sunnuntai 24. maaliskuuta 2019

Chisusta vielä...

...ei jumalauta saatana sentään !!!!??

Jukolauta perkele sentään.
Jäin oikein ihmettelemään että MITÄ VITTUA SILLE OIKEIN TAPAHTUI ?!?!?   Jumalauta, se oli ennen niin hyvä. "Polariksellaan" se oli vielä ihan kärkinimiä, mutta se saatana meni ja lässähti ihan pohjamutiin.https://www.radionova.fi/uutiset/viihde/a-175944

https://www.rumba.fi/uutiset/chisu-on-palannut-ja-taisi-julkaista-vuoden-upeimman-biisin/

https://www.soundi.fi/uutiset/chisu-palaa-levytrilogian-merkeissa-ensimmainen-osa-julkaistiin-tanaan-teema-on-muutos/

https://yle.fi/uutiset/3-10696966

"Vuoden paras biisi" ?!?!? TÄ ??
Rauhotu ny vitun tyhmä hysteerinen ämmä saatana !! Kuka tuo "Rumban" maksettu ääliö sitten onkin. Jumalauta vuosi on juuri alkanut, ja sinä julistat tuollaisen yhdentekevän säksättävän sillisalaatin sekasotkun veekeriköntsän "vuoden biisiksi" ?!?! Hae vain takkisi. "Shä shaat potkut!"


Jumalauta "Chisu on kuunnellut paljon räppiä..." ....anteex TÄ ?!?!?! Jumalauta iso muija !! Saatana !
AIKUINEN ÄMMÄ !! JA lapsen vanhempikin / äitikin jo.........RÄPPIÄ ?!?!?!? Ei jumalauta saatana... mitä v.. t TÄ ?!?! Ei maailma sellaiseksi jumalauta muutu, että vanhat ämmätkin alkaa jukolauta kuunnella jotain VITUN "räppiä ☭" !!! Se on kirjaimellisesti kehareille ja tyhmille nuorille klopeille ja tietenkin neekereille, joiden älykkyysosamäärä on apinaankin verrattuna abysmaalisen nurinkurinen, eikä vain alhainen.


Ilmeisesi kävi niin että kulahtanut-väljähtänyt "Kisu" koki että on kuin nuhjuinen vanha villasukka, verrattuna kaikkiin näihin nykyisiin "Kaiken Maailman Räpättäjiin" mitä näitä nyt on Sannista johonkin vitun Miisakseen ja Roni Fuckkiin jne, ja päätti että hänkin heittäytyy hei tällätteex! hei jou! 
Joujoujoujoujoujoujojoujoujoujou mmäääääÄÄÄÄÄÄÄNNN !!

Kohta kai Haukion Jennikin aloittaa ne jotkin puheensa mitä se Jäärouva pitää aina silloin tällöin, sanomalla "maikkiin" että "ei!.....jou!...wantuu...äy!...wantuu....hei JOOOUUUUU mikätäälonMEININKIIIII!!?" ....
Ryssät; HYÖKÄTKÄÄ ! NYT !
H E T I !

NYT on aika - aika on tullut; pistää "Suomi" tai "Soumi" tai mikä vittu lie, sileex. Wans-änforool.

Mainittakoon että tässä nyt samalla, vajotessaan lietesammion pohjasilsaan asti, Kisu samalla mitätöi ja tuhosi takautuvasti myös "sen vanhan Chisun", minkä nyt siis sitten "tappoi", tullakseen siis paskemmaksi ja tyhmemmäksi, ja laski ihan rauhallisen pokkana paskat senkin päälle, tahrien senkin. Nyt en voi katsoa enää sitäkään niinkuin ennen, koska se on, ON, kuitenkin tuo SAMA Chisu.
Se on yhä edelleen / vielä Sama Nainen, sama mieli, sama sydän, sama muuiiiiIIIIJjaaa.


Hämmentävää, ja hämmentävä pettymys. Mutten toisaalta ole kai niin yllättynytkään.
Ja hei, äitiys sekoitti sen pään joka tapauksessa, ja nyt se yrittää riuhtoa sen VASTANAVAKSI, eli kotiäidin, ja olla kaikkein repäisevin vastakohta sille. Näin siinä käy.
Siinä se riehuu nyt sitten kuin pässi narussa - ja tekee itsestään kai melko naurettavan. Mutta sen näkee sitten.

Jos näkee.
Emmätiä.
Haista vittu ?...emmätiä....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti