sunnuntai 17. maaliskuuta 2019

Pohojammaan Pahhoonpitely

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/109dbd4f-c7a6-4874-ab0c-9c78f919ded9


Tuossa ^ yksi PRIMÄÄRIsyistä miksi "Suomi" on PASKA MAA. Tuon täsmällisen syyn takia ^!! Täällä on liikaa noita "äkkipikaisia" ja häiriintyneitä pikkusieluisia ja uppiniskaisen tietämättömiä kusipäitä ja nilviäisiä. Ja suuri määrä niistä on myös järjestäytynyt erilaisiksi vitun lahkoiksi ja kulteiksi, muiksikin siis kuin "Lainkuuliaiset Veronmaksajat" ja mitä näitä tunnettuja ihan Peruskultteja nyt onkin.

KAIKKI aivan yhtä tietämättömiä ja sieluttomia imbesillejä ja persoonallisuushäiriöisiä kusipäitä.


Juuri nimenomaa NUO jutun "isoisän" kaltaiset sekopäät ääliöt on niitä jokta toimivat nuorina versioinaan koulukiusaajina yms paholaisen sikiöinä ja pikkuilkiöinä ja TUHOAVAT PAREMPIEN IHMISTEN KOKO VITUN ELÄMÄN ! Ja psyykkeen yms, ja täten tuo kyseinen ihminen on LOPULLISESTI pelistä pois, ja täten sen mahdollinen "panos" ja kaikki mahdolliset LAHJAT.
TÄMÄ  on SE SYY, se ensisijainen se SYY, se SE SE SE SE SE SE SYY, miksi suomlanti on sama tunkkainen pahoinvoiva epärehellinen pinnallinen ja kireä ja teeskentelevä vitun Ryssäläisjuutalainen kuvottavan tunkkainen tukahduttava vitun taulapäiden paskojen Takapajula.

Ja ilmeisesti tuo VITUN pohjanmaa tulisi vain tuhota, sieltä ei ole vielä tähän mennessä KOSKAAN kuulunut mitään hyvää, paitti jos sen niin aattelee niin Tähkän musa, eikö se jostain sieltä nuijalasta ole ?
Ja että oikein ruattinkiäliset ? ..... wau !
Eivät näemmä ole ihan täysin täydellistyneitä täydellisyyksiä vielä kai sittenkään ? Ihan, ainakaan. Vai ?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti