lauantai 23. maaliskuuta 2019

IS MaMu-Raiskaukset

Noijoiiiiin ! Nohohoiiin, siinä kääntyy hiiiiiiiiiiiiiiitaaaasti tuokin iso köntys eli IS-laiva. Myöntämään sen minkä jokainen kalakin siellä alla on jo tiennyt sittemmin vuoden 1990.


-Tässä koko raiskausjutussa on YKSI asia jota MINÄ en ymmärrä lainkaan enkä alkuunkaan. Se on se että; raiskaako Suomalaiset TODELLA ylipäätään ja ollenkaan !?!? Onko TODELLA, olemassa SUOMALAISIA raiskaajia !?!?
Siis ihan tasan tosissaan ja todella ja totta. Minä en ihan äkkiä USKO että Suomlannin Finuiitit RAISKAISI. Joten olen melko vama että lähes KAIKKI "suomalaiset" raiskaajat on nekin itse asiassa vain MUSTALAISIA yms. Joita jostain vitun syystä kai käsitellään ja pidetään "suomalaisina".

JOS jokin suomlannin oma juntti raiskaa, se on joku elämäntapa vasuri vittupää katumutantti luontaissyntyinen rikollinen mätäpäinen psykoottinen sosiopaattipaska ja/tai joku vähän liian vaikutusvaltainen ja rikas ja IINNNNHOTTAVA likainen vanhempi äijä / herras -mies, joka tuppautuu ensin liian lähelle ja sitten liian...sisään, asti, jossakin saunan vilvoittelutilassa, firman pikkujouluissa tai jossain vastaavassa vitun klisheisessä tilanteessa.
Joku sellainen läski idiootti ja totaalinen kuvatus, kuten Jethro tjns.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti