sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Lone Survivor - Elokuva Arvostelu

Tsiigasin nyt sitten tuonkin leffan viimein. Kun se on jo VAAAAAAAAANHAAAAAA kuin taivas.

Tuomio: naurettavaa ja tyhmää ja provosoivan tyhmää, Anglo-Amerikkalaista Propagandapaskaa.

Minä en sääli niitä vitun murhanhimoisia Kroomagnon elukoita YHTÄÄN !!! jotka itte vittu VALITSEE mennä jonkun muun maahan ammuskelemaan näitä mainittuja "muita" ja sitten kaatuu siellä, syystä tai toisesta.

Teki ihan pahaa sekä leffan alku, että loppu, joissa molemmissa soi paska ja laimea paska -vollottelu / sankaruus / haikeus musiikki. Jonka oli tarkoitus tuudittaa minut sekä älylliseen horkkaan, että anglojen puolelle Afgaanin vuohipaimenia vastaan.
Se lähinnä vitutti ja lievästi kuvotti !! Kuten niiden vitun soldaattien tyhmyyskin. Paljolti kuten tosielämässäkin. Olen aina INHONNUT sotilasta.
Tuota sodan koiraa, Magnonille tyypillistä Maailmankuvaa edustavaa aivotonta tappomöykkyä. Ja vielä YLPISTELEE siinä !! halvatun rehveli, omalla aivottomalla koiramaisella tyhjyydellään ja tottelevaisuudellaan ja pahuudellaan yms.

Haista saatana vittu !!

Pieni "spoileri" kai ? -siinä lopussa näytetään niitä oikeita henkilöitä ketä elokuvassa esitetään ja taustalla soi Hyvin Paska versio Deivid Bou´iin biisistä "hiirous", ja aattelin vain sitä katsoessani, että "? nin..mitäs sit? entäs sitten !? mitä sitten ?! sou faking what?! ittehän sinne saatana menivät ja HALUSIVAT mennä !!!".

Siitä tuli niiden KOHTALO jonka he itse valitsivat !! Kuten  jos Poliisi Siankin joku ampuu tai puukottaa tai jotain. Niin... mitä sitten ?! itsehän ON VALINNUT kiusata ja alistaa ja pelotella muita olentoja "työkseen" ja toimia Valtion Armeijana "omaa Kansaansa" vastaan !! (vitun psykopaatin paskahousut !). Joten... sitä saattaa saada mitä tilaa !

Minä en teitä sääli.

Muutenkin koko leffa oli lähes tauottoman typerä. Tosin totta on, että se on kyllä "teknisesti hyvin toteutettu" jne, mutta lähes naurettavuuteen asti. Se onkin eräänlaista miestenmurjontapornoa.
Se kävi jo tahattoman koomiseksi, miten niitä äijiä retuutettiin ja paiskottiin ja ammuttiin kuin ampumaradan papereita.
Siinä rääkissä on ihme jos edes Terminaattori selviäisi varttia kauemmin, saati sitten joku tyhmä jenkki !!

Itse sisältö, jota on melko niukalti, jää siis teknisen kikkailun ja "bravaadon" jalkoihin. Mutta ei nyt NIIIIIIIN häiritsevästi, ja onhan se aina khuulia onnistuessaan, tuo kikkailu.

Mutta Maak Whoolber (Ammattitason Rasisti muuten!! siis jonkinlainen Oikea Rasisti !!)  ei sovi siihen rooliin ja on vähän naurettavahkokin, ja voisin vaikka vannoa, että yhdessä kohtauksessa (levätessään seulaksi ammuttuna kiven vierellä) se nauraa itsekkin, omalle naurettavuudelleen ja esitykselleen !

Ja ..jotenkin siitä sen esiintymisestä puuttui Se Jokin. Vaikka kuinka hyvin muuten suoriutui. Mutta jotain jäi puuttumaan. Esim varsinaisen tunteen ..tunne ! Sitä ei ollut juuri nimeksikään.

Myös tietokonetehosteita oli taaaaaaaas, käytetty  ihan liian paljon ja tarpeettomissa paikoissa. Se latistaa AINA, tunnelmaa.

Hyvin kolkko ja oudohko leffa, joka jää etäiseksi ja platkuksi, mutta on kieltämättä hienoa ase ja tappofiilistelyä ja hehkutusta.Mutta en tiä.. ehkä tää olikin komedia ?!
Aika hyvä siinä tapauksessa !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti