torstai 14. maaliskuuta 2019

Halla-Aho "Vaalitentissä"

https://www.youtube.com/watch?v=0hTBLMMKoyI



Eli sanomatalossa hiostettavana.

Hahahahaha hauskaa kuinka tuo melko puiseva ja hiljainen käppänä äityy lähes karjumaan tuon alun jälkeen kaikki puheenvuoronsa. Tuollaista sattuu jos ei tarpeeksi usein puhu tarpeeksi paljon ja jos menee vähän "puihin" tjns  julkisessa puhumisessa, sitä saattaa päätyä tuolla tavoin kailottamaan, kuin yrittäisi hätistää kaikki tienoon sujet jossakin Alpeilla ja aiheuttaa lumivyöryn, kailottamalla sinne alas laaksoon ja pitkin vuoria.
Ikäänkuin nuo olisivat lentokonehangaarin vastakkaisissa päissä, vaikka ovat noin yhden anglosfäärin "jalan" päässä toisistaan oikeasti.

Mutta hyvin Hallis sanoi mitä sanoi, ja inhottavaa kettuilua mitä tuo ilmeisesti jokin Ilta-Sanomien Stadilainen yritti siinä ujuttaa ihan muina miehinä keitokseen sekaan, sanoesaan vähättelevästi että "nooo..joooos ny edes jotenkin säääääääällisen kohtuullisen ja näennäisen ookoon vaalituloksen muka sitten saisittekin joskus ehkä...kenties ?"...  mitä vittua !?
Luuletko että KETÄÄN MUUTA äänestetään ylipäätään KUIN Perussuomalaisia !!?

Onko edes vasurin kusipäillä niiiiiiin paljon virtsaa päässään että laittavat lappuun jonkun muun kuin Hallan-Ahon Persut !!?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti