perjantai 13. maaliskuuta 2015

Raiskailua

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015031319350171_ul.shtml

Tuossa periaatteessa sanotaan, että (ja vaikeahan tästä on eri mieltäkään kyllä olla!!) -liian hyväkroppaisen SAA raiskata.

Tiedän / "tunnen" itsekkin muutaman naaraan joilla on vähän turhankin hyvä naaraankroppa, joten ymmärrän kyllä sikäli tämän Raiskailijan näkemystä.

Mutta tällaisenhan voisi se Raiskattu ottaa myös mitä suurimpana kehuna ja kunnianosoituksena ja ylistyksenä !! Sillä sehän tarkoittaa, että : kroppasi oli vain niiiiiiiiiiiiiiiiin vitun hyvä ja kaunis ja himottava ja seksin-nälkäiseksi pakottava jne, että...ei vain kertakaikkiaan jäänyt muuta mahdollisuutta kuin yhtyä siihen !!
Ajatelkaa asiaa joskus näinkin päin.

Tuohan on sitä / jotain, mistä rumat, läski ämmät ja likat, voi vain unelmoida ja unelmoikin !! (Sehän on kokonainen Viihdeteollisuuden haara / ala-laji !!)

"Voih... kumpa joku raiskaisi minutkin !... " huokaa rumat-läskit, kaikkialla ympäri maailmaa, mutta ei !! Kun ei nin ei !!
Ei edes nekru tai ählämi huolisi niitä kaikkein pahimpia tapauksia.

Jokkut ämmät on vaan niin vitun rumia, VITUN rumia, että vaikka niitä työnneltäisiin Yynmuotoisilla kottikärryillä haaraväli selällään, pillu paljaana, ympäriinsä, ne vain työntäisi luotaan !! Linnutkin vaihtaisi maisemaa, ihan vain... siksi !!

Niitä väistettäisiin !!

Mutta jotkut... on vain pakko raiskata !!

Se on tavallaan Suuri Kunnia.

Minua esim, ei tietääkseni ole kukaan koskaan halunnut edes raiskata. Vitun, saatanan paskat ! perkele !! Haistakaa saatanan krantut vitut ...vittu !!
Eikö vittu kelpaa vai ? häh ?!

Well...fuck off then !

Jotkut sitä raiskataan ja joitain taas ei.

C´est la vie.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti