lauantai 23. maaliskuuta 2019

Paven Uusin Video - Hipsterit

https://www.youtube.com/watch?v=pKBRx2UYaxM




: ).........a..aaaaaaaaaaaaahh....




..hh...  haha.

Hienoa nähdä ja kuulla tuo sanottuna ihan ääneen.




Ottakaa siitä VITUN "hipsterit" ja muut kusipäät lällärimulkut ja "entiset koulukiusaajat", mutta eittämättä nykyiset Inhimilliset Pyhimykset. Vitun ääliöt saatana.

Te OLETTE se Harmaa Konformistinen Idioottien MASSA !! IHAN ITSE.
Mutta  käsittäähän tuon nyt kissakin. Se ajattelee sentään edes JOTAIN, toisin kuin tuo Suuri ja Ajattelematon Lauma tuossa kaikkialla.

Jota siis parhaiten vastustaa....olemalla integraalinen OSA sitä..... ?... :/ ....merkillisen monitahoisen älykkäitä, kaltavanpinnan ulkoisen kehyksen ikäänkuin..niinkuin .... hitutötterön-tetrahedrionaalisen komtinplentin--kuntin ..miomaalisen ...kutkuttavan ja räikeän Monikulttuurisen yltiöälykkäitä sorrettuja älykköjä, nämä tatskatut ja täten siis Konformismista vapautetut, älykkäät siis, etsävaantajuu, älykköhipsterit kyllä on ! Joilla on korvissaan LOPPUIKÄNSÄ sellainen kyvänmentävä...tai no, minä voin ihan NÄYTTÄÄ teille !! ====>






..niin nin tuollainen ^ aukko ! Koska he osaavat mm AJATELLA ! Ja eritoten hyvin yksinkertaisia perusasioita ja vuuuuoooosiksi eteenpäin ! Kuten IlmastonMuutoksesta™  ja KehitysAvusta™  ja NeekerinKehityksestä™  vuodattaessaan Pavlovin koiramaisesti opittuja ja sisäistettyjä, de facto SORTAVIA(!!!!!!!), klisheisiä Propagandan paloja.

Hei ! Millaista on olla idiootti ja hypertyhmä ??! Onx se siis jotenki khuulii ja näi ? Voi voi tiäzä helposti ninQ puhuu näi ja jättää tyylii sanat keske, tällee ja näi.



Ja siis tuossa ^^^  yllä, yritin kuulostaa siltä miltä tyhmät ja älystä tääääysin vapaat keskinkertaiset ärtyisät kyvyttömät nahjukset kuullostavat, kun yrittävät kuullostaa älykkäiltä ja "filosoofisilta" ja miltä lie. Miltä ne nyt omasta "mielestään" sitten ikinä yrittääkään kuullostaa.

Siansaksaa kännissä sölköttäviltä häiriintyneiltä idioottikusipäiltä ne kuullostaa.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti