sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Filippiineillä tapahtui (puukotus)

Ja tässä on vielä yötä vasten, hyvä video jos haluaa nähdä jonkun kuoleman !

http://www.liveleak.com/view?i=d9e_1426420761

Osaa sitä nuo vitun Filippiiniläisetkin !! Ei yksin neekerit yms.

Siinä on tuota Rikollisen / Pahan, ällistyttävää kylmäverisyyttä ja ääääääääääärinarsistista itserakasta paskahousuista, mielisairasta imbesillin raivoa aika hyvin esillä. Oikeastaan aika esimerkillinen tapaus sinänsä.
Tuosta on paljon opittavaa. mm tietysti se, etä on parempi olla aseistettu kuin aseistamaton !! Kuten jo Amerikan Perustaja Kommaritkin sanoi... taisi olla se wassinkton, se tyyppi niistä seteleistä.

Eli tuo paikan kassa / myyjä tai mikä lie, kuoli. Ja tekijä oli entinen alainen tai työntekijä joka oli saanut aiemmin potkut kun oli jäänyt juurikin (ehkä tuon täsmälleen SAMAN !! hahah ..ei ...eiv..vittu..ei..voi..olla..tot...tta....eijeijeijeijeijei) kameran takia kiinni varastellessaan tuon paikan kassasta hynää.

Toki, kuten muutamat kommentaattorit noteerasivat, taisteli tuo tyyppi suhteellisen hyvin ja pisti hanttiin niin kauan kuin pystyi, mutta se ei tälläkertaa vain riittänyt.
Siltä puuttui tuossa minun nähdäkseni se mitä tavalliselta ja Sivistyneeltä Ihmiseltä usein tai jopa lähes aina, kai, puuttuu noissa tilanteissa eli tarvittavaa säälimätöntä brutaaliutta ja villiä, elukan voimaa ja ehkä vieläkin enemän; selkää tavoitteellista päättäväisyyttä !

Ja sitä tuolla vitun elukalla näytti olevan. Voi olla, että se oli kuten Breivikkikin, napannut jotain mömmöjä etukäteen jottei voimat hyydy kesken esityksen. Roideja tai jotain.

Tämä on hyvä tapaus osoittamaan se, että lähes paikka kuin paikka, eli olisi ainakaan pahemmassa jamassa sähkölamautin tai jokin muu, pöydän alla.
Minä uskon kyllä näkemäni perusteella "teiserin" tjms tehoon pysäyttää ääliö kuin ääliö. Sähkölle kun ei VOI mitään, vaikka olisi kuinka kova öykkäri kyseessä.
Tavalliset metodit ei välttämättä PYSÄYTÄ hyökkääjää lainkaan, EI - EDES - AMPUMINEN. Ei pesismaila kintuillle, eikä täydellinen kumautus nyrkillä keskelle alaleukaa.
Tämä on itseasiassa sangen itsestäänselvää kun sen vain tajuaa, mutta sitä ei vain välttämättä tule erikseen ajatelleeksi.
En edes minä ajatellut sitä ennenkuin selailin erästä sivua joka onkin tehnyt minua RÄIKEÄSTI entistä "katuviisaammaksi" kaikin tavoin. Sitä pitää itseasiassa entinen rikollinen paskasäkki itse! hahahaa, joten se tietää mistä puhuu.
Olen jo vuosia lueskellut sitä (blogia) ja tsiigannut tämän tyypin videoita, tosin niitä on ehkä 1 tai 3 Tuubissa ja nekin aika laimeita. Siitä ei vain ole ! mitään videoita ! Mutta muutamia muita olen kyllä löytänyt, kuten esim Paul Vunak ja hänen "veitsipuolustus" videonsa. Pave on yksi niitä harvoja jotka oikeasti tietää mistä puhuu ja kuinka erottaa päänsä perseenreiästään. Ja tajuaa, ettei Kunkfu toimi !! Voin itse todeta joitain näiden Aitojen Todellista Itsepuolustusta opettavien tyyppien jutuista olevan totta, perustuen omaan kokemukseeni. Ja loput osaan kyllä päätellä ja näen kuka puhuu paskaa ja pehmeitä ja kuka raadollista totta.

( Vunakki ja veitsipuolustusta : https://www.youtube.com/watch?v=DJGyxBgf0Is )

Tuota kassaa tuossa filmissä ei olisi paljon mikään vitun keijukaisten kungfu huitominen auttanut. Luultavasti. Ellei se olisi ollut huomattavan ISO tyyppi (kuten Stiiven Siigal tai joku). SILLOIN sekalaiset "tekniikat" kyllä toimii, mutta ...totta vitussa toimii !! Jos niitä saatana (vitun tolvanat !) soveltaa joku 150Kiloinen, parinmetrin pintaan olevan vitun jätti !!

* * * * *

Kaikkea tälläistä EI Vasemmisto ymmärrä eikä ne välitä tällaisesta. Tuollaisen uhreja ei juuri kukaan muu kuin omaiset noteeraa. Ja jos joku sanosi, että "hei !! tekijähän...lienee..jokin...ruskea!" olisi tärkeämpää kutsua häntä Rasistiksi™ kuin napata kyseinen ruskea-paska tai mitään muutakaan.

Ylimykset eivät asuta TÄTÄ todellisuutta.


C´est la vie.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti