tiistai 24. maaliskuuta 2015

Korppi

http://www.newscientist.com/article/dn27174-feathered-apes-who-say-thanks-with-shiny-trinkets.html?cmpid=RSS%7CNSNS%7C2012-GLOBAL%7Conline-news

" Sup ? "

Yksi lempi olioistani, Tavallinen Korppi (Lat. Corvus Corax). Älykkäin kaikista linnuista. Ja ylipäänsä yksi fiksuimmista olioista joita planeetallamme Virallisesti majailee.

Tulin siis vain sanomaan tuon linkin korppiuutisen tiimoilta, että : jopa tuo saatanan lintu !! tuo sinänsä yksinkertainen eläin ja olento, korppi. On älykkäämpi ja kyvykkäämpi ja lahjakkaampi ja KIITOLLISEMPI kuin yksikään neekeri maailmanhistoriassa.

Korppi / korpit olivat siis antaneet  takaisin, maksaneet ns, omasta ruokinnastaan yms tuolle nuorelle tytölle, tuomalla tälle sekalaisia esineitä ja ällistyttävintä kaikessa, hänen äitinsä hukkaaman -kameran linssinsuojuksen !! Joka siis.. korpin täytyi ensin käsittää kaivatuksi ja hukatuksi ja tärkeäksi esineeksi, ja sitten vielä hoksata, että "hei !! senhän vois vaikka viedä tolle ihmiselle!!... notta perkele !" ja sitten se oli saatana vielä vittu HUUHTONUT sen, puhdistanut  saatana!! lintu !! siinä jossain linnunkylpyastiassa, ja jättänyt siihen esille.

Vaikka se olisi voinut ihan yhtä hyvin vaikkapa vain pitää sen itse tai olla etsimättä ja löytämättä koko paskaa, saati sitten viemättä omistajalleen !! Mutta kuvitelkaapa neekeri tuohon ! ahahahah ..ei ..v...ahahahah...
Se ..jos siis käsittäisi linssinsuojalla olevan jotain merkitystä ja arvoa, ottaisi sen itselleen tietenkin ja pistäisi kai huuleensa tai johnkin ja lähtisi VAATIMAAN LISÄÄ saalista sekä sen omistajalta, ETTÄ kaikilta muilta alueen valkoisilta. Ja suuttuisi siitä, että sen tarvii vaivautua näkemään edes SE vaiva, että käy ruinaamassa itse, eikä valkoiset vain TUO sekalaisia asioita hänelle. Kehtaavatkin perkele ! huh ?

Eli; tuo isonenäinen, lättäpäinen pieni olio tuossa maanpinnassa, on parempi elämänmuoto kuin neekeri. Ja eritoten tuo olento nimeltään Amerikan Neekeri. Joita ilmeisesti jopa AFRIKAN neekerit inhoaa !!!! Mietippä saatana SITÄ.


Kertakaikkiaan hieno lintu !! Ei voi kyllä muutakaan todeta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti