä ja raiskailua ja kiusaamista ja öykkäröintiä ja epärehellisyyttä ja "sakinhivutusta" ja röyhkeyttä ja tunteetonta säälimättömyyttä yms paskaa Hyvänä?! Tai toivottavana ?! tai... Normaalina ?! Vittu eläinkin on ylempi kuin sinä !!

E L Ä I N !!

Haista saatanan hipinketku vittu. Ja haistakoot vaikka tuo joku Hra Vilssonikin samalla. Fak ´im.

En ollut yllättynyt, mutta tavallaan huojentunut kylläkin kun luin alalaidasta jutun lopussa, että kyseessä on TAMPEREEN YLIOPISTON blaablaablaa Kommunisti "Professori".

Se selittäkiin tämän joutavan ja ärsyttävän ja nihilistisen ja merkityksettömän roskan.

Eikä ihme, että tuonnäköinen tyyppi on NÄIN vitun masentava !! Tsiisus vitun Khraist !! saatana. Tuo näyttää joltain mitä joku on juuri paskantanut ! Joltain vitun pökeleeltä joka on juuri valunut, tahtomattaan ja väsyneenä, ulos ja alas jostain vitun Cthulhun paskareiästä ja vessanpytystä itsessään Hellvetissä. (Eli siis kerrattakoon; Tampereen Yliopistosta ).

Ja äijä on aatellut masentaa samalla kaikki muutkin maanrakoon ! Ihan...kiva. Ja ihan PerusVasemmisto -meininkiä. Koska ollaan (mitä ilmeisimmin) itse rumia ja paskoja ja vailla merkitystä päätellään tästä, että KAIKKI on rumia, vailla merkitystä olevia paskoja. Kaikki.
Tumppaa läpees. (Vaikka tuo kuvassa oleva tupakkas !)

* * * * *

Ja sitten !! Jottei tuo roska enää paskemmaksi muuttuisi niin ....h..siis..hetkinen ! ...muuttuuhan se ! sehän nimenomaan muuttuu ja juurikin paskemmaksi ! siitä, että äijä käyttää tilastotietoja jostain saatanan 1995 - 97 luvuilta !! MITÄ HELVETIN VITTUA ?!?!

Se on kuin käyttäisi jotain saatanan 1960-luvun tilastotietoa ulkomaalaisten määrästä suomessa !! Mitä vitun väliä tuolla paskalla on ?!  ♪What it is, it´s good for ?! Absolutely nuthin !♫

Mutta annas olla ! tämä Triumfi ( hahahaaha ! osaan minäkin näitä hiiiienoja vitun Akadeemisiä Lattarisanoja !! ) sen kun vain jatkuuuuuu ja paranee !!

" Sopii myös sanoa, että olemattomuus on parempi kuin perustavasti surkea olemassaolo, elämä; on parempi kuolla elettyään ensin; tai on parasta olla koskaan syntymättä. "

No niin ! Tulihan SEkin taas sieltä. Tuo on jotain mitä toivottoman rumat, lahjattomat ja tyhmät, aina sanoo !! AINA !!

Ja .........miksei sanoisi ? Onhan ne; rumia, tyhmiä ja vailla mitään aisteillahavaittavia lahjoja saati sitten, herra paratkoon! -persoonallisuutta !!

Tuon näyttääkin jo siltä, että sen hyvin todennäköisesti pieksisikin, lauma simpansseja. Ihan vain... "koska". Koska lärvä ei miellytä. Ja kuka niitä voisi siitä moittia ??!!

Voihan VITTU mitä saatanan roskaa ! Voisin jopa sanoa, että "Saatanallisia Säkeitä". HAhahaha haaaaaaaaaa.

Vasemmistolaisen "elämä" on totta totisesti, TODELLA kurjaa.

Toki minä väitän KÄRSIVÄNI heitä RÄIKEÄSTI enemmän, mutta minä nähdäkseni SILTI..VALITAN, ja VÄHEMMÄN !! Ainakin toistaiseksi.

* * * * *

Tuo kirjoitus tai silmillemme Sarastuksesta leimahtava OKSENNUS, lienee oiva esimerkki siitä absoluuttisesta sieluttomuudesta ja apinamaisesta tyhjyydestä minkä Texas Arcane sanoo aina vallitsevan Sapiens-mutantin sisällä.

Siellä vain ei - ole - mitään. Se kumisee tyhjänä kuin kuun pinta. Ja siksi Simpanssienssit LUULEVAT, että näin todella ON, maailmassa itsessäänkin ja kaikissa muissakin "ihmisissä".

- Mainittakoon muuten, ohimennen, että tuossa jutussa mainitaan tavallaan Kiinalaiset APINOINA, mitä ne onkin, -niin sellainen kiehtova sattuma, että luin tuossa aiemmin (toissapäivänä) Live Leakin videon kommenteista kuinka Kiinalaiset on eläimiä ja itsekkäitä ja töykeitä ja törkeitä ja sitä ja tätä ja tuotakin. Eli Kiinalaisilla ei ollut minun silmissäni hyvä päivä ! -

Sen on kyllä Taivahan Tosi, että tuo mitä tuossa sanotaan sinänsä, uros-apinoista jne, se ON totta. Muttei koske kaikkia. Olen itse aina inhonnut ja vihannut tuota piirteistöä, sydänjuuriani myöden, muissa "ihmisissä". Joita suuri osa, de facto, APINOITA, luulee olevansa. Vihaan sitä sanoinkuvailemattoman paljon kun näen kuinka tai näin, kuinka muut EI vain kertakaikkiaan pysty eikä kykene nousemaan apinanvaistojensa ja viettiensä yläpuolelle. Kuinka ne AINA ja TAKUULLA sotkeutuvat niihin, kerta toisensa jälkeen ja loihtivat ympärilleen pelon ja tyhmyyden ja paniikin yms ilmapiiriä. Eli paljolti kuten nuo kirjoittajan ihailemat(?) apinat.

-Hei ! toinen sivuhuomautus. Mikset vain nussisi niitä !? Sivuhuomautus ohi-


* * * * *

"Urheiden urosten metodit ovat jokseenkin niin moninaiset, kuin ne ovat viisaiden ihmisten, myös akateemisten ihmisten valtataistelussa (juonittelua, teeskentelyä, liittolaisten hankintaa ja laadun varmistusta). Tarpeen tullen takki käännetään ja isketään puukko selkään."

Niin ..anteeksi nyt vain Languuriseni, mutta tuollaiset "miehet" EIVÄT ole Viisaita !
Eivät sitten tippaakaan eivätkä pätkääkään. Vaan elukoiksi jääneitä munattomia reppanoita ja ämmiä ja selkäänpuukottaja-Bruuttus-paskoja. Oikeita vitun Rääpäleitä. Vaikka kuinka suurta ruumista asuttaisivat.

En laske ihmisiksi.

Vittu.... mitä.. v...


Huhhuh....huh huh huijaaaaa. Olipahan, taas, totaalisen paska kirjoitus, tuolla vitun "Sarastuksessa" !
Ja sai veret kiertään !! (tämä juttu aloitettiin toissapäivänä / eilen, mutta sain vasta nyt aikaiseksi tulla ja kirjoittaa tämän loppuun. [Olen nyt rauhoittunut. Paljon.] )

Ihme, vitun, roskaa koko saatanan tyhjänpäiväinen vitun sivu !! Saatana. Joko haaleaa, yhdentekevää paskaa, tai jotain helvetin, hevonpaskoja levy / KIRJA (ketä VITTUA kiinnostaa joku helvetin, vitun KIRJA ?!?! hahahaaa) arvosteluita tai sitten jonkun muun jotain muinaisia tylsiä muminoita tai mitä tahansa muuta kuin kiinnostavaa ja kekseliästä ja persoonallista sisältöä !!
Ja arvostelemansa kirjat on yleensä aina jotain ihan ihme Akateemista paskaa mikä ei kiinnostaisi oikeaa ihmistä nano-vitun-sekunttiakaan, ja jossa luultavasti mumisevat jotkin muinaiset "konservatiivi"muumioiden ja muiden koipallojen seassa säilöttyjen vitun puisevien-tylsimysten haapeat ja tympeät ja ehdottoman: määkivät!! äänet.

Sarastus .. .. PAINU  VITTUUN !!!


Ty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti