lauantai 16. maaliskuuta 2019

Uuninpankkolinkki (työttömyys & KuTyTo)

https://blogit.apu.fi/uuninpankkopoikasakutimonen/2019/03/15/puuttuva-vaaliteema/

"Kuntouttava Työtoiminta" on orjuutta ja jo nimenäkin kuin suoraan Maon Kiinasta tai Pol Potin Kamputseasta tai Neuvostoryssältä.
Perus Fasismi-Vasuriutta. Absoluuttista alhaista pahuutta ja muiden kyykytystä ja raivoa siitä että joku muu EI ehkä kärsi tarpeeksi.
Totaalista Pikkusieluisuutta.

Oppimatonta tietämättömyytä.TODELLA suuri ongelma. Kuten KAIKKI "politiikka / byrokraattien valta" yms.Ensisijainen neuvoni asiaan on vain TAISTELLA heltymättä ja taipumatta "viranomaisia" vastaan. Siitä KAIKKI lähtee, keltaliivitkin yms. Mutta HUOM !! Sillä VOI olla sangen kurjia ja nopeita seurauksia !!!
Byrokraatit ja muut ilkiöt LOISET  ===> TIETÄVÄT mitä OVAT ja tekevät, ja loisen OLEMASSAOLO ja lokoisat oltavat RIIPPUVAT siitä että isäntäolio EI herää, joten ne ovat HYVIN KÄRKKÄITÄ iskemään kaikkea sellaista vastaan kuten MINÄ, joka pyrkii saamaan totuuden valoon ja voimaan. Ne tappoivat "Jeesuksenkin" juuri tämän takia. Ne OVAT     NIIN(!!!)    pienimielisiä ja rääpälemäisiä sielunraakileita. Ne elää kuin jotkin muinaiset alkuajan ameebat pimeässä alkuvedessä, kyyhöttäen pelossa ja säpsähtelevässä kauhussa. Kuten mutanttikin ja vasurit ja muut räkäpäiset vitun villit.
Ne TÄYTYY vain MURSKATA, tämä on MEIDÄN Talvisotamme. Ei itse mihinkään VÄISTY ! Ei pahuus VÄISTY !! Se ei ole sen "juttu".

Ja ne tulevat kuten kaikki loiset ja takiaiset ja punkit ja ilkiönilkit ja täit; vaikeuttamaan poistamistaan kaikin voimin ja keinoin. Ja maailma tässä ulottuvuudessa on TÄYNNÄ pahuutta ja alkeellista alhaisuutta ja ne ovat valitettavasti jo hoksanneet kauan sitten sen mitä "me" nähtävästi EMME, eli Joukkovoiman.

Kuten gnuu-antiloopit. Tosin ne myös PELKÄÄ ihan vitun vitusti YHTÄ leijonaa ! Saati sitten viittä tai enempää. MILJOONAPÄISET gnuulaumat !!! Siinä on vähän ymmärrystä asiain suhteista !

Ne tulee vain teurastaa ja syödä tjns - ei mitään armoa tai ymmärrystä. Ja MINÄ sanon näin !! En tiedä tarkoittaako se mitään teille, mutta se TARKOITTAA kyllä.

Ja asiasta toiseen, muistanette että Suomlanti on TOISTUVASTI saanut jopa omilta herroiltaan eli Euroopan Ylikommunistiselta MegaNeuvostolta moitteita liian ALHAISESTA sosiaaliturvasta !!!! Suomalaiset vain ON sellaisia muinaisia kitupiikkejä 1950-luvun vitun änkyröitä joilla ei ole muuta kuin tottelevaisuus-sieluttomuus-toivottomuus-raukkamainen paskahousuisuus-alkoholismi ja petturuus-säpsähtelevä kusipäisyys ja itseään parempien kiusaaminen ja alasrepiminen ja kosto omasta surkeasta kurjuudesta ja ABSOLUUTTINEN ja ilmatiivis Kollektivismi ja Jantelain TÄYDELLINEN kunnioitus ja kuuliainen palvonta.


Tämä "maa" tulisi oikeasti POMMITTAA, ja sen kurja alkeellinen primitiivikansa tuhota armotta ja poistaa kehittyneempien rotujen tieltä. Mutta istuvat täällä inhottavan sitkeässä vielä toistaiseksi, kuin täit tervassa ja "viranomaiset / byrokraatit" Julkisissa Viroissaan. Kuten sossun tai työkkärin läskipersetädit siellä konttuureissaan, määräilemässä nuoria salskeita miehiä, maho vittunsa kai Vallanhimosta märkivänä.

KUOLKAA.

Ja KYLLÄ, olen itse taistellut näitä "viranomaisia" vastaan ja kyllä, se on mahdollista. Seurauksista en osaa sanoa, mutta jonkunhan se taistelu täytyy alkaa ja joskus.
Suurikin joki on aluksi vain pieni puro jne.

Ja KYLLÄ muuten totisesti !! Se tekisi niin sanoinkuvailemattoman huippuHYVÄÄ teistä suurimmalle osalle, TAISTELLA viranomaisvaltaa eli luvatonta ihmiselämien haltuunottoa / satanismia eli sitä OIKEAA VIHOLLISTA vastaan, etten sanotuksi saa !!
SIINÄ teidän rääpäleiden kusipäiden Jantelaki samojedi koiranpaskakommarikusipäiden Finuiittien miniatyyrinen sielu kyllä jo KASVAISIKIN vähän !! Saattaisitte OIKEASTI "tulla joksikin" !!

Nykyisellään teistä ei ole kuin tottelemaan ja silloinkin vain kaikkein alhaisimpia ja rikollisimpia ja kuvottavimpia rikollisia paskareikiä ja itsevarmoja imbesilleja ja psykopaattisia idiootteja. Te olette HALVEKSITTAVAA kansaa.

Entiä....ehkä "jumala" yrittikin pyyhkiä teidät POIS käyttämällä siihen fyysisesti Ryssinä tunnettuja alkeellisia raihnaisia kyvyttömiä riehuvia kännisiä typeriä vitun muuleja-tolloja ?!
Huunous ?


Suksikaa Helvettiin (takaisin) !Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti