lauantai 28. maaliskuuta 2015

Soinia ja TV:tä yms

Näin pätkän jotain vaaliväittelyä. Siellä oli myös Timo Soini.
Kaikki muut puhui saatana R U O T S I A !!! paitsi Juntti-Soini. Ja Antti Rinteenkin ååmmattimainnen ja sjuujuva rootsi loppui kuin kanan lento, kesken.

Se oli oudointa mitä olen pitkään aikaan nähnyt. Suomalaiset politiikkamulkut puhumassa saatana ruotsia. Outoa i tell you.

Miksi ihmeessä puhuisitte ruotsia ? Kenelle ne oikein puhui ? miksi puhua suomessa saatana ruotsia ?! Ilmeisesti junttien vaaliriitely lähetetään myös Keltaisten maille ?

Soini ei puhunut sanaakaan ruottia. Se ei kai vaan osaa. Enkä ole yllättynyt. Enkä siitä, että siitä on tullut ns "poliitikko". Sillä, herran tähden, sehän on 1 niitä harvahkoja "töitä" joita voi tehdä täysin istualtaan. Siinä ei tarvi ikinä vaivata itseään edes nousemalla tuoliltaan tai kahvipöydän äärestä. Itseasiassa!! miksei Soinia yms voisi vain työnnellä ympäriinsä jollain pyörätuolimaisella härvelillä kuten rikkaita ja lihavia amerikkalaisiakin ?!
Se voisi vain istua ja syödä ja puhua ja pierrä ja kotonaan sitten levähtää, menemällä makuuasentoon. Pitkän ja rasittavan istumisen päätteeksi.
Timo ei juuri tuppaa liikkumaan muuten kuin räpyttelemällä niitä isoja, lihavia siansilmiään tai tarkemmin, silmäluomiaan.

Kun taas, ironista kyllä, Antti Rinne ei näy juuri koskaan räpyttelevän silmiään. Miten se on edes MAHDOLLISTA ?!....
....en osaa sanoa. Se on ehkä jokin avaruuslisko tai jokin muu mulkosilmä. Mutta outoa se kyllä on.

Eniwei, näin myös ensimmäisen vähänkään pidemmän mainoksen tuosta Hasselhoffin suomi-tookshousta ja siellähän se!!! minä TIESIN sen !! minä arvasin !! Siellä on ollut Timooooo..Soiniiiiii !! Siellähän se retkotti, sohvalla !

Ja siltä luultavasti on kyselty, miksi olet niin tyhmä ja Rasistinen™ ja lihava ja maalainen ja juntti jne.
Se on nähtävä, se shou.

Siellä varmaankin Soini räpyttelee silmiään, mongertaen myötähävettävän kamalaa Enklantia, sillävälin kun hasselhoffi kieriskelee kännissä lattialla, olutpullo kourassa ja hodari toisessa -yrittäen puhua kellolleen. Tai jotain.

Se on nähtävä. Se shou.

P.s Siellä näette luultavasti myös, kuinka suomalaiset taas myy yhden pienen palan lisää, sielustaan ja olemuksestaan. Eläessään mukana shoussa "kuten kuuluu". Mylvien ja buuaten ja "myötäeläen" ja ääneen säälien, kuten typerät määkivät amerikkalaisetkin. Koska hei!! SEhän meillä on suomessa ollut tapana ja kansan tyypillisenä piirteenä, mylviä TV-lähetyksissä.

Fak jeah !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti