maanantai 25. maaliskuuta 2019

Vinkino sukelsiHAISTAKAA VITTU !!!

Ja MITÄ VITTUA ?!?!

 ?!?! ...


..?!... THAhahahahaha aahahahaa... ai Kristus perkele.
Voi hellantelttas, on se ny vittu Tärkiää !! Irtisanoutua milloin mistäkin.
Vittu te olette naurettavia ! Mutta aivan yhtä ÄRSYTTÄVIÄ ja kusipäisiä ja halveksittavia !!
Ja älyllisesti täääääysin poissaolevia ja laiskempia kuin laiskiainen on fyysisesti. Vittu ja jumalauta.

Ei sillä ettäkö olisin käynytkään missään vitun Marxkinossa, mutta nyt ainakin varmistatte että en tule koskaan käymäänkään. Ja minun on HELEPPO pitää sanan "koskaan" mukainen lupaus. Ihan kuten en ole koskenutkaan enää Fatseriin, ja ne menetti siinä jumalauta MERKITTÄVÄN tukijalan itseltään, mutta hay kuten sanonta sanoo; itselleen sika vahingon tekee kun purtilonsa kaataa.


Btw, minkälaiset idiootit tuota vitun vinkinoa oikein pyörittää (suoraan mäkeä alas, lantapallona, helvettiin) ?!? Jollen pahasti erehdy niin siellä huseeraa luultavasti joku vitun keppihevosella ihan pokkana ratsastava, jopa näkymättömällä sellaisella, sinitukkainen läväri-tatska lesbo Feministi Monikultturisti Uustaistolainen Perkeleen demoni ja päällepäsmäri painajainen idiootti.
Joku vitun huuhaa joka laukkaa pitkin yleellistä Loft-asuntoaan kuvitteellisella tai oikeallakin ehkä, keppihevosella, samalla kun yksisarvisen sarvi ottassaan kuuntelee jotain vitun nekrujen jumputusta Amerikasta VAIN kosa se ON; neekerien jumputusta, ja Amerikastakin. Ja huudahtelee jotain kommunistisia iskulauseita...kuuuten nyt esim "irtisanouDUN!...RASISMISTA!" ja "...Mooooon HYVÄ! - te oooOOOTTE PAHOI!" jne, aina loppua kohden nnnnoooOOOOUSEVALLA äänellä.

TAaaaiii sitten se on joku kukkahattutantta joka ei tiedä sen paremmin, ja joka hämmentyy jo kun joku naapurinsa on muuttamassa tai joku vain snaookin jotain mikä ei kuulu hänen käsikirjoitukseensa, hei; sellaista on olla tyhmä ja ahdasmielinen ! Minkäs teet ?
Hah.No mutta... olipahhan jumalauta taas yksi vitun oksettava parahdus ja tuskainen riman alitus ja oikeastaan koko riman sytyttäminen tuleen ja heittäminen pusikkoon, kiljuen "kuin joku idiootti".


Eikö teitä TODELLA(!?!?!) itteenne yhtään jo kyllästytä ja väsytä tämä tällainen supernaurettava ja alati paheneva teatteri !?!? Saati sitten HÄVETÄ ?!?


Te ETTE vain jumalauta näy käsittävän, ette sitten millään. Te lapioitte paskaan VAIN OMAAN NISKAANNE, ette meidän Rasistien !!
TE UPPOATTE, yksi kerrallaan ja kaikki lopulta, myö vaan chillataan ja puhellaan alati vain vihaisemmin ja vihaisemmin.
Mutta jos te oikeasti NOIN tyhmiä olette niin. .. . . .. no....en tiä ehkei suuttuminen ole "oikein", sehän on kuin yllättyisi CeePeen rumuudesta tjns.
Joita te muuten ihan TAKUULLA(!) väitätte kauniiksi tjns !! Thaahahha ..AHAHAHAHAa..hahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!..Aijai.. "kaunis cp"... kaikkea sitä tuleekin.... oijoi.. sanottua, huh huh....

Ehkä teille suuttuminen todella vain ON, kuin Chihuahuaa potkisi tjns. En tiä enää.....
....tsiigataan.

Mutta että olettepa te vastenmielisiä ja inhottavia ja uskomattoman ja jääräpäisen tyhmiä ! Ja lapsellisia vitun Perkeleen parkuvia vitun vauvoja.
Ja mistä vitun rasismifasismibasismista tässä on ylipäänsä edes taas kyse ? Ja miksi se olisi PAHA ?! Ja tuomittavaa ?! Jne.

Minä IRTISANOUDUN TÄTEN JYRKÄSTI ja myös Virallisesti; Finnkinosta !
Ja myös Fazerista ja noista kaikista Marxistien valtaamista ja mädättämistä kosteista ulostemättäistä mitkä on lähteneet ja liittyneet demonien sirkukseen.
Ei kiitti !

P.s onneksenne te ette tiedä mitä teette !! HUH !!! Kiittäkäätten luojaanne, mikä se ikinä sitten onkin. Luultavasti jokin yksinkertainen tollo joltakin kurjalta planeetalta, ehkä jokin vuohta tai orankia vastaava olio ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti