tiistai 26. maaliskuuta 2019

Eu-Roistot vs Netti

https://www.iltalehti.fi/digiuutiset/a/c315bf7c-0526-4496-b4c8-ae3ca4101958


Sinne meni ja se siitä sitten.
Venaillaan  vaan fyysistä sotaa enää.

Tämä ei ollut se elämä jota etsin, etsimme, antaa mennä vaan. Pitäkää minisielut tunkkinne, pitäkään netti, pitäkää fyysinen todellisuus, pitäkää TIUKKAA KURIA ventovieraille aikuisille ihmisille, määrätkää määrätkää !! Juutalaiset on Valittuja ja "lait" oikeamielisiä ja hyviä ja oikeutettuja ja koskee minuakin ja sinuakin ja näin...ja mitäs muuta... jaa niin ja naisten mielivaltaisilla mielettömillä aivokääpiöillä mielipiteillä on yksin väliä, pojat ja miehet on vain työhöntarkoitettuja-apinoita jne... ja näin... Poliisi on sun ja mun pualella just ja näin... .vasurit rakastaa RAUHAA ja viisautta ja totuutta ja järkeä ja sen sellaista... ja ...  jaja... "politiikka" on oikein tarpeellista ja hyvää ja oikeutettua ja oikeamielistä ja näin.
Byrokratiaa ja maahanmuuttajii™  vain lisää ja lisää ja LISÄÄ !! Ja veroja lisää ja kyttäystä vain lisää ja ahdistus nyt jo mittarin lukemien tuollapuolen kun on, kiepautettakoon pari kierrosta ihan YMPÄRI !! Ja määrättäköön vaikkapa kaikille yhteinen Virallinen ja Asiallisen Siisti ja Kiltti Hiustyylikin, ihan kuten Paksu Johdattajakin  on   halunnut.
Kiukuttelijat ja sen sellaiset vankilaan ja/tai pylly ja pippeli paljaax ja vyöllä ja rottinkikepillä häväisten pakaroille vain jne jne ..kyl te tiiätte !

#HyvinTeVedätte!!


(Mm "vitun päähänne" jne)
Täst alkoi kuulkaa SOTA.
Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti