torstai 28. maaliskuuta 2019

Fheishfuck vs Valkoiset ja Sananvapaus

Jaaha, ja sieltä se tuli !
Feisfakbuuk käy nyt VALKOISTEN päälle. Kävin siellä juuri äskettäin tarkistamassa josko lempiblogaajani olisi (taas) vapautunut jo Feisbuukputkasta, kun se sinne joutuu miltei HETI kun sieltä pääsee vapaaksikin, mutta ei se ollut, mutta sen yksi kaiffari onneksi laittaa sen uudet "jutut" näkyviin omalle "sivulleen" - ja se oli kommentoinut asiaa ihanan lyhyesti ja ytimekkäästi, yhdellä lauseella / toteamuksella, joka on lähes identtinen kuin mikä tuli nimullekin heti mieleen, mutta sisältää "arabit" sanan lisäksi.
Se kuului periaatteessa vain näin; "Feisbuukin jutku ja Arabikaverinsa käy valkoisten päälle" tai "hyökkää valkoista vastaan".
SIITÄ on nykynuoret tässä KYSYMYS. Ja minua ei sinänsä Feisbuuk haittaa kilin vittua eikä kiinnosta, se ON kuitenkin sen vitun luihun juutalaisen koneen ja varkaan, Fuckerbergin, omistama juttu ja sivu, ja se saa tehdä omalla sivullaan mitä lystää. Tai pitäisi kai sanoa "lyshtää". Tunkekoon vaikka kuvottavaan karvaiseen juutalaiseen, syyläiseen, perseeseensä.

HERÄTKÄÄ ! Herätkää nyt sitten, ennenkuin on jo liian myöhäistä ja NE keksii jonkun tavan peitota TAAS koko maailma  sen oman informaatiohallintaotteensa alle, ja ennenkuin tukahduttavat teistä loputkin valkoisen identiteetin rippeet pois.
Vitun idiootit.

Tämä = VALKOISTEN VASTAINEN SOTA. Tässä ei ole mitään sen ihmeempää tai merkillisempää ja niin päin pois. Se on se mitä tämä ON.

TIETÄKÄÄ kuka on se OIKEA VIHOLLINEN, nyt ja AINA. Tai niin kauan kuin niitä tällä psykoottisten idioottien apinoiden planeetalla vielä siedetään ja kattellaan, jostain vitun syystä.Ja siis se vielä, että EI OLE mitään kukkahattu-nyhverö-nössö "__hapuhetta" - on puhetta ja sanoja ja lauseita ja sen sellaista, ja sitten on häikäilemättömät ja vailla omaatuntoa tai ymmärrystä mistään ja tietoisuutta totuudesta syntyneitä ja TÄYSIN patoloogisia ja parantumattomia vallanahneita pikku-kusipäitä rumiluksia, jotka haluavat manipuloida muut karsinaan ja omistaa toisten KOKO ELÄMÄN. NE KEKSII noita "termejä" joita te vitun aivottomat ja sieluttomat madot sitten alatte KÄYTTÄÄ ja täten ITSE teette juuri SEN mitä NE haluaakin teidän tekevän.

En osaa sanoa enää onko NE jotenkin niin ovelia, vai oletteko TE vain jotenkin niin vitun yksinkertaisen naiivin tolloja ja aivottoman zombimaisen tyhmiä.
Se on vaikea erottaa melko usein.Kiitti.


Ja P.s TEHKÄÄ OMA "feisbuuk" herrantähden !! KUINKA vitun VAIKEAA SE VOI OLLA ?!!?
TÄNÄ PÄIVÄNÄ !! Kristus Perkele !!! Irc-galleriakin on olemassa, yhä edelleen. Ja tuo jutkuhan kai teki / "koodas" koko buukin itse tai jonkun muun vitun hyypiön kanssa KAKSIN.

Ja teidän EI TARVITSE TEHDÄ MITÄ "viranomaiset" / byrokraatit sanooo !! NIILLÄ ===> EI. OLE. TAIKAVOIMIA !! Vaikka ne niin luulee ja kuten Heedbär, sen pelkän OLETTAVAN ja ylimielisen ja itsekeskeisen MAINEEN siivin ja sen mielikuvan turvin elää ja on ja VALLOITTAA muita.
Byrokraatti, kuten kissakin, haistaa ja aistii saaliinsa epäröinnin ja pelon, ja täten kissa hätistää KARHUNKIN tiethensä !! Ja byrokraatti itseään miljardi kertaa pätevämmän ja VAARALLISEMMAN uroon.

Teidän olisi NYT juuri katsottava sekä peiliin, ETTÄ "viranomaisiin"; KUMPI VOITTAISI ?!?! Noin niin kuin lopunkaiken ?! Huu ?

Eritoten jos aseet lasketaan yhtälöön mukaan.

ALKAKAA haistaa mitä ympärillänne on ja tuoksuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti