perjantai 22. maaliskuuta 2019

Vihavainen Suksikoon Perseeseen

http://timo-vihavainen.blogspot.com/2019/03/setamiesten-maailma.html

HAISTA VITTU !!!Minulle riittää jo tuo että tuo kalju vitun JUNTTInahjus kutsuu jumalauta kissaa(!)  "itsekkääksi ja vastenmieliseksi" !! Mutta sitten haukkuu vitun muuli vielä "setämiehet" !!! Eli homot ja taiteilijat ja kaikki vähänkin OIKEASTI OMANLAISENSA, kuten MINÄ esim. Kaikki ERILAISET, kaikki jotka "vahvistavat säännön".

Tuollaiset tunkkaiset heterojäärät ärsyttävät minut aivan vitun totaalisesti, raivosta sumeaksi, saatanan pölvästit tollot. Kuinka vitun tietämätön sitä VOI olla !?!?

Se kai luulee olevansa vitun viisaskin kun on LUKENUT ! HhahaHAha hahaha KAIKKI keskinkertaiset on aina kovin "lukeneita". Mutta kuten Kiinalainen sanonta asian niin täydellisesti sanoi; "viisaat miehet eivät ole oppineita, oppineet miehet eivät ole viisaita" !


*


Moinen ahdasmielisyys ja "pyhä" yksinkertaisuus ärsyttää minua kertakaikkisen absoluuttisesti, yhä edelleenkin, vaikka olen lähes valaistunut. Eli de facto; Buddha
Tuo on niitä moukkia mitkä ja jotka luulee, ja se ON(!) LUULO, että ihminen on joku vitun biologinen KONE ja "tabula rasa" ja tähän biologiaan syntyminen ja kuuluminen on joku eksklusiivisesti HETERO juttu, ja että se on se AINOA ja ainoa OIKEA, ja että ihminen on VAIN kuten eläin, kuten heterot yleensä onkin, eli "tarkoitettu" VAIN lisääntymään ja syömään ja paskomaan ja nukkumaan ja köyrimään. NOIN yksinkertaisia "äijät" yleensä on. Enkä usko sen "Ykän" raappahousukommarinkaan olevan yhtään tuota kummempi. Nuo ei ole neekeriä parempia minun silmissäni, ja minulla on PALJON(!!!!!) teitä paremmat silmät. Sanojen monessakin merkityksessä.


Huoh...  huoh helvetin vittu. Vittu tätä SAATANAN apinoiden planeettaa.
Vittu teitä vitun atavistiset iljettävät Saatanan pedot ja madot ja täydet vitun kusipäät.

Nuolkaa pillua !!! Tjns.. en tiä. Siitähän te tykkäätte; maailman typerimmän ja ÄRSYTTÄVIMMÄN olennon virtsarakosta !! Hiphei; työ ootte khuulei !! Teillon makuu ja tajuu ja näin !!

U gou göölz !P.s KUINKA saatanan oksettava sitä täytyy olla, kutsuakseen jumalauta kaikista planeetan olioista KISSAA "vastenmieliseksi" ?!?!?! Jumalauta ... mitä vittua !?!? ....???:..
Ja jollen yhtään erehdy, tykkää tuo samainen saatanan RYSSISTÄ "paljon tietävä" vitun jonninjoutava turvennuija jankuttaja kuitenkin sitten koirista. Eli maaplaneetan yhdestä ärsyttävimmistä ja imbesilleimmistä ja rasittavimmista olioista. 
Joka on yhtä totaalinen vitun kiusa ja turha menoerä ja VITSAUS kuin ihmisapina-naaraskin.

Ei Kristus vittu ...mä en kestä enää jumalauta. Ei tätä kestä. Edes MINÄ !!
Repikää siitä !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti