tiistai 10. maaliskuuta 2015

Suomi, Kiusaajat, Rikollisuus

Suomalaiset.

Aina kun te jankutatte mm siitä, mitä poliittista puoluetta tulisi äänestää milloinkin, saadaksenne mitä tuloksia sitten milloinkin haluatte, minä saan ärsyyntymisestäni ...ainakin veret kiertämään.

Ettekö te samojediseni ymmärrä tätä yksinkertaista asiaa elämästä (jonka pro-aktiiviset Anglot ON ymmärtäneet) : sinä olet ITSE vastuussa !! EI YKSIKÄÄN kukaan vitun "Viranomainen" tai muukaan kiusaajanpaska, kontrollifriikki kommunistimyyrä. Jos te ette pysty itse hoitamaan asioitanne, paikallisesti ja ihmislähtöisesti niin ..."Sivilisaatio" ei ole osanne.
Siinä kaikki.

Se on kiinni vain teistä ja te olette osoittaneet halki Historianne, että teistä ei vain ole siihen. Teidät on alistuneiksi ja alistettaviksi "luotu" / manipuloitu. (Siksi mm Stubb häärii "Eduskunnassa" [kiusaajanpaska]).

Kuten olen sanonut ja kuten on monet sanoneet (Matruuna muunmuassa) Suomi on kiusaajien ja Rikollisten maa. Ei meidän ns "kunnollisten". Ja näin on mm siitä yksinkertaisesta syystä, että : Suomi sijaitsee liian kaukana oikeasta Ihmis-Sivilisaatiosta ja Muista Ihmisistä ja niiden tuomasta sekalaisesta vaikutuksesta mm turvasta ja jonkinlaisesta tolkusta ja oikeudenmukaisuuden riekaleista ja "normaaliudesta" yms. Ja siis myös apujoukoista Pahuutta vastaan. Täällä ollaan kuten Ryssälläkin ja kaikkialla missä EI OLE ihmis-sivilisaatioita ja tarpeeksi ihmisiä ja niitä Hyviksiä, -pahuuden armoilla ja Rikollisten komenneltavana.
Ja kuten kaikissa muissakin vastaavissa nevadoissa, odotellaan täälläkin edelleenkin, peukalo perseessä, että "joku muu" jostakin tai itse Jumala, tulisi ja setvisi kaiken ja pelastaisi kaikki jne (olen tähän toki syyllistynyt itsekkin..ja PALJON! [siksi tiedän tämän myrkyllisyyden liiankin kanssa]).

Mutta totuus ON, että..... *huoh*.. kukaan ei ole tulossa.

Kiusaajat ja muut itserakkaat kusipäät, pikkupaskakasat ja hyväksikäyttäjät ja muut pohjasakat jotka eliittinä esiintyvät, pystyvät hämmästyttävällä tavalla ja äimistyttävän kauan !! pitämään kontrollissaan näitä tällaisia yhdentekeviä pikku sivu-nevadoita keskellä ei-mitään. Näitä ulommalla kiertoradalla sijaitsevia näennäis-sivistyneitä pikku perseenreikiä ja pahuuden pesäkkeitä. Koska täällä ei ole tarpeeksi niitä jotka pistäisivät ! ja ilomielin ! Pahuuden aisoihin ja osaisivat visioida paremman maailman. Ja lähes poikkeuksetta KAIKKI ne jotka täällä niitä luulevat olevansa .... ovat itseasiassa sen vastanapa. Resuisia Vasurin sekopäitä vailla mieltä vailla mitään.

Minun tekee ihan pahaa aina kuunnella ja katsella tätä suomen ja suomalaisten, täysin onnetonta ja ponnetonta, touhua "Politiikan" kanssa. Se on kuten Jukka Hankamäki on sanonut, niin tässä maassa, että "suomalaiset kannattavat erilaisia Poliittisia puolueita kuin urheilujoukkueita". Täsmälleen niin. Hyvä Hankamäki.

Suomalaiset jäävät sitten, "äänestettyään", odottamaan pää ja peukalo, syvällä, takapuolessaan, että JOKU MUU hoitaa heidänkin asiansa !! ...ei saatanan vittu...hei.. oikeesti.. Te olette kuin mitäkin vitun Juutalaisia !! tai Khasaareja.
Ne on juuri sellaisia. Ne on opettaneet teidätkin hyvin !!
(Ne odottaa KAIKKIEN [kenen tahansa, Hitleristä äiti Teresaan] pitävän huolta heidän asioistaan, ja määkivät siinä tympeässä laumassaan kuin lampaat, saamatta IKINÄ ja MITÄÄN oikeaa ja todellista ja kouriintuntuvaa aikaiseksi. Eli täsmälleen kuten suomalaisetkin !! T Ä S M Ä L L E E N !!!)

Itseasiassa se on varmaankin Juutalaisten / Khasaarien / Neanderthaalin friikkien (tai friikkiversioiden) -keksintöä, se keksintö -mikä se ON- nimeltä "Valtio".
Ne sitä kaikkein eniten haluaa ja tarvitsee. Jonkun, minkä tahansa, kenet tahansa, muun kuin itsensä -hoitamaan kaiken. Hyvässä tai pahassa, sama se, kunhan hoitaa.

Ja tämä kaikki tarkoittaa myös mitä fundamentaalisinta laiskuutta !! Eli; suomalaiset ovat laiskaa Kansaa. Kuten Ryssätkin.

Ja ennenkuin tuohdut sen enempää, sanon, että: minä olen itsekkin ihan totaalisen patalaiska (yleensä todella älykkäät ovat todella laiskoja! Mutta se EI tarkoita, että vain jos olet LAISKA, olet myös älykäs!!) ja vältän tekemästä yhtään mitään ylimääräistä kuten suurin osa kaikista luonnon olennoista. Se vain on olemassaolossa sellainen hyvin yleinen "juttu"- Laiskuus.
Mutta sillä on myös haittapuolensa, tietenkin. Muunmuassa se, että Pahuus tuppaa olemaan usein 24/7/365 aktiivinen, se vain EI kertakaikkiaan lepää. Se ei osaa levätä / nukkua (kuten naisetkaan).

Niin, siis... olin sanomassa, että ; sitten kun rauhoitut vähän, voin selittää jotain pientä siitä mitä Suomalaiset olisivat voineet tehdä, mutta jättivät munattomuuttaan ja typeryyttään ja milloin mistäkin syystä, tekemättä -parantaakseen asioitaan täällä yksinäisessä ja eristyneessä ja siksi äärimmäisen VAAROILLE ALTTIISSA Pohjoisessaan.
Esim...

- Suomalaiset olisivat voineet pyrkiä olemaan kuten Japanilaiset, eli hyvin yhteen-nivoutuneita ja aidosti, AIDOSTI !! altruistisia (eli suomeksi: yhteistyötä tekeviä ja muut huomioon ottavia). Ja hyvin tiiviitä, paikallisia suhteita vaalivia. Mutta ei !! Piti yrittää olla "kuin muut" kuin suuret ja rakentaa vielä jotain saatanan "Suur Suomeakin" perkele ! hahahaa... voihan hevon vittujen kevät !
(Muistakaa nyt kumminkin, että teitä on VAIN noin 5 miljoonaa!! maailmassa jossa näitä ns "juutalaisiakin" on sentään noin 15 miljoonaa!! ja enemmänkin).

- Suomalaiset voisivat ainakin joskus, joku sukupolvi, edes YRITTÄÄ, edes NÄYTELLÄ!! edes HETKEN !! olevansa sitten kanssa aidosti! "kuin muut" ja olevansa IHMISLÄHTÖISIÄ ja inhimillisiä, omaavansa tunteita ja muuta paskaa. Ja yrittää olla olematta sellaisia vitun, saatanan, tunnevammaisia kiusaajia ja kiukkuisia, takakireitä pikku kusipäitä ja öykkäröiviä munattomia ja aivottomia idiootteja jotka piileskelevät "auktoriteetin" suojissa ja Valtion Viran takana ja KIUSAAVAT sieltä sitten "kanssakansalaisiaan".

Ei mitään !! Ollaan sitten... sanojen tai pyrkimysten mukaisia kanssa !! ei vain puhuta, saatanan pikkusieluiset kusiaiset.

- Suomalaiset olisivat voineet, OLISIVAT siis VOINEET, esim ottaa asioista selvää, olla siis kiinnostuneita "shitistä" niinkuin minä ja pyrkiä kohti Totuutta ja myöntää puutteensa ja heikkoutensa ja olisivat voineet edes yrittää rakentaa jonkinlaisen pienemmän ja vaatimattomamman, mutta ehdoitta -paremman! "Maan" tai Valtion tai miksikä te nyt näitä kyhäelmiä (Vapaamuurarien Suuria Unelmia ja Suunnitelmia) kutsuttekin.
Te olisitte voineet pyrkiä pysymään Totuudessa. Sikäli kun siitä olette tietoisia, mutta koska vain äärimmäisen aniharvat poikkeusyksilöt OVAT... niin... en nyt ainakaan pidättelisi henkeäni. (Jos tätä lukee joku "hihhuli" siis Tupla Jiin lisäksi, niin älä helvetissä luule olevasi tuo Totuudenomaaja !! Sinä olet noi 99% todennäköisyydellä älykääpiö ja typerä paska. Kiitos).

- Suomalaiset olisivat voineet olla vähän vähemmän Taikauskoisia erinnäisilläkin tavoilla, ja antaa sen sellaisen anglosfäärimäisen maailmankuvan vaikuttaa jo vähän aiemminkin kuin vasta NYT !! edes vähän, ihan koemielessä. Ja katsoa sitten mitä siitä lähtee versoamaan.

- Suomalaiset olisivat voineet yrittää olla vähän vähemmän änkyröitä ja aggressiivisen kyvyttömiä aspergereita sosiaalisesti, ja ymmärtää ns "erilaisuutta" edes vähän. Ja neroja, jotka näyttävät -eikö?!- kadonneen kuin pieru Saharaan, nykymaailmasta. Kuten Bruce Charlton on blogissaan kirjoittanut. (Minun on pitänyt sinne "linkata" ja puhua aiheesta, mutta päätyisin kuulostamaan itsekehuskelevalta mulkulta luultavasti ja en ole vain saanut aikaiseksi ja kuten hän on aika riittävästi osoittanut, pitää nyky-"Yhteiskunta" neroa lähinnä paariana, kiviriippana, kuolleena painona, häiriötekijänä, terroristina, Rasistina, vaikeana henkilönä ja näin edespäin... joten miksi edes vaivautua ?)

+ ns Vasemmisto inhoaa Neroa enemmän kuin MITÄÄN MUUTA !! Siis ihan-tasan-yhtään-mitään-muuta !! Mm siksi, että neroon ei tietenkään tehoa heidän maailmankuvansa perustana toimivat hevonpaskat, ja neroa ei voi kuten tavallista Hoi Polloin muulia, kahlita ja ainakaan samoilla tavoilla pelotella. Eikä häntä voi aidosti sumuttaa ja puhua lyttyyn ja mikä pahinta!! nero saattaa piru vie, keksiä jotain mistä muut kuin Vasurit, sekä tykkää, että hyötyy ja olla muutoinkin vähän liian "vaikutusvaltainen" (asia jonka Vasemmisto pyrkii Totalitäärisesti monopolisoimaan).
Ja vielä se, että: nero saa Vasurin näyttämään siltä mitä Vasuri ON !! eli vitun tyhmältä ja hermoratojariipivän kusipäisen itsekeskeiseltä mulkulta paskapäältä kakaralta.
++ Eikä nero ole ikinä osa Laumaa. Ja sekös se saatana vasta vituttaa niitä jotka ihmistä yrittävät paimentaa karsinaan !!


- suomalaiset olisi voineet olla vähän kypsempiä ja realistisempia, kuten koko planeetan vitun apinaväestö!! Ja hyväksyä maailma sellaisenaan, jottei se jäisi saatana MINULLE ja minun sukupolvilleni !! perkeleeeeee !!!! tehtäväksi, -ja alkaa tehdä jotain realistista, mutta unohtamatta unelmia tai visioita ja Suuria Suunnitelmia, niiltä jotka niitä on aidosti tarkoitettu muille antamaan, ei niiltä jotka niin LUULEE ja sitten toimivat, vitun typerät myyrät, tuon LUULONSA pohjalta.

Suurimman osan "ihmiskuntaa" ongelma on juurikin se, ettei niiltä ole ns "otettu luuloja pois" !!!!
Muiden muassa "Rikolliset" LUULEE, että niillä on OIKEUS käyttäytyä kuin aivoja ja tunne-elämää vailla syntyneet imbesillimäiset ja ääri-väkivaltaiset läskipäiset pikku-prinssit / prinsessat, koska... koska niin ne vaan luulee !! tai jopa "tietää" !! Kuten Vasemmisto !! Muutkin RIKOLLISET "vain tietää shittiä!".
Kukaan ei ole kai koskaan vaivautunut antamaan niille sähköiskuja ja komentamaan niitä jyrkästi ja päättäväisesti, mutta "rakkaudella" jne. Niitä ei ole ikinä taivutettu oikeaan suuntaan, ja kuten muistaakseni jo Raamattukkin sanoi, tai joku muu "lähde" : puu taipuu siihen suuntaan, mihin tainta taivutetaan. Saattaa kyllä olla jonkun ihan muun sitaatti kuin raamatun, mutten nyt muista kenen.

Ja jos jo kotona tai siinä saatanan dysfunktionaalisessa vitun tuhon ja alkoholin ja väkivallan ja riitelyn ja huumeiden ja typeryyden ja itsekkyyden ja lapsellisuuden helvetinpesässä mitä kaikenlaiset kiusaajan ja rikollisen reppanat "kodikseen" joutuu kutsumaan, on vieläpä eritoten "kasvatettu" ihan tietoisesti ja tahallaan, lapsesta Gangstaa niin prognoosi ei ole hyvä. Se on yksi vitun katastroofi !!
"Paska vierii alaspäin" kuten sanottiin Michael Douglasin elokuvassa "Musta Sade".

Suomalaisia siis Hallitsee ihan tasan oikeasti ja de facto, kuten Ryssääkin, suhteellisen suuri lauma oikeita Paholaisia ja Rikollisia ja totaalisen luihuja, hävyttömiä keinottelijoita ja pyrkyreitä ja kiusaajia ja opportunistisia itsekkäitä ahmatteja yms. Ja NÄIHIN te vitun tumpelot LUOTATTE !!?!?! koko vitun elämänne ja tulevaisuutenne ja KAIKKIEN ASIOIDEN JÄRJESTELYN JA YLLÄPIDON ?!!?? koska sönköti sönköti sönkönköö "niin nyt vaan on!!"
"nii !! sano sille!!"
"nii !! hei !! niin se vaan on!! kun ne on kerran, perkeeleee Vaaleilla oikein Valittu!!"...

HAHAHAH ahah oi voi..oi voi..oivoivoivoivoivoivoivoivoi vittu teidän kanssanne saatanan Ryssät ja Kinkit ja Suomlannin muut muulit. Haistakaa saatana vittu !!

Menkää vain sitten ...takaisin sinne SAAATANAN VITUN aroillenne, perkeleen koirat ja pakanat !! Haipukaa vittuun siitä sitten. Antakaa periksi ja antakaa olla. Menkää metsään, menkää kalaan ,menkää aroille, lähtekää Tundralle... lähtekää vain.. johonkin.

Suksikaa vittu suolle.

Vittu, että minä vihaan tätä maata ja teitä !! Vittu, että minä synnyin väärään vitun maahan ja paikkaan ja väärälle pikku paska planeetalle !!
Olisin onnellisempi varmaankin vaikka vain bakteerina Marssissa tai yksisoluisena jossain vulkaanisessa tuhkassa planeetta ZR-Krys-Ceres ykkösellä ! (täysin tekaistu planeetta).

* * * * *

Minä halveksin jokaista joka äänestää, ja sellaiset pitäisikin kai oikeastaan ruoskia. Sellaisilla ei ole mitään käyttöä tai sijaa, oikeassa ihmisen maailmassa, jollaista sellaiset eivät voi koskaan käsittää sen enempää kuin kissa tämänvuoden budjetti-esitystä, eivätkä ikinä itse aikaansaada, mutta he voivat kuten Vasurit ja neekerit, kyllä TUHOTA sen !! Ja ilomielin ja helposti. ( Ja yleensä näin käykin ! ennemmin tai myöhemmin ).

Niinsanottu "Äänestys" on kuin ("kuin" !)..hahah, "kuin".. se on "kuin" mylvivä, mölisevä lauma ääliöitä ja älyllisesti kääpiömäisiä tumpeloita ja idiootteja ja helpostivauhkoontuvia nuijia, parveilemassa jossakin vanhassa kuvottavassa, tunkkaisessa koulussa, huutaen ja rääkyen "Tarkkaanvalikoidulle" raadille / kasalle yhtä älykääpiömäisiä, mutta vielä paljon psykopaattisempia pyrkyreitä ja epäinhimillisiä sielunvihollisia, että "hei! heeei..kaveri...hoooi ??! pitäsikkö hualta mun asioista ?!?! kiitti!".

Ja pitäähän ne !! Nehän kyllä sitten perkele PITÄÄ "huolta sun jutuistas" !! Mutta ihan omalla tavallaan, omalla tyylillään, omaan pussiinsa pelaten. Koska katsovat olevansa siihen nyt tuplasti "oikeutettuja" ensiksikin a) koska olet niin vitun tyhmä ja höynäytettävä, että annat heidän tehdä niin ja vielä vitun ääääääääääliööööö!!! USKOT, että tämä on hyvä ja näin on oltava, ja siksi että b) heillähän on nyt ns "mustaa valkosella". "Virallinen" ja "oikeutus" kyykyttää sinua, ihan SINUN PYYNÖSTÄSI !! SAAATANAN MUUUUUUUUUUUUUUUULI !!!!!!

Ei ..lol !..eijeijeijeijeijei ieieieieieiei ..hahaha hahah a..aaaaarggh.. ai vittu teidän elämäänne..saatanan ääliö paviaanit perkele !

Vittu ; NE - ON - IHMISIÄ !! Ta daa !! VAIN - ihmisiä. Ei mitään vitun velhoja ja maageja ja Jumalan Lähettiläitä Maan päällä tai mitään vitun lähes-kaikkitietäviä ja viisaudessaan syviä ja ymmärtäviä Pyhimyksiä !!

Niidenkin paska haisee !! Ja useimmiten PAHEMMALTA kuin muiden !! Sitähän ne on, herran tähden saatana!! Täynnä !!! Fa christs sakes !!

Eli kerrataanpa äskeinen, eikö vain?

- Mielestäsi / mielestänne on järkevää ja realistista ja oikein ja ..jumalaallista? kenties, ja pätevää Traditiota ja vaikka mitä muuta, pysäyttää satunnaisen vastaantulijan ajoneuvo ja kysyä josko tällä olisi aikaa hoitaa sinunkin elämäsi sinun puolestasi kun..kato nääs, sinulla olisi vittu vähän muitakin huolia ja parempaa tekemistä !!?!!? TÄMÄ on teistä OIKEIN ?!? Ja vittu JÄRKEVÄÄ !?!?

Ja sitten te saatanan idiootit puhisette näennäisraivoissanne kun "Vaalien" (mitä VITTUA sitten ikinä tarkoittaakaan !!? "vaali" ?!..W T F !?) jälkeen kaikki ja jokainen  -poliitikot / poliitikko syökin sanansa ja peruu lupauksensa !!
HAH ahah aa ei vittu ..ei teitä voi järjellä eikä intuitiolla eikä tunteella eikä vuuduun neliulotteis-järkeilyn taiallakaan käsittää.
NIIN tyhmiä te olette !

Tsiisus Fak !!

HÄVETKÄÄ !!!!!!

* * * * *

Enempää minä en nyt halua toistaiseksi teille anonyyminä ja ilmaiseksi ja kiitoksetta, antaa. Mutta onhan tuossakin jo jotain miettimistä teille vähäisille ?! Eikö ?!

Oikeastihan minä ansaitsisin tästä(kin) vähintään jonkin "Tiedonjulkistuspalkinnon" mutta luultavasti, jos kirjoittaisin omalla lärvälläni ja nimelläni, saisin tässä Rikollisten hallitsemassa vitun viidakossa lähinnä tappouhkausten lomassa toimitetun Käräjähaasteen ja sen sellaista Suomen Autuutta !! Aaaaah NAM !!

Nähkää: Paholaisen pikku kakkakikkareet kun ei tykkä yhtääään!! siitä, että niiltä viedään sitä niiden haluamaa, hamuamaa, rohmuamaa Valtaa pois !! Ei. Ei yhtään. Ei mikään niiden versio, univormussa tai ilman.
SIITÄ ne suuttuu !! Ja muuten melko PALJON !!
Se ON sama, kuin jos yrittäisit viedä nälissäänolevalta leijonaurokselta joka on juuri alkanut syödä iiiiisoa möykkyä lihaa, sen suoraa siitä sen nenän edestä. Siitä se EI tykkää, yhtään. Eikä se oikein sitä osaa "leikilläkään" ottaa.

Se. Vain. Käy. Kimppuun.


Siinä kaikki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti