torstai 12. maaliskuuta 2015

Aamun uutisia taas, olkaa hyvä

Aamun Uutisista hyvää huomenta.

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015031119342533_ul.shtml
Kreikassa Kommunistit ja Nazit kehtaavat nyt epätoivoissaan yrittää puristaa Saksanmaasta irti ja esiin, kaiken mahdollisen. Kaiken mitä irti lähtee.
NÄIN säälittäviksi ja myötähävettävän epätoivoisiksi on oliiviöljyapinat nyt langenneet.
Tästä kuuluisi kai ärtyä tai edes yllättyä tai jotain. Haukkoa henkeään moisen röyhkeän ja lapsellisen typeryden takia, mutten saa sitäkään vähää reaktiota aikaiseksi.

Tämä vain EI yllätä. Siinä kaikki.
Mutta.... ompahan lapsellista ja ääliömäistä sakkia saatana ! Ei voi muuta sanoa. Eli; ihan Perus Vasemmistolaisuutta. Eli itsekästä, epäkypsää, väkivaltaista narsismia.

Kreikka ei muutakaan enää perseauki vetelehtiessään keksi, joten se yrittää nyt sitten saada ns takautuvia korvauksia Muinaisen Vasemmistolaisen Suur-Saksan takia eli Natsi-Saksan. Hahaha... vittu mitä idiootteja.. en tiedä sitten, onko kaikki Kreikkalaiset NOIN vitun tyhmiä? voiko siellä olla joitakin viisaampiakin seassa ? Jos on niin säälix käy.

Mutta niin ne toiset vain kehtaa. Vasurit siis.
Kun on syntynyt tyhmemmäksi kuin kärppä, ja vailla moraalia tai viisautta tai kunnollisuutta tai rehellisyyttä ja selkärankaa ja sisua ja visiota ja kykyä ymmärtää todellisuutta ja vailla älyä ja sen sellaista..... keksii sitä möläyttää mm juurikin tuollaista sammakonpaskaa suustaan !! ihan julkisesti !!

Suomi voisi tuolla logiikalla vaikkapa sitten kun asiat menevät VIELÄ huonommin kuin NYT, vaatia esim Britannialta "sotakorvauksia" muinaisesta Krimin-sodasta tai Ryssiltä.... viimeisistä vuosituhansista, valitkaa mikä tahansa yksittäinen syy / tapahtuma. Niitä kyllä piisaa.

( http://fi.wikipedia.org/wiki/Krimin_sota [Oolannin sota] )

Tuo on alhaista ja lapsellista ja täysin myös "naismaista". Nainenhan käsittääkseni saattaa hyvinkin, nostaa esille minkä tahansa riidan aikana jonkin muinaisen, jo unohtuneen, tapauksen / asian ja sillä metodilla yrittää sitten voittaa koko riidan.

Tuo on se sama strategia. Ole lapsellinen ja itsekäs, älä myönnä mitään ja syytä kaikesta aina vain "vihollista". Kuten lapsi.
Totaalisen Perus Vasuriutta.
Provosoivaa Imbesilliyttä.

* * * * *

Ja sitten !! ahahahahaaaaaaaaaaa... tämähän on kuin minua ja blogiani varten laadittu !!


http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015031119339113_ul.shtml

"Missään tapauksessa suomalaista ei saa nolata - ei edes vahingossa."

^ Aahahahahaa, case in point: Vesa Keskinen !! hahaha ja hänen "Roustinsa". Vitun tympeä typerys.
Vitun Suom-Aasialainen nyhverö lähti haneen kun olisi joutunut kuulemaan jotain epämiellyttävää !! Haha vitun suomalaiset saatana. Kusipäät !!

(Teistä EI olisi IKINÄ !!!! ollut kuuhunlähtijöiksi !! ei IKINÄ !!)

"Hatzenbeuhler alleviivaakin sitä, miten tiukasti suomalaiset noudattavat lakia. Ylinopeuden ajaminen on harvinaista samoin kuin väärin parkkeeraaminen. Lain kirjaimen noudattaminen on "uskonnollista" ja tällä kolikolla on kääntöpuolensa: byrokratia ja kaiken kirjamellinen noudattaminen."

Aaaaaa men !

Ja sitten mainitaan vielä se suomalais-klishee eli kalja.
Suomalainen kun tuntee jostain syystä vetoa pulloa kohtaan ja selittelee sitä sitten, typerä muuli, myöhemmin parhain päin. (Minä EN tunne, kuten olen sanonut; minulla on ihan oikean Valkoisen geenejä eikä meillä ole mitään vitun hinkua kännätä koko ajan kuten Ryssillä ja heidän kaltaisillaan roduilla on !! ...)

Ja tuo artikkeli / juttu ilmestyi sikälikin sopivaisesti, että olin juuri bongannut pari kuvaa tuosta Iltalehden uutisvirrasta jotka taas toivat esiin, tai suorastaan heitiivät silmilleni, erään seikan suomlantilaisten ulkonäöstä ja sen myötä myös genetiikasta..... (katsokaa laatimaani kuvaa ja yrittäkää arvuutella mistä on kyse !...)

(Kuvan saa siis tietenkin, naksauttamalla, paljon suuremmaksi)Siinä on pari satunnaisesti valittua (paitsi Kevin Speisi jonka tuo lärväkuva ja tuo suomlannin kinkki tuolla oikeassa alakulmassa, olivat jutun juuri. Ne oli siinä iltsikan jutussa ja niistä sain kimmokkeen laatia tämän kuvan !) Europidiä / Anglo-valkoista ja sitten pari suomalaista.

"Ei" lainkaan aasialaisen näköisiä nuo suomalialaiset ? vai mitä !!? Hahahaaaa.
Olin lähes ällistynyt kun katselin vuorotellen tuota vitun kinkkiä tuolla oikeassa alalaidassa ja keviniä !! Vittu tuohan ON Kiinalainen !! Kinkki ilman pigmenttiä !!

Mitenkäs se omakuva nyt ? "Maamieheni" ?! Haus-thät-wörkin-foo-juu ?!

Kuinkahan kauan se visio ja valheellinen sellainen, nimeltään "Suomi" -vielä pysyy pystyssä !?!?

Ottakaa neuvostani "vaari".
- Nyt kun Vasurit ynnämuut myyrät on jo jokatapauksessa "rekonstruoineet" (joka pitäisi suomeksi sanoa "rekonstruktuoineet" !! eikä mitään vitun hevonpaska "rekonsTRUoineet") ja purkaneet ja uudelleenmääritelleet kaiken, niin ....kannattaisi ehkäpä kenties, ensikertaa sittemmin jääkauden, tehdä jonkinnäköistä rehellistä itsetutkiskelua ja mennä sitten ihan pohjan kautta kohti jotain uutta ja ikivanhaa. Olkaa rehellisiä ja ottakaa Vasurit matkalle mukaan, kuin mies joka tippuessaan yli laidan, nappaa sen kusipään siitä vierestä mukaansa, ja löytäkää itsenne uudelleen !!

Ja sitten !!
- Rakentakaa uusi ja parempi ja rehellisempi ja yksilöä huomattavasti enemmän ymmärtävä ja tukeva Suomi.

Jos te OLETTE Aasialaisia niin ..... olkaa aasialaisia !! Mutta tälläkertaa: rehellisesti !!! Ja ottakaa opiksi Valkoiselta mieheltä kaikki minkä voitte ja parantakaa omia asioitanne, saatanan lapamadot, IHAN ITSE !!! Ja lakatkaa tuo Aasialaisille tyypillinen, vitun kollektivismi ja ihmis-vihamielisyys ja raakuus ja typerä muulimainen muukin mölyäminen ja kaiken sensurointi ja kontrolli yms. Teitä ei edes ole yhtä paljon kuin Alkup. Kinkkejä !! joten teillä ei ole mitään aitoa ja oikeaa tarvetta alunperinkään, olla yhtä tiukkoja !!

Hellittäkää vähän sitä saatanan juutalaismaista myssyänne !!

Ja uskokaa kun MINÄ sanon näin; jos luulette tekevänne jonkinlaisen HYVÄN ja MASKULIINISEN tai jonkin muun vastaavan -vaikutuksen, Suuren Maailman ihmisiin, tuolla alkoholin kittauksellanne niin voin todellakin !! totisesti !! vakuuttaa, että näin EI OLE !!
Asia ON päinvastoin !!

Eikä se ole mikään vitun ylpeydenaihe ja jotain ihmeellistä ja maagista ja autuaaksitekevää ja ällistyttävää ja vaatimus Sivistysmaihin kuuluakseen, kyetä sietämään alkoholia !! Vitun tyhmä Samojedi muuli !!

Minä INHOAN sitä paskaa ! Ja oikein todella ! En saata käsittää miten joku saa sitä vitun kuvottavaa sontaa ja saatanan mönjää kurkustaan alas ! Sellaisella "ihmisellä" EI VOI OLLA makuaistia !! EI vain voi ! Ja reppanat luulette SEN tekevän teistä "KHUULEJA" !?!? ....
O M F G !!! vittu ..... hypätkää vaan alas, jostain... sillalta tai jostain ! Jostain korkealta.

Go fuck yourself.

Ei oikeatkaan Kiinalaiset vedä jatkuvasti "perseitä olalle" ja pyöri tuolla kaduilla räässä ja paskassa, hakkailemassa vastaantulijoita ja öykkäröimässä ja piehtaroi saatana pitkin pusikoita "rekkamiehen hymy" perseellään ja vaatteet paskassa !!
Tsiisus fakin vittu !! Se on Amerikan inkkarin ja Suomen finuiitin hommaa se.

No ..vanhemmat sukupolvet ON jo menetettyä kuraa, mutta te Uudet, te tyhmät neekerinkaltaiset nulikat ! te voitte olla toistamatta isienne syntejä ja yrittää olla edes vähän enemmän ja parempia.

En kuitenkaan tosin, pidätä henkeäni, mutta sanoinpahan nyt kuitenkin.

* * * * *

Jotkin rodut on laktoosi-intolerantteja eli eivät pysty eivätkä kykene, "sulattamaan" tai "hyväksikäyttämään" mitään maitotuotteita, ja jotkin rodut eivät vain kertakaikkiaan kestä alkomahoolia. Ja suomalantilaiset ON yksi näistä roduista. suomalainen on jo ihan "pierussa" ja "perse olalla" ja "pöhnässä" nähtyäänkin kaljaa, saati sitten vedettyään muutaman "keppanan".

Jos haluatte huumaantua niin vetäkä sitten edes jotain khuulia ja tyylikästä kuten "Ooppiumia" tai "Ayahuascaa" tai jotain (Kinkithän tykkäsi tuosta oopiumista muuten!).
Kalja on aika vitun mäntti ja platku juttu. Ja kuten Ändi Mäkkoikin sönkötti (iroonista ja umpityperää kyllä, itse kännissä!!) "alkoholi on laillinen vitun huume!".
Ja näinhän se ON.

Muistakaa, että sehän totiseti ON ...sanotaanko nyt vaikka.. "enimmäkseen" vain määrittely kysymys, mikä on huumetta ja mikä ei. Ja tuokin vaihtelee aikaamyöden, aikakaudesta toiseen.

Tässä onkin tähän aika hyvin sopiva jankutus muuten, löyhästi aihetta sivuten..

http://pelontorjunta.suntuubi.com/fi/Blogi/?y=2015&m=03&d=05


Tässä kaikki toistaiseksi.
Kiitos & näkemiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti