sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Asiakaspalvelusta Pari valitusta

1 asia jota vihaan, tai josta tykkään kyttyrää, on se kun kassalla on joku sellaisen saatanan, hidas muuli edessä joka ei välitä siitä, että myös viereisessä lokerossa kassan liukuhihnalla on joku, ja täten molemmat puolet on varattu ja täynnä ja niissä pakataan tavaroita, mutta ei vaivaudu mitenkään nopeuttamaan omaa toimintaansa !! Ehei !! Vaan matelee lähes tahallaan, mielenosoituksellisesti, ehkäpä jopa vielä hiljempaa !! Ikään kuin sanoakseen, että "hah.. luulekko vittu että mua kiinnostaa?! tai et MUN tarvii siirtyä!?? ...läl läl lää empäs siirrykkään".

Ja yleensä tämä henkilö on, arvasittekkin jo kai? ....naaaiiinen !! Hahaa. Thääääät´s rait.

Kerätkää ne ostoksenne ja kamppeenne ja LÄHTEKÄÄ nyt VITTU!! jo POIS siitä saatana, norkoilemasta siinä vitun kassankulmalla !! Helvetti sentään.

Tällaiset vitun, ympäristöään tiedostamatomat muulit, kai luulee sulautuneensa hetkellisesti johonkin rinnakkais-ulottuvuuteen missä ei enää päde, ei meidän aika eikä ehkä tila ! Ja täten; heidän EI tarvitse vaivautua nopeuttamaan toimiaan eikä liikuttamaan itseään liian nopeasti vaan he voivat ottaa rennosti ja "löysin rantein" ja "chillata" siinä kassan päässä. Ja lajitella raaaaauuhassa ostoksiaan, yksitellen ja pakkauksia ihastellen, ostoskassiinsa ..jota sitäkin todennäköisesti vielä siinä kaiken muun viivyttelyn lomassa, puretaan ja perataan ja läpikäydään ja siivotaan ja järjestellään ja ihastellaan ja tomutetaan ja käännellään nurinpäin tai oikeinpäin jos se OLI JO nurinpäin.


1 Toinen asia josta tykkään merkittävästikkin ns "kyttyrää" (ja olen jo kauan sitten aloittanut tästä oman kirjoituksensa jota en sitten ikinä saanut valmiiksi joten tämä asia mainitaan nyt sitten! tässä ! näinmuodoin, ohimennen!) on se, että: nykyään sekalaisten liikkeiden ja kauppojen ja parturien ja minkä vain, kassanhoitajat ja "asiakaspalvelijat" (tuohtuneet ja tylsistynet muulit) ja muut ON NIIN VITUN NUORIA ja TATUOITUJA !! Ja älykääpiömäisiä.

Antakaahan kun selitän !
Kun menen esim..... uu ... sanotaan nyt vaikka johonkin... "vitun kännykkäliikkeeseen" -en tykkää siitä, että ihooni liimautuu sillä samalla vitun sekunnilla kun astun sisään, joku saatanan föönattu ja tatuoitu ja rahan-ahne nulkki !! tuijottamaan uhkaavasti ja vihaisesti ja ärtyneenä siitä, etten ole jo ostanut jotakin ja nimenomaan häneltä !! (Muistaakseni Gigantissa tämä oli ihan epidemian tasolla).

Nuoret ja nykynuoret eritoten, EI vain sovi, asiakkaita "palvelemaan". Ne on liian töksähtäviä ja ymmärtämättömiä ja joustamattomia ja itsettömiä ja kankeita ja taipumattomia ja ajattelukyvyttömiä Kommaretia ja kiinnostuneita lähinnä Feisbuuksivunsa päivittamisestä jollain vitun umpityperällä tissivakokuvalla tai jollain "ankanhuuli" mutristelulla tai muulla tyhmyydellä. Siis molemmat sukupuolet !

Tuossa yksikin kerta pyysin eräältä nuorelta kassatytöltä MUKAAN eli siis toistan "mukaan" -joka selkeästi viittaa siis siihen, että pyrin saamaan jotain MUKAANI!!- erästä syötävää jota EI VOI kuljettaa mukanaan ellei siinä ole kantta ja melko hyvää purkkia !
Aikansa siinä jankattuaan hän läjäytti keon / kasan tätä syötävää siihen vitun purkkiin sitten ja ojensi SEN minulle siinä tiskillä....ja kanttahan siinä EI ollut !!
Kyseinen syötävä on näet... sellaista jota ei voi kuljettaa mukanaan mm siksi, että se "katoaa" aikanaan jos sitä ei syö melko pian tai mieluiten HETI. Joten ...miten vitussa se(kin) saatanan idiootti kuvitteli, että minä juoksisin saatana pitkin kylää se vitun AVONAINEN perkeleen purnukka kädessäni ja sekalaisia muita kannettavia asioita muissa käsissäni ?! Käyx tää ninQ järkeen ?!

Ei helvetissä !!

Nuorihan EI tietenkään osaa sitä mitä kaikkein eniten juuri luulee osaavansa, eli "ajatella laatikon ulkopuolella". Nuori ei osaa kuten neekerikään, ottaa huomioon mitään mitä ei joko a) tapahdu juuri NYT !!! tällähetkellä tai b) mitä SAATTAA tapahtua jossakin määrittelemättömässä, hamassa tulevaisuudessa ....kuten vartin päässä siitä kun ostaa "katoavaa" syötävää ilman kunnon "teiköwei" purkkia ja pitää sitä mukanaan, kädessään "shoppaillessaan".

Täten; nuoret ovat täsmälleen kuten Vasemmistolaiset ja Neekerit ja muut.... älyltään alijäämäiset ...
Ja he lähes AINa, ulkoistavat vastuun yms "paskan".
(Kyllä. Tuokin tytteli näytti syyttävän MINUA siitä, että kehtasin yrittää ostaa jotakin joka sai HÄNET munaamaan ja / tai väärinymmärtämään).

Inhoan myös nykynuorten vitun koppavaa "vittuuxsiinäkyttäät" asennetta.
Se on jo samaa tasoa kuin Amerikan Neekerillä. Jolla "on ongelma" heti kun sitä edes katsoo tai siltä kysyy kellonaikaa tai jotain. Mitä vain, käsittääkseni.

Ja inhoan tatuoituja Metrosexuaaleja vitun kloppeja, jotka kotona poseeraa Alastonsuomeen ja Irc-Galtsuun yms paskaan, ja sit tulee tuohtuneena töihin kun joutui keskeyttämään tuon vitun keikistelynsä ja "palvelemaan asiakkaita".
Erityisellä INHOLLA katselen aina niitä vitun idiootteja / imbesillejä jotka mainostavat omia huonoja geenejään ja lähes ällistyttävää tyhmyyttään, niillä vitun Mubumba-neekereiltä apinoiduissa "tribaalikorviksissaan" jotka on niitä sellaisia saatanan nappeja tai miniatyyrilautasia korvalehdessä. Yääääääääääääääääääk !!!!

Tajuaako niitä ottavat idiootit, että: niistä jää saatanan korvat samanlaisiksi kuin Afrikan Nekruilla, eli niihin jää saatanan sellaiset VALTAVAT, kullin (KOVAN..kullin !) mentävät ja lukemani mukaan, haisevat! aukot, loppuiäksi !??!


No...junou ! Tiedätte kyllä.

Miksi helvetissä KUKAAN, edes joku saatanan lastenkoti / tarkkisluokka kehari, voisi ikinä, mistään syystä ja missään olosuhteissa -pitää niitä HYVÄNnäköisinä ja hyvinä ideoina ?!?!

Siis ihan tasan tosissaan, jos ei tuollainen NYT lopu niin seuraavaksi alkaa ihan-tasan-OIKEASTI näkyä katukuvassa itsestään niiiiiiiiiiiiiiiiiin ylpeitä, niiiiiiiiiiin ylpeitä Natiiveja Valkoisia, kuin vain olla ja voi, koska... no hei!! öhöm vaa, koska ninQ mullon näitä renkaita kaulassa ainakin 45-67 ja pyrin sataan !! Ja kaula näyttää ainakin kahden jalan pituiselta.

Nämä renkaat... ne ON tulossa ! Sanokaa MUN varoittaneen. Luitte sen TÄÄLLÄ ensiksi.

Ja mitään muuta mitä mieleeni kyllä tulee, en tohdi edes tänne julkisuuteen kirjoittaa, sillä tyhmillä on todellakin tapana  ottaa meiltä välkymmiltä ideoita, myös niitä jotka mainitsemme vain vitseinä ja esimerkkeinä esimerkillisestä typeryydestä,  -tosissaan ja soveltaa niitä käytäntöön.

Enkä haluaisi esim ravintolassa, että pitsakokki näyttää saatana kurjelta jolla lautaset korvissaan !! (joita OIKEALLA kurjella EI edes saatana ole !! siis korvia!! Eikä luultavasti edes lautasia ! [elukka parka])


Sujuvuutta ja Huomioonottoa. Kiitos.

Siinä kaikki, Finuiittini.
Tältä erää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti