keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

9/11 Euroopassa

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015030319294727_ul.shtml

No niin, tulihan se sieltä !!

Yksi noista saatanan Kaddafin-kaheleista julisti, että Eurooppa saa 2-vuoden sisään oman Syyskuun Terrori-iskunsa. (Ikäänkuin niitä / sitä, ei olisi jo ollut! useitakin).

Nyt lienee sitten jo aika hyvä hetki herätä tuon kuolemankultin ja murhaamiselle omistautuneen apinarodun todelliseen luonteeseen.

Ja kysyn taas tässä samalla, että : koska nämä suomessa toistaiseksi (!) majailevat MaMut oikein "kotou / kotiu -tetaan" ?!? Hei ! koska ?!

Tosin, aasialaisia kukaan tuskin on ihan ensimmäisenä täältä kitkemässä tai mistään muualtakaan, niistä kun on harvoin harmia ja ne on aika harvoin mitään työttömiä "hampuuseja" tai Terroristeja yms. Aasialaiset myös yleensä tai oikeastaan ihan tasan aina, pysyy siinä omassa kulttuurissaan ja kansansa ja kulttuuri-identiteettinsä parissa kokolailla tiukasti. Harvoin on Kiina tai Japani -lainen julistanut (tietääkseni) olevansa esim suomalainen tai ruotsalainen tai mikään muukaan kuin oma ittensä. (Ja ne tekee aika hyvää ruokaa. Tosin tuossa yksi kerta meinasin kirjaimellisesti yrjötä, kun yritin maistaa jotain vitun keittoa Thai-ravintolassa!! Jumalauta, että se oli PAHAA!!! saatana. Todella!! -pahaa.)

Mutta kyllä viimeistään NYT kannattaisi alkaa sitten jo lopettelemaan tuo Vasemmistovammaisten mielisairas ja provosoiva MaahanMuutto™  projekti.

Suomi tarvitsee lisää...... lokalismia ja "päätöksenteon" hajauttamista ja paluuta omaleimaisuuteen ja paikalliseen aktiivisuuteen (olettaen, että sellaista on täällä ikinä oikein aidosti ja kunnolla vallinnut alunperinkään!) ja Valtion kokonaisvaltaista purkamista ja mitätöintiä ja ihmisten Vapautta !!

Suomi tarvitsee lähinnä oman, sisäisen asennemuutoksen ja sellaisen kulttuurin muutoksen jossa meitä älykkäitä ei syljetä ja polteta ja toruta ja yritetä tukahduttaa kaikin keinoin (tyhmyyden, jantelain, kateuden, taikauskon, paskan kasvatuksen ja luontaisen typeryyden takia).

Suomi tarvitsisi myös vähän "munaa" ja kyvyn sanoa "ei" ! sekä ruattille, että Euroopalle, että Ryssille, että Kwansaanialle (Amerikalle).
Te olette jämähtäneet taas kerran, menneiden aikojen muoteihin ja asioihin ja ajattelun tapoihin ja maailmankuvaan, ettekä te yleensä osaa niistä itse rimpuilla irti.

Valtion olemassaolo on yksi tällainen. (Valden keksi muuten joko neekerit tai ihan aidot apinat! mutta esim kissoilla ja sammakoilla ja käärmeillä EI OLE Valtiota. Ne pärjää ihan itsekkin. Eikä Jumala ilmesty niitä torumaan, kun "ei niillä perkele ole Oikeutta olla riippumattomia, omatoimisia toimijoita ja vapaita ja kykeneviä ja tarvittaessa tappavia!" Ei ! Luoja viis veisaa, koska sitä luoja TUKEEEEE !!! Saatanan paviaaaaanit !!)

* * * * *

Mainittakoon vielä, että: hyi vittu tuonkin äijän ja sen "primääri" kaddafin, lärvää !! Tai lärviä. Vittu, että voi olla kertakaikkisen rumia ja primitiivisen vastenmielisen näköisiä olioita !! Tsiisus fak.
Ja vielä sellainen, että: tuossa kuvassa mikä tuolla iltiksellä on noista isis-hulluista jossain biitshillä, menossa vähän teloittelee jengii, nastaa! nin... ne on melko pitkiä / isokokoisia nuo kyseiset "ninjat". Pidempiä kuin ne oranssit uhrinsa.

Tämä ei ole mitään yllättävää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti