tiistai 26. maaliskuuta 2019

EU:n netinvastainen hyökkäys #2

https://www.youtube.com/watch?v=J4DhecQQjdM

KATSOKAA tuo, muita videoita ei tarvi aiheesta.

Siinä se on.


Nyt on VALITTAVA  hoi polloi, joko VAPAUS   TAI   EU.   Molempia EI VOI SAADA.

Minä valitsen VAPAUDEN ja automaattisesti ja 100 kertaa kymmenestä.Internet periaatteessa KUOLI juuri, euroopassa ainakin, ja lässähtää tuon toteutuessa(?) Kiinan tasolle kuten tuo irkku sanoi. Ja se on ihan exklusiivisesti TEIDÄN, TEIDÄN ja vielä kerran TEIDÄN syy. SAATANAN vitun "maltilliset ja ymmärtäväiset" monikultturistit ja neekerinpalvojat ja murjaaninsietäjät ja muunlaiset Valtion pillunlutkuttajat kusipäät alistujat ja nynnyt ja älyllisesti kuolleet imbesillit ja kusipäiset vasemmistoidiootit kollektivistit ja muut paskarotat.
Te TUHOSITTE netinkin !! Mutta se olikin vain ajan kysymys, johan tässä on ollut niin paljon "villiä länttä" eli ANARKIAA eli hauskaa eli VAPAUTTA ja vapaata kilpailua yms, että Suuren Äidin / Isän - eli Heterovaltion "oli puututtaVA" siihen jotenkin. Muutoinhan HEIHIN ei KESKITYTTÄISI maailman napoina !! Joita HE siis ovat. "Poliitikot".
Miksettte Te Muut ikinä HERÄÄ ?!?! Mikä VITTU teitä oikein VAIVAA ?!?!
Oletteko te Riivatut NOIN totaalisesti !?!?!


Suomi irti euusta NYT. Perussuomalaiset; KUN saatte Äänivyöry 2019:stanne ===> TEHKÄÄ tuo todeksi niin nopeasti kuin vain saatte tuloksen selville. Eli HETI !
Suomen on erottava tästä uudesta Neljännestä Kommunistivaltakunnasta NYT, HETI, NYT, aivan NYT ja heti ja välittömästi ja välittä ja äkkiä ja viipymättä ja vauhdilla. Ja VAADITTAVA joka ikinen penni takaisin mitä nekruihin on mennyt sekä täällä että siellä, jäsenmaksuihin ja Kreikalle ja luoja ties mihin muualle. Rotshildin JUUTALAISILLE ja muille koiranpaskoille Sorosista Luciferiin.


Ne / he kerjäävät SOTAA, ja minä olen valmis antamaan sen niille. SINUNKIN TULEE OLLA.
Mutta voit venailla toki ihan kaaaaaaaiikessa rauhassa että saarekkeesi kutistuu vain neliömetrin kokoiseksi ympäriltäsi, jalkoihisi, ja ällistellä tilannetta vasta sitten. Ja siihen se tuleekin menemään, lets feis-it.Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti