tiistai 19. maaliskuuta 2019

Paven uus vilmi

https://www.youtube.com/watch?v=vXqyq8jD1Sw

Uus-Seelanti taas ja vielä.

Nyt tuo heppu alkaa jo käydä naurettavaksi ja mennä raiteiltaan. Siis mitä vittua !?!? MIKSI VITUSSA KUKAAN antaisi senttiäkään / penniäkään jollekin VITUN  MUSLIMEILLE ?!?!?!? Siis lahjoittaisi "uhrien perheille rahaa" ?!?!? Mtä vittua Pave ?!?!?!
Harmi ettei tuo tyyppi tappanut SATOJA tai räjäyttänyt koko vitun Saudi-Ählämilää / sitä vitun "mekkaa" mikä tuon murhaaja-raiskaaja-psykopaattikultin pääpaikka kai on. Missä nuo vitun esihistorian höyrypäät kiertelee mustaa kuutiota, jossa on kai meteoriitti sisällä.KUVOTTAVAA uuenseelannin iskussa on lähinnä VAIN SE että ympäri maailman, VALKOISET, kaikista maailman idiooteista, käy nyt joukolla irtisanoutumassa tuosta "kamalasta iskusta" ja väkivallasta an sich, ja "tuomitsee jyrkästi" ja märehtii kovaan ääneen ja pieree vastatuuleen ja julistaa niin ja näin ja mitä vielä ja lie. Vittuako te ääliöt oikein luulette tekevänne !?!?

Jumalauta ===> muslimit REPISI SINULTA kirjaimellisesti PÄÄÄÄÄÄN IRTI  jos saisivat sopivan tilaisuuden, ne MURHAISIVAT AIVAN KAIKEN ei-muslimin, ja ne on kuoleman vakavissaan. Ne on LOPULLISESSA ja TOTAALISESSA ja päättymättömässä SODASSA KAIKKEA MUUTA kuin "muslimeita" vastaan. Eikä tämä ole mikään "tulkinta" tai niiden "osa" tai joku vitun "versio" tai lahko tjns, tämä ON "_slam". En kirjoita tuota nimeä blogiini mutta tiedätte nimen.


TEIDÄT "maltilliset" valkoiset ja suomlantilaiset IDIOOTIT tulisi ensisijassa TAPPAA !! TE olette se vitun ONGELMA yli kaiken muun, jopa muslimien itsensä. Ja tiedättekin tämän jossain siinä pinnallisen syvyytenne pinnallisessa syvyydessä. Saatanan äitin pikku koirat ja muut nynnyt ja pelkurit ja petturit.
Virtsa valunee lahkeissanne kun kadulla kohtaatte muslimin tai neekerin, mutta mitä suustanne pääsee JOKA vitun tilaisuudessa? ! "Neekerit ja muslimit on kivoi kivoi kivoi !! Mä uskon uskon uskon ! Mä UUUUSKON, hallelujaaah, että ne on vaa IIIIIIHAN samoi kun me...iiiiihan samoi...ihan samoi...samoisamoisamoi.."  hei ?! KETÄ sinä oikein yrität VAKUUTTAA ?!?! Ja MISTÄ ?!?! Ja MIKSI ?!?!

Et sinä vakuuta KETÄÄN, et edes itseäsi, vitun huora ja houkka ja tyhmä paskapää ja pelkuri. Tämä oli ehdottoman HYVÄ asia ja juttu ja nosti valkoisten "staattusta" tuolla katutasolla taas kummasti ja teki oikein hyvää ja paransi mussujen ja valkeiden eli ylivertaisten välejä. Murhaaja ansaitsee koko valkoisen maailman KIITOKSEN ja tuen ja sen sellaisen, vaikka olikin näemmä jokin vasemmistolainen vitun vatipää. Mutta meidän ei tule tuomita omia sotakoiria, sillä vihollinen ei tekisi niin ikipäivänä. Ainoat jotka KUVITTELEE sellaista, joille "maaginen ajattelu" on muutenkin ominaista ja tyypillistä, on jotakin säälittävän "kunnollisia" idiootteja jotka ei ole koskaan edes valvoneet ilta kymmentä myöhempään, kuten Paskapussi Pipilä, ja jotka todella LUULEE ettei mitään PAHUUTTA ja TÄYSIN. MUUTTUMATONTA. sellaista ole olemassa. Jokkut ei vain kertakaikkiaa USKO ennenkuin NÄKEE.
Mutta hei; sittenpähän näkevät !! Kerran ja KUNNOLLA !

Toivon hartaasti että jokaiseen Monikultturisti-"Suvaitsevaiseen" osuu ensin muslimin likainen ympärisilvottu kyrpä, ja sitten ISO veitsi. Jos SITTEN supistaan näistä "rasismi-fasismi-basismi" asioista lisää ?!


Kommenteista mainittakoon tuo joka sanoo että vasurit asettaa valkoisille ihan omat, ja ylemmät, standardit, koska HE OVAT ITSE niitä "valkoisia supremasisteja". Tuo on totta kyllä aika pitkälti, mutta asiassa on muitakin ulottuvuuksia, ja valkoinen "supremasismi" on kuin sanoisi että ihminen ei OLE eläimiä ylempi, se on vain ihmis-supremasismia. Eli ihan täyttä potaskaa, valkoinen ON parempi ja YLEMPI ja ylivertainen, eikä sitä tarvi mitenkään TEHDÄ erikseen todeksi ja kohkata ja rummuttaa jne, se toteutuu joka sekunti ja aina ja kaikkialla niin kauan kuin on valkoisia.
KAIKKI muut eli alemmat rodut kyllä TIETÄÄ tämän, sen kun KYSYTTE niiltä. "Kuka on paras?!" - ne osaa kyllä sanoa. Toisin kuin vinoutuneet satanistiset TYHMÄN vihan riivaaman vasurivitut.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti