tiistai 19. maaliskuuta 2019

Uuuutrechtin Isku (MUSLIMI)MUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUSLIIIIMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII !!!!


MUUUSLIMIIIIIIII !!!!

Lyödäänkö 100 €urosta vetoa että kyse oli samantien KOSTOSTA tuosta Uuden-Seelannin KOSTOiskusta ?!?!?!?!?

Lähetä vaan satkusi tänne samantien.


Ja samalla, koska VALHEmedia eli virallinen hevosenpaskamedia EI KERRO sinulle tätä, niin voit guuklata kuinka tässä ehti muslimit tehdä jo perusannoksen terrori-iskuja ympäri planeettaa,  Jolon saarella esim. Siellä laittoivat murhaten mielestäni 30(?) ristittyä, joten ool-in-ool aika tasainen uhriluku tuon U.S:n kanssa.

Ja sitten oli siis tuo ^^  Uuuuuutrechtin isku. Ja KAIKKI muut samanaikaiset ja tauottomat ja loputtomat lobotomisoitujen troglodyyttien eli Perkeleen lasten eli "muslimien" murha-tappo-iskut. Joista vasemmisto vain TYKKÄÄ, koska IIINNNNNHOAVAT ihmisiä yli kaiken ja niiden vapautta ehkä vielä piirun verran enemmän. Ja laittoivat ne ilmastovouhkaaja älykääpiökakaratkin sanomaan että "ihminen on planeetan loinen" jollen väärin muista.
MUISTAKAAKIN TUO !!! Jumalauta vittu M U I S T A K A A !!! Painakaa kalloonne ja kertokaa eteenpäin ja lastenlastenlapsillennekin jos sellaisia saatte.Lopuksi muistutetaan kaikkia teitä että; lähes 100 % "terrorismista" on _slamista ja MUSLIMEISTA kotoisin. Se on periaatteessa vain synonyymi sanalle "muslimi". Tai sen Paholaisen kultin nimelle.
Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti