torstai 12. maaliskuuta 2015

Toivakka Latelee ja Voivottelee

Tervehdys taas !!

Olin jo kirjautunut ulos ja aikeissa olla palaamatta, mutta sitten !! tyhmä ja aivan vitun totaalisen ärsyttävään ekstettiin kanssa ! ämmä, muutti suunnitelmani.

VITUN TYPERÄ KUSIPÄINEN pikku tyttö.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015031119340660_uu.shtml

Vittu, että kiehahti taas veret. Ei saatana. SAAAATAAAAAAAAAA !!!!

Ammu ittes saatanan kuvottava ryppyinen typerys.

"Toivakka kritisoi perussuomalaisten maanantaista esitystä leikata maahanmuuton hoitamiseen varatuista rahoista. Hänen mukaansa maahanmuuttorahoista ei voi leikata, koska kyse on Suomen sisäisen turvallisuuden varmistamisesta.

- Suojelupoliisin mukaan Suomessa on noin 300 henkilöä, joilla on kytköksiä terrorismiin tai radikaali-islamistiseen ideologiaan ja valtaosa heistä on maahanmuuttajia. Meidän pitää panostaa entistä vahvemmin heidän kytkemiseen suomalaiseen yhteiskuntaan, Toivakka sanoo.

Hänen mukaansa on myös varmistettava, että viranomaisilla on riittävät toimivaltuudet puuttua terroriuhkiin, ja toisaalta pitää myös panostaa maahanmuuttajien kotouttamiseen.

Maahanmuutosta hyötyä

Eurooppaministeri Toivakka korostaa, että maahanmuutto on Suomelle enemmän mahdollisuus kuin uhka.

- Suomi tarvitsee lisää työvoimaa ulkomailta, koska työikäisten määrä vähenee nopeasti. Lisäksi Suomen on kannettava vastuuta turvapaikkaa tarvitsevista ihmisistä, Toivakka sanoo."

Siinä ^ on tuo koko juttu siteerattuna.

Hänen mukaansa siis on kyse "suomen sisäisen turvallisuuden varmistamisesta"... rait.

Elikkä; tyypilliseen imbesillien ja muiden vasurien tapaan, hän itse sitä kuitenkaan havaitsematta!! (koska on niin älykäs ja liian viisas) tulee myöntäneeksi, sivumennen, että kyllä! ählämit ja nekrut ja muut murjaanit todentotta ovat !! vaaraksi suomelle ja ihmisille. Mutta hän ei näy tätä käsittävän.
Eli myönnetään Murjaanien luoma ja tuoma uhka!!! ja sitten heti sen jälkeen tuomitaan kaikki Rasisteiksi™ jotka huomauttavat, että "heii..!? hetkinen ! ne.nenen..nehän on sat..saatana ..UHKA !!".

Got it.

"MEIDÄN pitää panostaa entistä ENEMMÄN (eihei hahahahahah looooooool !! ei VOI VITTU OLLA TOTTA !!!) entistä VAHVEMMIN näiden apinoiden ´kytkemiseen suomalaiseen yhteiskuntaan´ ".

En tiedä oletko, vitun typerä vitunkannatin, tosissasi vai sanotko noin vain jostain.. "Viran puolesta" johtuvasta syystä tai toisesta, mutta.... johan on aimo annos toaalisen umpityperää paskaa ja moskaa ja roskaa ja sianpaskaa !! Tsiisus vittu !
Haista vittu.

Sinä ET elä TODELLISUUDESSA, etkä tiedä mitään, hevon-vitun-rahtuakaan esim MIEHEN sisäisestä elämästä yms. Luultavasti, koska naisella EI OLE sisäistä elämää.
Voin miehenä todeta, että on totaalistakin TURHEMPI yrittää saatana miellyttää ja lelliä Terroristia, ja pyrkiä taivuttelemaan ja mairittelemaan ja juonittelemaan ja lahjomaan Ählämiapinaa "osaksi suomalaista Yhteiskuntaa". Vittu se ei onnistu edes meitä Suomalaisia kohtaan !! saati sitten jotain vitun vuohennussijaa joka on ensikertaa elämässään nähnyt asioita joita ei vielä myöhään 1600-luvulla ollut nähtävillä !! Ja jonka ÄO ja muu tajunnan taso on pelottavan vähäinen ja alhainen, kuten Vasemmistolaisillakin.
Joka siis kuuluu, de facto, enemmän "eläinmaailmaan" ja "eläinkuntaa" kuin "ihmiskuntaan" (joka sekin koostuu suureksi osaksi lähinnä apinoista. Tai nätimmin sanottuna "pysty-apinoista" ! Noin. Oletko nyt tyytyväinen !?)

"Hänen mukaansa on myös varmistettava, että viranomaisilla on riittävät toimivaltuudet puuttua terroriuhkiin" -tarkoittaa suomeksi : lisää - totalitäärisyyttä ja Authoritäärisyyttä ja Valtion ja Poliisin valtaa, kaiken muun elämän yli. Jos ei muusta syystä, niin siksi että naisia pelottaa!! Ja varsinkin ÄRSYTTÄÄ, toisten ihmisten (miesten  esim) vapaus.
Teidän ON nyt vain KILTISTI kuljettava, pallo jalassa !! Ja jos et suostu..niin... mitä oikein yrität salailla ?!?! Paholainen !


Ämmä on älykääpiö !!!


"Maahanmuutosta hyötyä" !!
No mutta, totta vitussa !!
Totta nääs vitussa. Mitäs MUUTAKAAN, KUIN, hyötyä siitä olisi !?!? ....E..ei nyt..siis. kuitenkaan.. niin siis sitä vaan, etten nyt juuuuuri pysty kumminkaan mitään niin tiiieettyä esimerkkiä tuomaan esiin.. muuuutta.. kyyllä ! kyyllä kai se ON semmonen... "rikkaus" ! kun aina sanotaan. Miksipä ei ...

Ja erityisesti tuolta hiekkamaista saapuneet Moniosaajat ja Afrikasta jollalla purjehtineet tapponeekerit !! Niistä on kyllä kieltämättä ollut täällä, aina, ammoisista ajoista lähtien, HUUUUUUTAVA pula !!
On jopa pieni ihme, että täällä on kyetty edes elämään ilman heidän Rikastuttavaa panostaan. "Suomalaiseen Yhteiskuntaan".

"Suomi tarvitsee lisää työvoimaa ulkomailta, koska työikäisten määrä vähenee nopeasti. Lisäksi Suomen on kannettava vastuuta turvapaikkaa tarvitsevista ihmisistä, Toivakka sanoo."

No.. no mutta. No muuuutta !! tottahan ny perkele toki !! Of fakin kours !
Tottahan täällä väki vähenee ja pidotha siitä huononee...kuten sanontakin sanoo.... ja eritoten tuo "työikäinen" väki (johon esim Ministerit EI kuulu. Sillä he EIVÄT tee "työtä"). Täällä kun on vähän liian paljon tuota irtonaista TYÖTÄ tarjolla ja ihan liian VÄHÄN tuota ylikoulutettua työväkeä. Niin, että tuhatta hakijaa kohtaan tuppaa olemaan vain noin 100 000 avointa paikkaa, omalta alaltaan vieläpä !!

Eihän se nyt saatana, sillä välin Todellisuudessa, niin ole!! herran perkele! että täällä olisi ihan silmitön määrä vittuuntuneita ja kyllästyneitä ja ruutitynnyrimäisiä, ylikoulutettuja, persaukisia vitun korkeakoulutettuja siivoajia ja varastotyöntekijöitä ja työttömiä yms ?!? E I H Ä N !!?!

Sei i´deint sou !!


Hei.. voisitteko sitten vittu pikkuhiljaa alkaa tuoda niitä perkeleen Neekereitä tännekkin päin!!?? Vittu kun LOPPUU TÄÄ SAATANAN TyöVOIMA !!!


Karut Faktat on ; ettei neekerit nyt vaan riitä !! Niitä on tuotava LOPUTTOMIIN lisää !! Täyttämään Maa, kuten Raamatussakin sanotaan !!!!!

Ja Ämmä muistaa vielä lopuksi lisätä tuonkin vitun lehmänsonnan, että suomen olisi "kannettava" joku vitun "vastuu" ..."turvapaikkaa tarvitsevista ihmisistä".

Leidi ; Todellisuudessa EI OLE mitään vitun VASTUITA !!!! Tai VELVOLLISUUKSIA. Muita kuin nämä : syö - juo - nuku - kuse - pasko -toista edellinen, tapa - murhaa - varasta - ahnehdi - varo - pakene - pidä omista jälkeläisistä huolta - kuole.
Siinä ne kai olivatkin jo sitten, kaikki.

Kaikki muu on ihmisestä tai muukalaisista tai Jumalasta tai jostain, lähtöisin olevaa ylimääräistä höynää. Joskus hyvää joskus haitallista.

Mutta suomella EI OLE mitään vitun VASTUUTA ottaa yhtäkään hiekkaählämiä "turvaan" omalta typeryydeltään ja vatsaakurnivalta pahuudeltaan !! Ne tuo vain sen kaiken kaaoksen ja murhailun ja raiskailun ja pahuuden ja taikauskoisen typeryyden ynnämuut ongelmat mukanaan. Ja sitten.. meilläkin on niitä(kin) ! jeee !

Ja vielä sellainenkin asia jota et näytä myöskään käsittävän (eikä vanhemmat ihmiset ylipäätään, edelleenkää !!), että: nykyään ihmistä tarvitaan yhä harvemmin ja yhä vähemmän, mihinkään vitun "sorvin ääreen" tai mettäsavotalle tai johonkin.

Näetkös vitun käpyaivoinen lehmäseni, nykyään tietokoneet ja i-netti sunmuut, hoitaa hämmästyttävän pitkälti sen mihin ennen tarvittiin nippu työntekijöitä. Esimerkkinä toimii vaikapa "puhelinvaihde". Nykyään ei tarvita kaltaisiasi sihteerikköämmiä nyppimään ja uudelleenkytkemään piuhoja jossain vitun tunkkaisessa komerossa, puheluiden mukaan. Nykyään seKIN hoituu perkele.. tuosta vain !!

Nykyään sen hoitaa kai koulutetut apinat tai jotkin muut, mutta nopeat ! tyypit. Sitä ei ehdi edes kuulla sitä ääntä, puhelimessaan, kun ne apinat nyppää piuhan yhdestä reiästä... hahahaahaa, ja kytkee sen toiseen !!
Hätkähdyttävää kertakaikkiaan !!

No. Siinä tulikin jo kaikki vitun "troopit" ja klisheet ja MaMutus jankutukset, näppärästi, yhdellä kertaa.
Ja kuinkas muutenkaan; ämmältä, joka klitoris sykkien ja lepattaen, estrogeenihikeä hioten, saarnaa Patriarkaatin Miespaskoille, että "kyllä mäkin pystyn!! peeeerkeleeee !!".


Painu ämmä vittuun !!!

Se on minun vastaukseni.

Alotankin nyt Kansalais-Aloitteen tuon ämmän postittamiseksi Turkkiin tai Somaliaan tai johonkin muuhun vitun apinalaan !!

Nimiä alle vaan !!
Mahdollisuuksia !! ^ tuossa yllä.
Nuo on Mahdollisuuksia™ !! EI mitään Vitsauksia tai Turhia Menoeriä tai Ongelmia tai Naurettavaa tai Primitiivistä tai Pahuutta tai Typeryyttä tai muuta vastaavaa.

MAHDOLLISUUKSIA !! ja Rikastuttavaa ja Montaa eri juttua osaavaa ja Muniltaan Kultaisia !!

Kulttuuria ihan Rikastaa jo kun katselee kaikkea tuota silmiähvelevää Yhden ja Tasa -vertaisuutta !!
Miltei Yli-Vertaistahan se on, perkele !!!

Siig Hail vaan !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti