sunnuntai 24. maaliskuuta 2019

Pirkko Heedberg ?

SAATOIN, EHKÄ(!!), ratkaista "Sami Hedbergin" arvoituksen !!
Eli paikantaa ja tarkasti havainnoida sen alkusyyn sille MIKSI se on sellainen kuin on, ja mikä sitä vaivaa pinnan alla ja mikä sitä sikäli "motivoi". Olemaan suomen rasittavimpia ja ärsyttävimpiä häirikköpaskoja.

Se on EHKÄ tämä; se haluaisi oikeasti pukeutua "drägiin" ja olla nainen !!

Luultavasti "Pirkko Heedbär" tjns ? En tiedä mitä nimeä se on aatellu, mutta tuo tuli ensimmmäisenä mieleeni.
Ja koska se on vain iso tyhmä köntys joka ei ymmärrä mistään ikinä mitään ja jolle ei tule KOSKAAN, ikinä, MITÄÄN mieleen -vaikka sen koko ura perustuu siihen VALHEESEEN että sille muka tulisi!- se ei osaa kuin huutaa ja raivota ja päristä ja ilkeillä ja töykeillä ja hyökkäillä ja päällevyörytä ja päsmäröidä ja häiritä ja sölköttää ja inhottaa ja ärsyttää ja rasittaa ja purkautua eritavoin ja toistuvasti. Ja leikkiä olevansa "koomikko", vaikka sillä on kissan huumorintaju. MAKSIMISSAAN !
Tai ehkä otan tuon takaisin....sillä kyllä, kissallakin ON itse asiassa sitä ENEMMÄN tajua hauskasta ja huumorista ja sen sellaisesta. Eli jos tarkennetaan lausuntoani, niin tarkoitin siis tietenkin, että sillä on kastemadon käsitys hauskasta. Ja omasta viehättävyydestään.


Hedbergin keikkabussi.

Sei WHAAaaa ?


Vitun Tyhmä Vitun Ämmä. Siis.
Toisinsanoen.

(Keksin tuosta ^ niin hyvän "vitsin" että en kirjoittanutkaan tähän, tai laitoin ensin, mutta sitten aattelin että paitsi että sen varastaa joku ja KAIKKI, mutta että sen varastaa TUO ^ !! Koska se ei itse keksisi sitä IKINÄ. Ei miljonassakaan vuodessa).

Mutta kuitenkin, tässä oli tämä tämänkertainen Heedbärjuttu.


Lisätään nyt samaan rahaan vielä että ...näin sitä sen uutta "sketsisarjaa" ihan pari pätkää kun avasin tv:n kuukausittaiseksi 5-10:ksi minuutiksi ja siinä se sattui pyörimään, siis se sarja, ei Sami. Ja se oli vielä ehkä pahempi kuin olisin ounastellut ja luullut, ja mikä pahinta - siihen olivat saaneet vedettyä mukaan lokaan sen jonkun Suulbärin honottavan Uutisämmänkin ! Eikö sillä ollut joku tappotautikin yhdessä vaiheessa ?! Viimonen juttu mitä SE tarvisi siis, on ainakaan tulla huuhdelluksi pöntöstä alas assosioitumalla Sami "Paskaläjä" Hedbergiin. Chisukin meni jo pytystä viemäriin joten ÄLKÄÄ ny herran Perkele ihan KAIKKI sinne menkö ! Ja ihan innoissaan ja jonossa. Jumalauta vittu saatana.

Mutta siinä sarjassa oli pätkä missä tuo vitun lihava pölvästi oli joku sienestäjä ja siinä oli se vitun Jurakauden känniläisen näköinen junttikin, se mikä se on se vitun...Ilarihan se ! Se. Se oli siinä, ei Pettersson vaan Juuhansson, niin nin se oli joku moderni "Mauno Ahonen" olevinaan ja tuo joku vitun hauskaakin hauskempi sienestäjä ja siinä puhuttiin elukoista jne, ja sitä eläinten mainintaa siinä vähän hymyilin, se oli ihan äärimmäisen laimean huvittavaa muttei sen parempaa, mutta sitten ! SITTEN veti Heedpylly taas paskat ihan pohjaan asti, sillä vitun Uutis-osiolla mihin tuokin osio sisältyi, se oli niin vaivaannuttavaa aggressiivisen lahjatonta korisevaa puudelinsontaa että minä laitoin ihan oikeasti äänet pois, ja naamalle jäi sellainen ihan kamala ja rutistava irvistys, se teki ihan jumalauta pahaa !!
Hyi KAMALA !! Saatana...ai saatana sentään.

Hei miksei tuota ^ pysäytetä !?!? MIKSI ?!?! Miks te annatte sen vain mennä ja tehdä ?!?!?!!? Ja luulla olevansa joku vitun hurmaava ja hauska ja mitä vittua lie se sitten ikinä luuleekin olevansa ?! Komeakin kai.


Sen nyt vaan ON tiputtava Maanpinnalle jossain vaiheessa, tai pikemminkin ryömittävä.

Hei ?!?

Miks tää vaan jatkuu !??!
Niin ja siis; miksei se tuu jo "Pirkkona" kaapista ?!?! Hei ?!
Vai...eikse mahu ? Tai jotain ? Hei ?!...
...Vai onko siellä perkeleen kaapissa jotain ruokaa / tähteitä, niin jottei tuolla ole edes mitään motiivia tai aikomustakaan sieltä ulostautua ?

Hei !?

MITÄ VITTUA TÄÄ ON ?!?!


L O P E T T A K A A !!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti