tiistai 3. maaliskuuta 2015

Naisten hulluudesta

http://www.iltalehti.fi/pinnalla/2015022619264278_iq.shtml


Noni. Se oli siinä sitten.
Sieltä se vihdoin tuli, "Virallisena" !!!

Olen aina tiennyt naisten olevan ihan täysin ja totaalisen mielipuolia, mutta nyt!! ...nyt.. jännitys vasta tiivistyi ja panokset koveni ja juttu syveni ja mitä vielä. Vittu ne on vielä pimeempiä kuin olin luullut !!

HAhaa, ei v..mitä vittua !?

Tanssii saatana peilin edessä... yksi piäree ja nauraa sitä ihan sikana, toinen on olevinaan hienoilla "kynttiläillallisilla" ja tanssii yksin... joku vetää sekaisin kaikkia ruokia.. ? W T F !?!

Kahelia !!

On siis toden totta, totta, että naisilla tulisi olla holhooja myös aikuisena. Kuten ennenkin oli, ja ihmis-apina-kunnan kalpeimmat osat pääsivät kehittymään ja etenemään. (Asia jota NYT ollaan kyllä työteliäästi "korjaamassa" !!)

Tästä voin johtopäätellä, että neekerinaaras esim, todennäköisesti hytkyttää sitä valtavaa apinanpersettään peilin edessä, useita tunteja päivässä ja kuorii banaaneja jaloillaan ja laulelee Ri´annaa ja piereskelee johonkin vitun komeroon !! Enkä yllättyisi jos neekerimiehet taas käyttäisivät suurimman osan päiväänsä sen valtavan hevosenkalunsa ihailuun. (Minäkin saattaisin tehdä niin jos olisi niin valtava pippeli. Kieltämättä !)

Naiset.... tyhmän lisäksi täysin kaheleita. (Ja epäsiistejäkin! +itsekeskeisiä ja omahyväisiä ja tunteettomia ja eläimiä.)
Kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti