tiistai 24. maaliskuuta 2015

Supliikki myyjä?! ..haista vittu !

http://www.taloussanomat.fi/tyo-ja-koulutus/2015/03/11/onko-ekstrovertti-parempi-myyja-vastaus-voi-yllattaa/20153113/139?pos=related

Hyvää luettavaa, kaikille saatanan "Vanhan Kansan" vitun jäärille, jotka edelleeeeeeennnn !!! elää siinä maailmassa jossa "on saatava suunsa auki" ja oltava "reipas" ja "supliikkimiehiä" ja muuta vastaavaa typerää apinanpaskaa.

Laiska ja sisäänpäinkääntynyt??.... täydellinen työntekijä !! (jos siis on kiinnostunut TULOKSESTA eikä sen itse, tylsän ja monotoonisen työn parissa hyörinnästä ja "sosiaalisista suhteista" ja muusta vitun jankutuksesta.)

Bill Geitsikin tajuaa asian !! ...ja ei se ainakaan näytä äijää HAITANNEEN !!

Hänhän palkkaa aina "laiskimman mahdollisen tyypin, vaikeimpaan työhön. Sillä HÄN löytää sen helpoimman tavan suoriutua siitä".

Eikä nuo, totisesti!! "rasittavat tyypit", nuo "extrovertit" eli suomeksi "ulospäinsuuntautuneet" ole mitään vitun ruudinkeksijöitä. Ja siis usein ovat melko vitun rasittavia.
Ja usein, ihan vitun typeriä ja tyhmiä. Ja älykääpiömäisyys ja ääliömäisyyskään, ei ole heidän parissaan poikkeuksellista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti