sunnuntai 17. maaliskuuta 2019

Uuen-Seelannin Isku

Uuen, kirjoitin noin ihan tahallaan.


Nyt KEHTAAVAT mankua SAATANAN "lehdistön" koiranpaskarotat ja haaskansyöjät ja ammattiloiset ja mulkut psykopaatit kiipijät valehtelijat, kun joku teki jotain OIKEIN ja ampuikin muslimeita !!!
Mutta siitä ei manguta että SAMAAN AIKAA mussut on tehneet ihan sitä  _slamin lähetystyötään ympäri maailman ja siinä on kuollut jo useita kymmeniä tai SATOJA, tällävälin kun Suomlannin Media voivottelee kuukautiskipujaan ja sitä että planeetan täsmälleen vastakkaisella pinnalla on joku tehnyt jotain TAKAISINPÄIN kohti VIHOLLISTA eli ollut sitä mitä idiootit ja naiset ei voi sietää eli ollut rohkea. Se sopii niille vain joskus ja jos siitä ITSE pääsevät hyötymään, mutta sitten HEIDÄT tulisi heti korottaa sen jälkeen sitä sankaria ylemmäs taas, jottei unohdu kuka täällä Määrää ja on se Merkittävä jne. Vaikka he OVAT sen vastanapa, ja vähäisimmät imbesillit mitä ihmiskunta tuntee.

Kuten olen sanonut, se on mitättömien nahjusten ja harmaavarpusten KOSTO siitä että he OVAT..... mitättömiä nahjuksia ja harmaavarpusia, ja tunkkaisen rumia ja ajatuksettomia ja älykääpiöitä moukkia ylimielisiä omahyväisiä apinoita ja kusipäitä.

MEIDÄN muiden tulisi heidän mielestään hyvittää SE heille. LOPUTTOMASTI.
TÄMÄ on "politiikka".

Ja ketään ei KIINNOSTA, iltalehti hoi, jos siinä kuvassa on joku ruma Perussomppu apinanpoikanen joka tykkäsi "leikkiä ja iloita". Ai miin.... KAIKKI lapset paitsi sekopäät ja imbesillit ja muslimit, tykkää leikkiä ja iloita ffs !!! Tuo lienikin uutinen kai vain siksi että se oli SEKÄ muslimiapina ETTÄ tykkäsi kai sitten iloitakin joskus jostain ? Luultavasti siis viallinen muslimi.

Teitä ei hävetä julkaista ihan POKKANA, IHAN POKKANA(!), edes sellaista "uutista" että "koira joka tykkäsi leikkiä ja juosta!". Niin ?..mitä vittua sitten ?!!? Mitä te oikein HALUATTE ?!?Mutta että aivan MAHTAVA uutinen sinänsä, hyvä että joku uskalsi tehdä jotakin. TEHOKASTA.
TUO on se kieli mitä muslimit ja mutantit ja kytät ja vasurit ja KAIKKI tietämättömät ylimieliset imbesillit Paholaiset puhuu ja kuuntelee ja ymmärtää. TUO on SE. KIELI.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti