sunnuntai 17. maaliskuuta 2019

Kreeta Karmiva-Kusipää


YYYÄÄÄÄÄK !!!

Sait haluamasi selkäytimen inhottavan tunkkaisen KARMIVAAAA ja ALENTAVAN ALISTAVAA!!! -reaktion aikaa Tyhmä Vitun Ämmä !! Onnea siitä.

Ja siinä se nyt on^ ! "Meemienkielto"™  mistä on kaikki ja useammat, juutuubissakin puhuneet ja kuukausia. Tuota se EUCCCP on ajanut ihan täysillä kuin käärmettä pyssyyn.

Pahuutta hiertää AINA ja valehtelijoita, se että ja jos joku pystyy ja uskaltaa ja kykenee vielä sanomaan kaiken minkä kissakin näkee totuudeksi ja itsestäänselvyydeksi, jotenkin ääneen tjns. Keisari on alasti. Tuhon tapaan. SIITÄ on OIKEASTI KYSE. Ei YHTÄÄN MISTÄÄN MUUSTA.

Tämä on niin uskomatonta että itse asiassa ....yritän pysyä yllättävän tyynenä. Tyhmät ja ankeat tietämättömät Ankeuttajat ja muut vitun paskapäät tukehduttajat vain ON tuollaisia ja tekee tuollaista, tauotta, miljoonia vuosia ja lakkaamattomia Sukupolvia. Heräämättä IKINÄ. Hetkeksikään.
Polyyppi on pelkkä polyyppi vaikka voissa paistas.

HUOMATKAA!!! HUOM!!!! Tuo NAISTEN ja muiden laumaeläinten AINA käyttämä sana ja "ajattelu"muoto "on puututtava". Joka viittaa MEIHIN ja johonkin Yhteiseen Totuudenpelkoon tjns ja siihen että "Joku Jossain Puuttuu Tähän Asiaan Koska Minä Haluan". He ikäänkuin lausuvat tuulelle että en tykkää sateesta, joten huomenna on aurinkoa ja löydän seteleitä maasta, kaikkialta.
Noin "politiikka" ja "viranomaiset" muutenkin toimivat, he sanelevat TODELLISUUDELLE ja olettavat että käskynsä on jotenkin oikeutetut ja pätevät ja niihin parei alistua ....tai muuten......

Samoin tuo tarkoittaa että tuon tyhmän aivottoman vitun VITUN "mielestä" tuo todella ON jokin asia johon OIKEASTI olisi jostain täysin käsittämättömästä syystä "puututtava". Mutta se lausutaan Valhemedian suurella ja hävyttömällä kusipäänturvalla ja ISOON ÄÄNEEN KAILOTTAMALLA ja ikäänkuin jonain vitun itsestäänselvyytenä mikä uppoaa Hoi Polloin rahvaaseen pöllöön-pölvästiin kuin "Nigerialaiskirjeet" Ritaluomaan ja muihin idiootteihin. Ja kuuma veitsi melko lämpimään voihin.En käsitä miten tuo paskasakki on vielä elossa. Sitä minä en jumalauta kertakaikkiaan ymmärrä. Mutta mikäpä pahan totisesti tappaisi ?

P.s Sait minut VITUN VIHAISEKSI !!! Pelkällä tuolla tukahduttajan ali-älykääpiön kusipään vaateliaan vitun ja idiootin otsikolla !!! Näin se vaan menee; ja VIHAA syntyy !!
Saatte sitten pelätä. Ja SYYTÄ ONKIN !! Jukolauta vittu saatana !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti