lauantai 16. maaliskuuta 2019

Säätilakommarit

http://paivanbyrokraatti.com/2019/03/15/ilmastolakko/


Teidän Stadilaiset kommunisti toverit EI OLE "suomalaisten enemmistö".

2 TYTTÖÄ / ämmää ^ "mielipidekirjoittajina". Vaikka naaraan mielipide on yhtä tärkeä kuin kissanraato lentokoneen ja ydinvoimalan toiminnalle. Mutta paaaaaaaaaljon haitallisempi.

Kysykää itseltänne ihan OIKEA "enemmistö" MIKSI on ylipäänsä OLEMASSA "mielipidekirjoittajia" ja "lehdistö".
MIHIN ne ===> PYRKII !?!?! Ne EI OLE sellaisia kuin minä, jotka siis voivat sanoa tai tehdä jotain ihan vain huvikseen ja siksi, ja nähdäkseen mitä se on ja mihin se johtaa ja kokeakseen sen ja oppiakseen koetusta jne ja näin. Ne on noita tuikitavallisia tympeitä lantapäitä jotka elävät syö-tai tule syödyksi-maailmassa ja haluavat reviiriä ja rahaa ja valtaa. Ei MITÄÄN sielua ja lahjoja ja taidetta ja ajatuksia yms. Ei MITÄÄN. Ei kertakaikkiaan MITÄÄN.
Sisältöä vähemmän kuin kyykäärmeellä.

Ja hei; kelpaisinko MINÄ mielipidekirjoittajaksi !?!? Ai miin KENELLÄKÄÄN suomlannissa ei ole mielipiteitä niinkuin minulla, eikä KUKAAN ole yhtä kiinnostava ja kiehtova ja karismaattinen kuin minä, eritoten täysversiona, ei BlogoSfäärin ilmaisena "demoversiona".

Kuitenkin: A L H A I S T A !!! 
Tuo vitun ilmastokohkaus ja nuorten huuteleminen Joukkoihin mukaan. Jumalauta kommunistit ...te olette jotain niin käsittämättömän ällöttävää ja yliärsyttävää ja häikäilemätöntä ja alkeellista kusipäisyyttä ettei sitä voi mitenkään erityisesti kuvata. Sen voi valitettavasti vain kokea.
Teidät tulisi repiä kappaleiksi ja polttaa. Ja eittämättähän siitäkin tulisi jotakin vitun "päästöjä" kuten teidän typeristä tietämättömistä(!!)! satanistisista suistanne, mutta ne olisi seurauksiltaan kaikki vain hyviä päästöjä.

Ilmeisesti luoja / planeetta tjns ei osannut ottaa huomioon tätä kaikkea "päästämistä" vaikka näkee SEKÄ menneen että nykyisen että tulevan ja vieläpä senkin mikä VOISI tulla ja mitä olisi mahdollista olla jne. Mutta jostain syystä inkarnoituneet tunkkaiset keskinkertaiset ja sitä vielä rumemmat fyysisiltä piirteiltään, materialistiset kiukkuiset änkyräStalinisti Marxistivasurit tietää paremmin ja on viisaampia !! IHAN KUTEN Juutalaisetkin contra "Jeesus" ja Jumala !! Ihan siis TÄSMÄLLEEN !!!

Aivan siis naulankantaan tismalleen.  Sattumaako ?.......

Juutalaiset senkin keksi, "vasemmistolaisuuden". Se on SATANISMIA. Muttette te minua USKO, kai minä nyt sen tiedän. Tyhmän on vain KOETTAVA ja USEIN ja tooooooiiiistuvasti ja piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitkän ajanjakson aikana, ennenkuin sen alivertaiseen tajuntaan edes hiipii jooooooooooooooooooooooooooooonkinlainen ja asteinen epäilys ja miete siitä että sitä SAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATTAISI olla eeeeeeeeeeeeehkä jotakin muutakin kuin mitä kyseinen äbäläwäbälä-älykääpiön paskaläjä (pää) sisältää.

Ja hei IDIOOTTI; EI !! Meille EI OLE sekuntiakaan HUKATA AIKAA tuollaiseen "ilmastosta puhumiseen". Vitun länkyttävä ääliö. Painu vittuun, ja sama koskee "jehovia" ja muita Typeryyden ja Rahankeruun KULTTEJA kuten Mormoonit ja Kristinusko ja Musulmaanit ja Vasurius ja Lestaadiolaiset yms Perkeleen imbesillit änkyrät vittupäät alkuapinat.

NUORET tajutkaa että teitä käytetään siekailematta hyväksi (pahaksi!), maailmanhistorian alkeellisimpien ja katalimpien ja saatanallisimpien imbesillisimpanssien toimesta mitä planeetta on koskaan joutunut tietääkseni sietämään, eli Vasemmistolaisten. Eli kommarien jne, miksikä niitä nyt juuri NYT kutsutaankin. Demonisia Mulkkuja ne  ON.

Jollakin tuollaisessa kuvassa ^ oli kyltti englanniksi, se oli ehkä jostain anglojen mailta se kuva, jossa suomeksi siis sanottiin että "ilmasto muuttu, miksemme ME?!"*   niin nin totisesti ! SE oli jo jumalauta huippuhyvin sanottu !! Siinä oli harvinaista "älynväläystä" ja kirkkautta ja rehellisyyttä ja "froidilainen lipsahus" !!!
Miksette TE muutu !!!!? Se on totta tosiaan saatanallista ja kummallista ettei MIKÄÄN mene lanttuunne ja muuta teitä YHTÄÄN sen paremmiksi ja tietoisemmiksi. SAMA autistinen kolistelu ja kailotus ja hoilaaminen ja remuaminen jatkuu vain Sukupolvesta toiseen. Niin käy koska idiootit lisääntyy, tämä on HYVIN yksinkertaista.
Japanilaisilla muuten tuskin on "vasemmistoa" !!...Miettikääs sitä !! :) ...
Minä TIEDÄN MIKSI EI ja minä TIEDÄN mikä ON "vasemmisto" ja MISTÄ ja MIKSI se on. JA SIKSI miksi se on ja mistä se on, se EI MENE POIS !!!! Se on VIHOLLINEN joka "menee pois" kun se KUOLEE pois.
TÄMÄ on asian karmivan kuvottava laita.


* Kyltti siis oli tietenkin enkuksi mutta tuo on se mitä se oli suomeksi HUOM.
Sellaista sanaa ei OLE mikä kuvailisi mitä tunnen noita sub-idiootteja joutuessani sietämään edes kuvan ^muodossa, mutta sanotaan nyt vain TODELLA alakanttiin että on todella harmillista että noin typeriä ja yksinkertaisia ja tietämättömiä ja yli-itsevarmoja mulkkuja kusipäitä ääliöitä on olemassa. Se on niin suunnaton "harmi" ettei siihen ole mitään korvausta tässä ulottuvuudessa ainakaan.
Mikä harmien harmi. Mitä vallanahneita pikku nilkkejä ja kusipäitä ääliöitä mulkvisteja rumiluksia paskatahroja loisia ja mutantteja / rikollisia.


Ja TEIDÄN suhtautumisenne niihin on RATKAISEVAN tärkeää. Jos SIEDÄTTE niitä kuin joku virkuumummu, ne TUHOAA meidät KAIKKI ja kaiken. Kauniin ja totuudemukaisen ja syvällisen ja khuulin ja ylevän ihan ensimmäisenä; siihen ruma tyhmä tietämätön laumamoukka iskee AINA ja ensimmäisenä, silllä se on hänen vastanapansa ja tuo hänen OMAN vastenmielisen kuvottavuutensa esiin niin iljettävän selkeästi ja eläväisen selvästi. MINÄ olen tuollainen vastanapa mm. Vasurit inhonnee minua jo prameamman ulkonäköni takia. Ne ei voi sietää mitään mikä on kaunista ja komeaa ja sööttiä ja hyvännäköistä ja siistiä ja tyylikästä ja tyylitajuista ja hienostunutta ja "fiksua" ja puhdasta ja sellaista mistä voisi kai sanoa että se on "hyvin kuosissa" tai "jämäkkä" tjns. Niille kelpaa vain koiranpesässä eläminen paskaisena ja hikisenä ja alkeellisen tyhmänä ja uskomattoman rumana mulkkuna. Jossakin vitun Zamaikalaisessa AaayMäääng! vitun idiootissa villamyssyssä ja kamalassa Ryssäläisestä sirkuksesta varastetun näköisessä nuhjuisessa villapaidassa  ja niin käsityskyvyn alittavan kamalissa rumissa "kengissä" tai "tennareissa" että ...yleensä käännän vain katseeni.
Tämä junttien ympäristö an sich, raiskaa jo silmiäni ihan YLITSEKIN totaalisesti, joten en kaipaa enää YHTÄÄN lisärumuutta ja alkeellisuutta sitä kuvottavuutta korostamaan !!!
Ja mustaloiset siihen vielä päälle ! Naurettavissa vitun "mafioosoluukeissaan". Hahaha. Mitä te vitun loiset luulette olevanne !?!? Minäkin pieksisin teistä kovimmankin, vasemmalla(!) kädellä silmät kiinni ! Saati sitten joku oikein TODELLA ISO.
Enkä saatakkaan käsittää että teidät on näin vain päästetty(!) suomlantiin ja elelemään täällä ja tahallisen vastakkaisena "valtaväestöön" nähden. TÄSSÄ on SUUUUUUUUUUUUREN MUUTOKSEN paikka !!

SIIHEN jos huudeltaisiin mukaan; olisin viivana paikalla ! Ja siihen jos USKALTAISITTE vitun vasemmisto-kasvisnynnyt lähteä mukaan ja opiskelijat ja skidit; SITTEN puhuttaisiin jo vähän ASIAA !Suksikaa vittuun !
P.s Tälle asialle ON TEHTÄVÄ jotakin. "Vasemmiston" olemassaololle, ihan kuten murjaanien maassaolollekin.
TIEDOSTAKAA tämäkin nyt samalla ja samantein !!! SYY on lopulta teidän jotka teette AINA ja tauotta TYÖTÄ. Huolimatta mistään.
TEIDÄN työteliäiden idioottien kuhnurien takia nämä rääpäleet kusipäät pääsee AINA "valtaan" ja AINA rankaisemaan sieltä käsin...mm...TEITÄ. Ja kaikki muitakin. Koska TE KANNATTE HEIDÄT SELÄSSÄNNE.

Joten... miksette TE(!!!!!) ikinä  yksinkertaisesti mene tuohon mihin nuo menee JOKA asiasta, eli "lakkoon" ?!?!?!


Vitun tollot ja idiootit !!

Vasurit tulisi minimissään hätistää maasta, ja/tai vangita ja ruoskia yms jne.
Tähän asiaan EI OLE rauhallisempaa ratkaisua, kuten ei "juutalaiskysymykseenkään". Sellaisia torakat vain ON. Tämä EI OLE monimutkaista tai monitahoista tai riipui mistään muusta kuin asianosaisista itsestään.

Koira haukkuu. Haukku häiritsee. Jos et halua häiriintyä ja kuulla haukkua; ÄLÄ ota koiraa !!!
Tokihan naapurin vasuri ottaa sen, ihan kiusaksesi. SELLAISIA ne ON.Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti