lauantai 28. maaliskuuta 2015

Neekerin henki yms

Onko neekerien hengellä väliä? ...en tiä. Ei kai.
Tuli vain mieleeni.

Jos esim "Jani Toivola" eli Bubimba Zansibar löytyisi jostain kuolleena, esim raatona tieltä, niin ... olisitko SINÄ siitä jotenkin "moksis" ?!?! ..minä luultavasti EN olisi. Kohauttaisin vain olkiani ja jatkaisin netin tuijottamista.

Saatanan mulkosilmäiset, sammakon-naamaiset ...vitun paskat !!

Neekereitä sikiää niiiiiin tavattoman monia, ja jatkuvalla syötöllä, ettei niillä ole paljoa enempää arvoa tai "Ihmis Arvoa" (hahahahaaaa!!) kuin keskiverto mäyräkoiralla tai kotikissalla tai peltopyyllä tai termiitillä tai muilla vastaavilla. Toki Valkoiset tykkää useimmista noista muista, muttei kai sentään termiiteistä ? Mutta silti Anglot tykkää käsittääkseni Jutkuista !?!? ..ota niistäkin selvää.

On viimeaikoina taas alkanut nimittäin ärsyttää neekerien kaikkiallaläsnäolevuus ja muu. Olen niitä jo ...kurkkuani.. ..myöden ..täynnä !!

Kuten olen sanonut; aatelkaa kuinka tyhmäksi tulevat ne valkoiset tuntemaan olonsa (lähinnä siis naiset) jotka ovat nussineet nyt kun se on ollut muodikasta, neekereitä ja saastaisia turkkilaisia karvaisia äijiä  yms ...vastaavia, kun se EI ole enää muodikasta ja kun he HERÄÄVÄT tämän zeitgeistin jo mentyä.
Aatelkaapa sitä !! hahahahaahaaaaaaaaaaaaaaa.... ai-ja-jai !!!

On varmasti kuvottavaa ja nöyryyttävää ja suuri pettymys herätä jonain aamuna, jonkun saatanan haisevat turkkilaisen vitun pleiboiketkun vierestä ja tajuta, että "ei perkele!! mulla on TON kanssa lapsia !!".
Ja mikä suuri pettymys se on koko suvullekkin !! Tsiisus vittu.
Oma lapsi on silloin puoliksi ihminen - puoliksi bigfoot. Hyi vittu.

Kun muiden lapset leikkii hiekkalaatikolla kuten vanhempansa aikoinaan ja laulaa Kansansa lauluja ja tekee kaikkea muutakin "oletusarvoista", räppää äidin pikku Mulatti jossain nurkassa jotain typerää keharia, vammaista, paskaa, ja näyttää pysyvästi tuohtuneelta, koska on niin tyhmä. Koska kasvoilla on aina sellainen "siiiis...m-täh vittua!?!?" ilme, sellainen ruttuinen ilme. Ja pikku-Gee myös luultavasti puhuu naisille kuin jokin James Bondin irvikuva eli "parodia", ja pieksee niitä ja muita lapsia. Ja on karvainen ja haisee ja sanoinko jo, että on luultavasti myös ihan saatanan tyhmä !!?
Nyppii ja vetelee ja käsittelee ja kourii, leppymättömän tauotta, muniaankin. Se on yks mitä neekerit tekee !! SE(kin) on niillä verissä.. hahahaha ai-jai-jai-jai-jai ..jostain syystä. Aaaatteleppa vaikka edes SITÄ !

Ja on ihan vitun näsäviisas ja kaikkitietävä ja omastamielestään jopa Pyhä!! vaikkei tiedä edes että varastaminen on väärin tai ettei omia ulosteitaan saa syödä, eikä koiraa saa uhrata millekkään vitun VuuDuu jumalille.  Pikku Mulatti-Gee myös loukkaantuu helposti "rodullisesta huumorista" eli rodullisesta huumorista, koska ei a) käsitä sitä ja mitä se on ja b) koska on luultavasti myös herkkänahkainen psykopaatti jolla on kroonisen huono "itsetunto" (jota ei ole ilmeisesti olemassakaan !! "itsetuntoa".)

No, mutta kuitenkin: neekeri on melko vähäpätöinen olento lopunkaiken. Siksihän se on muiden eläinten ohella, valjastettu lähes aina ja kaikkialla, muiden (parempien ja myös Ählämien) työjuhdaksi ja puuvillankerääjäksi yms. Johon se tuskin soveltuu myöskään, koska neekerillä on luontainen tarve "löytää vapaus" ja lähteä pois esim.. vaatteista ja "kontrollista" (itse -kontrollista ennenmuuta) ja myös varatelu on heille tyypillistä ja sekalainen apinankaltainen öykkäröinti ja möykkääminen. (Muukin kuin Räppi siis).
Uskoisin myös, että neekerit on pistäneet puuvillapelloilla ihan mukiinmenevän osan villasta omiin taskuihinsa.. ja myöhemmin luultavasti syöneet sen, koska eivät käsitä sillä olevan muuta kuin ravinto-arvoa.

Ja kuten olen myöskin sanonut; vihaan!! vittu VIHAAN, niitä tyyppejä jotka kuljettelevat, saatanan typerykset, ympäriinsä jossain vitun ihmis-lasten rattaissa, omaa adoptoitua neekerinpoikastaan. Ja vielä ylpistelevät sillä !! Ovat niiiiiiiiiiiiiiiiin olevinaan, niiiiiiiiiiin hyviä ja laupiaita ja auttavaisia ja ymmärtäväisiä ei ihmisiä, mutta pyhimyksiä..että !!

Työntelevät sitä pientä käkkäräpäistä vitun barbaarista keharia ympäriinsä kuin mitäkin pientä-ihmettä, kuin ihmislastakin työnneltäisiin. Se EI näytä siltä kuin ne vitun mäntit luulevat sen näyttävän, eli "oooh, ihanaa! hei... tekin ootte ottanu oman neekerin...aaaaaihh !" vaan se näyttää samalta kuin työntelisitte lastenrattaissa jotain vitun parrakasta sirkuskääpiönaista, jolla on vieläpä epätavallisen outo ja litteä pää. Eli ; se näyttää oudolta, friikiltä, ja epäluonnolliselta. Ja tyhmältä!!

Sen ei kuulu olla 2000-luvun (tai 2010-luvun jos pilkkua viilataan) suomessa ja ihmisvaatteissa ja lastenrattaissa ja nauttia moderneja ihmisruokia jne jne vaan sen tulisi olla ison pullean mahansa kanssa Nigeriassa, korppikotkien ravintona.

Kyykyssä, maassa, pusikossa tai avomaastossa, ja tuijottamassa aurinkoon tai valkoisten kameraan.

On irvokasta nähdä tällaista tosielämässä. Ja AINA se vain kuvottaa minua. Vaikka mitä tekisi. Minkäs teet?! neekerin lapsi vain ei ole kovin kaunis.
Eikä 99,9 % niistä täysikavuisistakaan ole mikään ilo silmälle.

MITÄÄN hyötyä ei neekeristä yleensä ole. Haittaa sen sijaan kyllä senkin edestä. Paitsi jos asiaa ajattelee niin, että ; kuten juopotkin, työllistävät neekerit yms sikoja. Mutta se on ihan silkkaa tuhoa ja negatiivisuutta ja kaaosta, sekin. Lose-lose tilanne.


Sain vain päähäni kirjoittaa tällaista.. !?   tässä ei ole tämän enempää sanomaa ...
Menkää kotiinne vain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti