perjantai 22. maaliskuuta 2019

Jasper Pallopää

Piti ensin kirjoittaa että Jasper Vittupää(!!!), mutta muutin mieleni viimehetkellä sitten, ja laitoin tylsästi vain tuon sen oikean nimen.

Niin nin Zäspöö on lähtenyt ihan TÄÄÄÄYSIN laukalle ! Siitä tuli nekru !!
Sanon jo nyt että kohta näette sen jossakin vitun Zimbabwessa julistamassa kameroille, kuinka  "tää on iha hyvä ? ....hei ?  ....ei tässo mitään, iha hyvä tää o!" - lautanen alahuulensa sisällä ja renkaita pitkässä kaulassaan ja sellaiset tyhmän idiootin nekru-korvakorut jotka jättää korviin nyrkinmentävän aukon loppuiäksi.
Koko alaston kroppansa maalattuna jollakin punaokralla ja puhvelinsonnalla ja partahöylänterällä viilleltyjä "urheuden ja aikuisuuden merkkejä" pitkin typerää idiootin Finuiitin paskalärvääsnä. Vitun kusipää.

Sillähän on jo valmiiksi neekerin silmätkin, eli ruskeat ! HAhahaaaa. Ehkä sille on helppoa liukua muutenkin taakse ja alaspäin, kohti neekerin esihistoriallista ja alkeellista paskan ja kuoleman ja roskan ja taudin ja pahuuden ja ameebojen alamaailmaa.

Eniwei, se on nyt sitten "otettu piireihin" ja siitä leivotaan yhtä haitallista idioottia valkeaa joka pettää omansa ja ylistää nekrua. Luultavasti siltä vaaditaan myös jossain vaiheessa joku murjaanin suuhunottokin, muttei se sitä haittaa.
Se alkaa siis nyt tehdä "Rasisminvastaista Lähetystyötä™" kuten MINÄ sitä nimitän, nyt ainakin ja tässä, ja tehdä sellaisia sietämättömiä sianpaskaleffoja minkä "Sanoma" on vain "tykäkkää nekruista!" ja siinä se. Ja sitten se tuohtuu jos ja kun niistä EI tyktätä, ja se mankuu "lisää määrärahoja Rasisminvastaiseen Työhön™"  eli Kommunistien Länteensoluttautumiseen ja Tuhoamiseen.

Siitä siis toisinsanoen, on kehkeytymässä yksi Sietämätön Pikku Paska.
Ehkä uusi Thors tai Pipilä / Stubido tjns.

Ehdotan paitsi TOTTAKAI(!!) sen "elokuvien" boikottia ja polttoa roviolla, Maahantulokieltoa kaikkien muiden muslimien ja neekerten seassa ja muassa sille murjaanien ylistäjälle vitun molopäälle.Kiitti.


Jasper Pallopää

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti