maanantai 30. maaliskuuta 2015

Matruuna varkaissa (taas)Matruunakin jäi taas, TAAAS, varastamisesta kiini ja PerusVasurin tapaan, sensijaan että olisi ollut hämillään ja pahoillaan ja muuta, yltyi Matruuna haukkumaan kommentoijiaan mulkuiksi kun kehtasivat saatanan, että kehtasivatkin perkele!!, kusiaiset saattaa tämän asian yleiseen tietoisuuteen. Tarkalleenottaen sen teki "Kumitonttu" nimimerkillä hääräilevä hyypiö.

Matruuna on idiootti. Ja itseään melko täynnä oleva lapsellinen ja pilallehemmoteltu, kakara. Perus jutku, perus ämmä, perus vasuri.

Suurin osa Matrushkan jutuistahan on yleensä aina ihan silkkoja "kopioi - liitä" tyyppisiä jankutuksia. Kuten luultavati nuo pari kaupunkien nimiä koskevaa selostusta. Jotka on toki ihan kiinnostavia, mutta jos ne EI OLE sinun, Matruuna, niin ne EI OLE sinun !! Ja se pitäisi sanoa !!
Vitun typerä itsekäs lehmä !!

Haista saatana vittu !! Hahahahah. Täällä et voi minuun koskea tai puuttua !! Voin sanoa mitä mielin ja sinun täytyy vain sietää se!! AHAHA HAHAHAHAHa HAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!! ota siitä !!
Et voi lähettää minua "Banaanisaarille" tai mihinkään muuallekkaan. HAhahaaa.

Matruuna; tuo on sama kuin jos ..kuvitellaan, että jossain asunnossa olisi muutaman hengen porukka. Ja siinä sitten elellään ja käydään vessassa ja syödään ja tsiigataan töllöä ja mitä lie, ja jossain vaiheessa joku huomaa, että paskahuusin lattialla pönöttää pökäle paskaa !! Ja sen tekijä (Matruuna) alkaa sättiä siitä muita, ja siitä että moinen asia on toden totta, edes mainittu !! Ja tuotu julki !!!! Ja sen sijaan, että menisi korjaamaan jätöksensä (kuten jopa koira osaa tehdä!! ja saatana KISSA !!) Matruuna vain tiuskaisee, huiviaan ja tukkaansa (jos sillä sitä on!) heilauttaen, että "mua ei kuule kiinnosta!....v*ttu, kiviäkin kiinnostaa! ah hah, haha, hahahahaaaaa!" ja lähtee ylimielisen koppavasti elehtien ja kääntyen kannoillaan... pois.

Tuollainen sinä OLET Matruuna.H Ä P E Ä !!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti