lauantai 23. maaliskuuta 2019

Pieni huomautus tyhmistä apinoista

VIESTI VASUREILLE ! Ynnä muille  raadollisen vähälahjaisille.

Minä TIEDÄN, ja kaikki teitä älykkäämmät, eli lähes koko muu Luomakunta, tietää, että OLETTE VÄHÄ-ÄLYISIÄ ja JÄLKENEJÄÄNEEN TYHMIÄ.
Joten MIKSI te teette AIVAN KAIKKENNE ja vielä räikeän paljon enemmän ja lisää; KOROSTAAKSENNE SITÄ ?!?!!? Ikäänkuin SILLÄ tavoin saisitte oman kuvottavan tunkkaisen ja tukehduttavan kärpäsenaivoisen typerän paskuutenne jotenkin hätistettyä ja manattua pois ja kauas. Ja meiltä muilta kunnioitusta tjns.

LAKATKAA tekemästä niin !! Te PAHENNATTE tilannetta aivan exponentiaalisesti ja pahuus ja tietämätön oppimaton uppiniskainen ja jäykkäniskaisen ärtyisä, kärttyisä pahansuopa tyhmä tyhmyys vain paitsi leviä ja tiivistyy populaatiossa, mutta se leviää entropian tavoin !!!
Tämä on SUURIN ONGELMA. SuuRIN. Ongelma.


Lopettakaa aivan HETI.TE OLETTE syyllisiä ja teitä ON vedetty nenästä, syntymästänne saakka ! MYÖNTÄKÄÄ SE. Ja te olette muutenkin surkean kurjaa siementä, ja vitun rumia. Eikä se siitä muuksi muutu; diil withit.

LOPETTAKAA toisten häiriköinti ja sabotointi ja härnääminen ja alaspäin vetely ja muiden mahdollisuuksien kateellinen tukahdutus ja mitätöinti ja tuhoaminen, vitun vittupäiset paskajäärät kusipäät ääliökakarat saatana, ja Perkele !
Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti