torstai 28. maaliskuuta 2019

"Artikla 13 (17)"

https://www.youtube.com/watch?v=8D9GoOCHGJs


SE "hyvä" tässä toki ON että nyt nykyisemmätkin Sukupolvet joutuu alttiiksi sille ja näkemään sen, MITÄ "poliitikot" OVAT. Ja toivon että heihin syntyy tukahduttamaton ja palava ja loputon VIHA kyseisiä anti-elämänmuotoja kohtaan.

USKOMATTOMIA mulkvisteja kusipäitä, ei voi muuta todeta.

"Euroopan Parlamentti" ...sen tulisi nyt RÄJÄHTÄÄ.  Onko kukaan menossa toteuttamaan ?!! Jos ei niin miksi ei ?! Mikä kestää ja maksaa ?

Ne torakanpaskat kusipäät olisi otettava hengiltä NYT. Viivyttely vain pahentaa tilannetta aivan abysmaalisesti. Te tiedätte tämän kyllä itsekin. Te TIEDÄTTE jo kaiken itsekin.

Suomi on NYT(!!!) revittävä irti Eeuusta, vaikka väkivalloin. MINÄKIN lähden SIIHEN SOTAAN mukaan. Ja sen jälkeen, KUN se on voitettu, minä PIDÄN sen vitun kiväärin ja palan OMAA maata, TÄSMÄLLEEN valitsemastani paikasta ! Eikä sille läntille ole IKINÄ "valtion" tulemista. Jollei asia ole jotenkin OIKEASTI ja TODELLISUUDESSA hyödyllinen ja tärkeä, ja siihen kysytä selkeästi ja AIDOSTI lupa, eikä manguta vain pitkin hampain ja kerätä selän takana samalla kuitenkin jo omia joukkoja minua murskaamaan. Kun ei muuta osata, kun apinoita olette.


Eniwei, Jussi Halla-Aho onneksi äänesti tuota Saatanan Valtaa VASTAAN, mutta kuten näitte...suurin osa Suomlannin kusipäistä vittupäistä apina-perserei´istä jotka äänesti "juu! laitetaan suut suppuun ja kansa kyykkyyn ja tuhmille rangaistuksia!" oli NAISIA !
Tyhmiä vitun tietämättömiä tuhnuja. TAAS.   Sanokaa YKSIKIN HYVÄ asia mikä on seurannut naisten "äänioikeudesta" ja siitä että ne helvetin käpyaivot hauskan ja järjen ja kyrvän viholliset PASKAT, on päästetty johtaviin asemiin ja päättämään.
Sanokaa joku YKS juttu !!!

1.
?


MINUN ei tarvitse SIETÄÄ tällaista ainkanaa, eikä sinunkaan. Me EMME OLE VOIMATTOMIA, me olemme vain ANTANEET tämän luisua näin syvälle, minä tosin olen koittanut kyllä omalta osaltani aina jarruttaa syöksykierrettä mutta teitä tyhmempiä, teitä Muita, on vain kertakaikkiaan liikaa - se on meidän ylitietoisten kohtalo täällä, kuten olen sanonut, Kiinalainen sanonta sanoo viisaan elämän täydellisessä pähkinänkuoressa, sanoessaan että "tyhmien seassa viisas tukahtuu kuin Lootuksen kukka aallokossa".  TUO on minun "elämäni" ja tuo on SE SYY "miksei teille ikinä ole mitään ________".
Se SYY olette TE !

TE olette liian himmeitä ja pelokkaita ja eläimiä  tietoisuudeltanne, ja sille ei oikein näemmä voi mitään. Sen enempää kuin neekerikään ei muutu ihmiseksi vaikka muuttaisi valkoisten sekaan ja länsi-sivistyksenkin pariin, ei tyhmäkään parane MILLÄÄN. Japanilainen sanontahan sanoo taasen että "idiootti ei parane, ellei hän kuole".

Joten ===> "poliitikot" tulee TAPPAA. Ja MINÄ sanon niin. EI mikään vitun "elämänkoululainen" / rikollinen tai muu alhaisen tajunnan omaava petoelukka ja hirviö. MINÄ !
Tämä on yksinkertainen ja järjellä ja logiikalla käsitettävissä oleva asia, jota ei luuuuuuuuuuuulisi että tarvitsee kenellekkään erikseen mainita ja jankuttaa. Kusipäät menee AINA ja vääjäämättä kuin vesi matalaan kohtaan, SINNE MISSÄ ON MAKSIMAALINEN VALTA, ja eritoten YLI muiden ihmisten. Tämä on "politiikka". PAHUUS ====> "gravitoituu" "politiikkaan".
MINÄ "puhun politiikkaa vastaan"  POLIISI "kiinnostunee puheistani" joissakin olosuhteissa; NOIN tyhmä on kyttä.
Kytällä EI OLE ajattelua eikä tietoisuutta saati sitten alkeellisintakaan moraalia, Poliisit ON "rikollisia" häirikköjä. NEKIN tulisi vain murhata; SITTEN te voisitte kirmata vapaana POIS laitumelta. Muutoin joku versio noista kusipäisistä häiriköistä pitää teitä hallinnassaan ja omaisuutenaan koko elämän. Ja se EI OLE mikään ELÄMÄ. Se on Helvetti.

TÄMÄN takia, vitun vasuri-idiootit ja nuoriso, TÄMÄN TAKIA sanotaan että "jos haluat RAUHAA ====> valmistaudu SOTAAN". Se johtuu siitä että se joka haluaa sinun "tyytyvän" EI tyydy siihen jos sinä haluatkin jotain....ENEMMÄN.
SE pitää ensin HÄTISTÄÄ pois. Kuin hyttynen. Hyttynen EI tykkää siitä että se hätistetään pois. Kuten Poliisit ja byrokraatitkaan, ne KAIKKI ===> PALAA TAKAISIN. JOLLEI !!! Jollei niitä tapeta kertakaikkiaan KAIKKIA.
Hyttysiä ei VOI tappaa KAIKKIA, se on mahdotonta luullakseni, niitä on vain kertakaikkiaan aivan totaalisesti LIIKAA. Mutta kyttiä ja kytänmielisiä taasen EI luojan onneksi ole. Niistä VOI päästä eroon onnistuneesti.
Mutta kuitekin..... tuollaisia ^^^^ ne ON. TUO on niiden kurjien kusipäiden "elämän" koko säälittävän HYPER-ärsyttävä sisältö; tehdä elämästä mahdotonta ja täyttä ja totaalista Helvetin kiirastulta kaikille muille. Eritoten niille jotka ei voi ISKEÄ TAKASIN.

Ja .....mmMMm.... SE OLETTE TE.

TÄMÄN TAKIA KANNATTAISI lyöttäytyä YHTEEN, SUUUUUURIKSI Armeijoiksi. TÄMÄN TAKIA.
Minähän saatana SANOIN teille, että nuo "paimentolaiset" OSAA tämän !! Tämä on niillä jukolauta ja vittu VERESSÄ !!!! Tämä on niiden E L I N K E I NO !! Halki vuosi T U H A N S I E N !!
En tiä sitten...ehkä tätä ei jotenkin vain ymmärretä tjns... vai ..?. ..HALOO ?!?!...onkohan tämä rakkine edes päällä ?!... Huhuu ?! Onko siellä ketään !? ketään ?! ketään ?! ketään !?


JOS Perussuomalaiset ei saisikaan "vaaleissa" tarvittua mega-äänivyörymää, en tiä... ehkä kannattaa hylätä VIHOLLISEN OMA ja järkkäämä PELI, eli "politiikka" ja siirtyä ihan VAIN "ulkoparlamentaarisiin" metodeihin. Ne on kaikki VALKOISTEN OMIA metodeita, EI juutalaisten.
Ja mitä sitten jos sieltä vyöryykin joku vitun US-army kimppuun !? Vittu ne dorkat pellet mitään osaa ! Ja varsinkin jos TE  ====> ETTE aina opettaisi niitä !! Ja kaikkia muitakin, ilmaiseksi, kuten MINÄ tällä Blogillani.
....


Se on kumma että ja kun siinä aina niin vouhkaatte tai minun aikanani vouhkasitte, kuinka maskuliinisia ja sitä ja tätä ja "vitun KOVIA" te olette, ja mitä lie,   teille kuitenkin sopii mitä TIUKIN ja alati vain kiristyvä totaalikontrolli jostakin VITUN  B R Y S S E L I S T Ä !! Eli SINÄ  ET SAA omassa vitun maassasi, joka EI OLE sinun omasi siis, sanoa tai tehdä mitään, edes KODISSASI fa Khraists seiks(!!),  mitään mikä ei miellytä jotain vitun nynnyjä supernörttejä megadorkia pikku-paskiaisia nilviäisiä jotka luulee että he voivat vain ilmoitusluontoisesti kävellä KOKO EUROOPAN ja sen ihan OIKEIDEN ja elävien IHMISTEN ja kaaaaaikkien näiden vapauksien yms yli, ja määräillä miten mielivät. Ja hykerrellä niin kuin tuossakin ^^^^^^ videossa, se joku vitun imbesilli, kuin kehari jouluna, saatuaan läpi MUIDEN ELÄMÄÄ TUHOAVAN JA HAITTAAVAN OMAN TAHTONSA !!! NOIN autistisen PAHOJA on "poliitikot". Ne elää illuusion ja abstraktion,  hulluuden ja histrioonisen omahyväisyyden ja Hybriksen tunkkaisessa umpiossa. Kuten rikollisetkin. Siellä heidän tahtonsa on Jumalan Sana.
Vaikka se on OIKEASTI vain yhdentekevän haitallisen, ruman tyhmän, töpselinenäisen kroissanttiamussuttavan typerän kännisen vitun aasinkyrvän idiootin hönön henkilökohtainen Kommunistinen Marx-tahto. Ei MITÄÄN muuta eikä MITÄÄN sen enempää.
Siinä KAIKKI.Miksei niitä ole ammuttu !? MIKSI ?!?! Miksi te luovutitte jo ennen kuin _________ ?!
Miks.

Te olette vetelöityneet sittemmin sen sodan. Te siis tarvitte...uuden SODAN.Kiitti vitusti.#idiootit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti