perjantai 29. maaliskuuta 2019

Posse posse posse posse ...Posse !

Siinä se taas oli.

Kallekin taas ja vielä... en tä.... se ei oikein ole se oikea tyyppi siihen, Aku oli paljon parempi. Ehkä paras mitä minä muistan noita "vieraita" siinä olleen. Se porukka toimi oikein hyvin.

Mutta kuitenkin.... njääääh  ...olihan ne näemmä kuunnelleet minua ja laittaneet talvi-osion, "stuntin", näemmä, ja se olikin kyllä oikein hieno, täytyy se sanoa. Ja se tyhjänpäiväinen hamsterinnaamainen joku Moderni Lesbomuija siihen oli otettu.

HooPee näyttää ryssäläisestä vankimielisairaalasta karanneelta joltakin vitun hullulta Juoppo Dimitriltä, joka kyselee "tarviixte te Ladan osii ? Hei ?..mä voi kyl hakee... ja juax teijjän kissa votkaa?!" ENNENkuin puukottaa ja nylkee uhrinsa ja ehkä kylpee sen jälkeen siinä paskajoessa, talvella, mikä sen ryssien pääpesäkkeen käsittääkseni halkoo.

Sitten oli joku ihan täysin yhdentekevä puinen haalea puupäinen vitun puiseva perkeleen pallinaamainen paviaanin paska. Joku näyttelijä tjsn, joka oli ollut siinä suomen yhdessä tyhmimmistä ohjelmista IKINÄ, eli "putouksessa". Ja kehui omaa lahjatonta PASKAA suoritustaan "nerokkaaksi" ! idiootti.
Pulukin on nerokkaampi kuin se vitun hahmo / näyttelijäsuoritus / näytteliJÄ.

Sitten oli JVG:n heput, näyttäen Austraalialaiselta versiolta Nuijasta & Tosinuijasta.

Sitten oli joku Ronja jotakin, jossa ei ollut MITÄÄN. Mitään mitään. Ei mitään eikä sitäkä. Ihan hieno paita ja korvikset toki kyllä, muttei muuta. Saattaa olla joku Kulttuurimädättäjäkin en tiä, enkä edes vaivaudu kuuklesta tsiigaan. Se oli tooooosi tylsä. Tosi tylsä.
Viivin "luukkikin" oli nyt melko tylsä.


Suihku tai "iltapesu" ralli oli ihan jees.... siinä oli tosin joku vitun nekrumuijakin. Mutta hieno Myy-paita Kallella kyllä, ja Jarppi sai taas olla Viivin valvovan silmän alla munasillaan. Sitä minä tavallaan vähän kai kadehdin.
Minun piti jo viimekaudella sanoa, ehkä sanoinkin, että epäilen Viivin ja Jarpin "olleen silleen".. jos daijjuutte mitä tarkoitan.. ja sitten heti seuraavassa jaksossa ne pelasi sitä peliä missä näennäisköyrittiin niitä ilmapalloja rikki ! Ja Jarppi siinä paneskeli...mm..VIIVIÄ ! Hah !! Minähän jos en sanonut, niin ajattelin !!
Ja oikeassa olin. TAAS.
Kuten aina.

No, mutta. Kuitenkin.
Sitten oli se vitun sätky-äijä - lopettakaa se tyhmä vitun paska, se on ihan paska. Ettekä te ole tarpeeksi kekseliäitä tekemään sellaista. Eikä se oikein vain toimi suomessa ja sovi suomeen. Ja minä INHOAN(!) Kalle Kalju Palanderia ! Vittu se on NIIIIIIIIN ruma äijänkuvatus kuin olla ja voi. Hyi helvetti sentään.
Sen tulisi esiintyä AINA, jos sen todella täytyy tulla nähdyksi jossakin ylipäätään,  joku mahdollisimman ISO ja peittävä karvalakki tjns päässään. Jopa kuumalla kesäiselläkin säällä; minä en voi vittu SIETÄÄ sitä sen perkeleen kaljua !!! Enkä tykkää kyllä kaljuudesta muutenkaan, tai kalJUISTA for that matter.

Se OLI muuten kyllä ihan hyvä se jokin humpuukihaastattelu, mutta MIKÄ vittu se oli se keskimmäinen olio siinä rivissä !?!? Se joku neanderthaali naamioituneena Nykyihmiseksi !? Se joku vitun idiootti !? Kuin jostain ysärin poikabändistä ulospotkittu, liiasta Pääkaupunkiseutulaismänttiydestä ja nahjuksen iljettävyydestään johtuen. Kuka tai mikä se oli ja MIKSI ?!?! ÄLKÄÄ ottako tuollaisia vitun hamppareita sinne.
Ja vittu mikä Pyhäinhäväistys että sellainen saatanan lunttu ja paskaläjä ja tunkkainen muuli ja rumilus ja omituinen kammotus ja mikä lie, on Muumien(!!!) joku ääninäyttelijä !! Vittu Tuuve TUSKIN on kovin mielissään tuosta !!!
Vitun idiootit.


Olisitte edes uusineet niitä vitun musiikkejanne ja lavasteita yms, tuo alkaa käymään jo enemmän kuin vähän  hermoon !!! Vaikka se on sinisenä se tausta kyllä oikein hieno, mutta se on melko vitun monotoonisen tylsä; kuin Suomikin !  Ja eittämättä Pohjois-Koreakin. Ja nykyään... aikalailla KAIKKI.Emmätiä... mjääh..  Ja ensijakson vieraat näyttivät olevan vielä paskemmat kuin nämä !! Ei hyvältä näytä !
HYVÄSSÄ jaksossa voisi olla esim Ändi - Chisu - Late Tähkä - Aku ja ...emmätiä... joku. Joku joka on jostain syystä syytä kutsua sine. Ehkä. Emmätiä.
Ei niitä oikein enää o, nykynuoret ja niiden vitun idiootit "idolit" on kaikki vain tyhmiä valjuja lapsia, vailla mitään mitään. Kuten se joku muidukin mikä se olikin, se Ronja.
Jaa no Saara ! SE ! Se on ainoita paskankaan väärtejä nykyjulkuja !! Se on ihan OIKEASTI edes vähän hauska ja jollakin tavalla lahjakas, ja sillä on täten jokin SYY ===> olla kuuluisa ja telkassa.
Siis se kielimuija Saara. Toki se laulava-lepakkokin voisi olla ihan jees, mutta se kieli-tähtiensotamuija, SE.
Ehkä suihkuralliinkin SE olisi ihan jees ! Hahaa.. En tiä, ehkä SILLE vois näyttää penistä ? Mutta se on riskaabelia sillä se haluaisi vain ahmia sen, sillä se on L I H A V A !
Ja takuulla ahmatti, kuten Heedbärikin.


Täytyy rehellisyyden nimissä vielä kyllä sanoa, että AJATTELIN että Viiviltä voisi suihinotto olla ihan siedettävissä tai jees tai näin, mutta nyt kun joku mainitsi tuon Saaran niin...en tiä... kaippa senkin suuhun voisi hetkeksi mulkun luovuttaa...?..tai emmätiä... EHKÄ. En tiä. Vois se toimiakin. Huunous.

Mainitsen vielä sen, että jos Posse olisi Japanilainen ohjelma, niin se olisi jo ihan OIKEASTI aika vitun hurja ja kahjo ja melko äärimmäinen. Siinä olisi TAKUULLA(!) osio jossa Viivin Japsivastine ottaisi esim suihin joltakin vieraalta, samalla kun sen tehtävänä on lausua joku pitkä ja monimutkainen runo ja mahdollisimman rauhallisesti ja korrektisti ja aidosti ja ilmaisuvoimaisesti. Yms.
Olisi HYVÄ ohjelma !Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti