lauantai 30. maaliskuuta 2019

Rammstein - Deutcheland

https://www.youtube.com/watch?v=NeQM1c-XCDc


Notta vittu WAU !! Ompahan jukolauta KOMEAA !!! Ja vihdoin se todella tuli sieltä !! Rammstein JA Natsit !! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSS !!!
Tätä minä olin tavallaan aina odottanut, että ne ymmärtäisi ottaututa tuohon ! Julkean komeaan Natsi krääsään ja "luukkiin" yms !! Hiiiienoa. Mutta miksi tuo gorillatar on pitänyt siihen ympätä ?! Mitä SE on !?

Muutoin jumalauta komeaa ja mahtavaa, ja mahtipontista kuten Saksa ja Rammstein ON. Aaaahh ...ihanaa. Saksa, Saksa yyber alles, eli yli KAIKEN !
Sitähän se on, mutta valitettavasti nykyään kuvottavan perverssissä ja ämmäisessä muodossa, eli EeUun muodossa.


Mutta komea vitun video kerta vitun kaikkiaan, aivan täydellisyyden tienoilla !!

Ja voisiko -ainakin minun tunnettani-  nykyajan sieluttomuutta paremmin enää sanoa kuin "henkesi kylmä, mutta sydän tulessa" !??!!
Ei juurikaan.

Erityis kiitos Rammsteinille että uskalsivat ihan pokkana, kuten pitääkin, kuten kulttuurinvastaiset mätäpäiset mädättäjätkin, ihan pokkana siis (mitä vain), niin nin puuttua tuohon vitun Juutalaisista vouhkaamiseen ja niiden "kaaauhean kohtalon" loputtomaan märehtimiseen jne, vitut ne KETÄÄN KIINNOSTA. Suksikoot Saatanan   Saatanan Paskat vittuun ja KUOLKOON ! Harmi ettei Hitler saanut niitä kaikkia. Se on niin suuri harmi ettei sitä kai tyhmemmät tajuakkaan, onnekseen.

Muttei tuosta tullut, kuten näitte, maailmanloppua tms. Siinä nyt "tehtiin pilaa jutkuista" !! Käääk !! Tai mitä lie "jutkuuden omimista" tuo olisi  sekopäiden nyyspiikillä.

En tosin välitä. Mutta HIENO filmi !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti