keskiviikko 27. maaliskuuta 2019

Kokovartalolihavamies

Katsoin nyt hieman pidemmän pätkän tuota heedbärin uutta pärinää telkassa ja kyllä ! Se ON aivan yhtä tyhmä kuin pelkäsinkin, ja paikoitellen jopa tyhmempi.

Se on niin kertakaikkisen tyhmää paskaa ja häkellyttävää sontaa että kelpaisi ihan heittämällä(!) ja he-le-posti "Vihreiden Eduskuntavaaliohjelmaksi" tai mitä ne paperiset hevonpaska julistukset nyt onkin, mitä ne vitun "poliittiset työntekijät" tulostaa (ulostaa) aina "vaalien" alla - tyhmille hoi polloin lehmille pällisteltäväksi ja uskottavaksi.

Voi Sami parka tekee miltei mieleni sanoa... se EI vaan jukolauta tajuu !! Se EI OLE hauska, muttei SE estä sitä yrittämästä ja käyttäytymästä niin.
Se on "kuin" jokin vitun Julkinen Häirikkö, kuten olen sanonut, se on kuin jokin idiootti joka kailottaa ja laulaa pitkin yötä huonostirakennetussa kerrostalossa ja huudattaa samalla koiraansa siinä seassa, ja sitten ihmettelee jos ja kun ihmiset ei tykkää. Tai asuntoonsa tehdään polttopulloisku.
Josta se VITUN rakki saa oikeasti SYYNKIN jumalauta ulvoa !

Heedbär on kuin jokin .....jokin mikä yrittää jästipäisesti jotain yhtä ja samaa ja täysin mahdotonta, sellainen se ON. Se on yhtä hauska, kuin kykeneväinen käsiään räpyttämällä lentämään, eli ei siis lainkaan. Ja te tiedättekin tämän kyllä jo. Kaikki teistä, jopa kuuromykät-sokeat.

Tuossa oli joku Espanjalainen tyttökin saatu mukaan nolaamaan itsensä tuollaisessa tyhmässä ostoskanava espanjaksi sketsissä. Mikä ei ole ollenkaan edes kulunut ja klisheinen sketsi-idea ! KAIKKI mitä Säm sanoo tai tekee on jostakin ihan tikkusuoraan MATKITTUA tai otettua, eli siis varastettua ! HEI ...ehkä EU KIELTÄÄKIN kohta Sami Hedbergin !?!? Vittu JJEEESSSSSSS ! Vihdoin jokin hyvähkökin puoli tuolle Luciferin suolle !!
HAHaha aha ha...aah Samin koko ura lähtee leppäkeihäänä roskalavalle ja kohti uunia.

Eniwei, Sami siis ei keksi ITSE ikinä MITÄÄN. YHTÄÄN. MITÄÄN. Se on "kuin" jokin vitun "taapero", eli siis lapsi, joka katsoo telkasta jotain koomikkoa ja sitten lätisee ne samat jutut mutta 20 000 kertaa huonommin, itse, ja sitten olettaa että HÄN, on se mikä ja joka on hauska.

Nätisti jos haluaisi asian sanoa, kuten kaikki kukkahattu mimosat haluaisi sanoa, "Sami ei vain ole vielä löytänyt sitä omaa juttuaan, omaa ääntään jne!", niin nin juu, ei okkaan, sillä se ei oo KELAssa Virkailijana tjns, sillä byrokraatti on ainut yhtä aivoton ja sieluton ja tyhmä tollo epä-olento joka ei koskaan KEKSI itse YHTÄÄN mitään, mutta joka haluaa KUNNIAN ===> AIVAN KAIKESTA.
Eli pahin kuviteltavissa oleva vitun takiainen ja roisto ja ahnas alhainen vitun varas ja loinen.

Olen edelleen sitä mieltä että Sami tulisi vain...junou... ampua tykillä.


Mutta realismin nimissä, tiedänhän minä toki, tiedän tiedän(!!) rauhottukaa ny perkele sentään jumalauta(!!), että Suomlannissa ei (kai?) vain OLE niin suurta mörssäriä mihin tuo "ihmis"ponttooni mahtuisi, notta tämän voisi OOIIIKEASTI toteuttaa. Mutta voihan sen silti ===> AMPUA tykillä.
Eix je ?!

Jiihuu. Ja hei; katsotaas mitä Posse meille tuo !! Huunous, eihän sitä koskaan tiä, vaikka ne olis lukenut tämän Blogin ja aatelleet että "jumalauta SIINÄ vasta on hyvä idea!!" ja ampuneet sen !?!?


*

Mainitsen samalla että katsoin myös kun ei muutakaan ollut, pari-kolmekko jaksoa, sitä vitun Grillit Perseessä sarjaa.
Voi hyvä luuuuoooooja.... aaaaaaaaaAAAAhh... mit..... ?...hei ?!.. MITÄ vitun helvettiä... jos löydätte jonkun "verkkaisemman" ja tyhmemmän asian maailmasta, sen täytyy(!!) olla Austraaliassa ! Kuumimpana kesäpäivänä kaaaaaaaaikessa raaaaauhassa ihmisten asfaltti-tietä ylittävä tooooodella vetelän rento ja väsynyt laiskiainen, joka etenee noin metrin tunnissa tjns. Kuten Heedbärkin.
Ai miin tuossa sarjassa ei ole kertakaikkiaan MITÄÄN.
Siinä ei ole MITÄÄN minä sanoin, ei ideaa, ei energiaa, ei "vetoa" eikä kyllä työntöäkään, ei mitään viihdyttävää, ei mitään hauskaa eikä päämäärää tms... se on niin vitun aivotonta tyhmää vetämätöntä elotonta sontaa että se voikin olla vain Suomlannista. Tai muutoin sen olisi tehneet Amerikan Intiaanit. Jotka on se ainut toinen yhtä tunkkainen ja känninen ja elottoman vetämätön ja epä-edistyvä rotu, suomalaisten lisäksi.
Ne on niin vitun TYHMIÄ tolloja etteivät ilman valkoista, paitsi toki edes T I E T Ä I SI mikä on hevonen ja että niitä on olemassa(!), mutta eivät osaisi edes nussia sellaista.

Mutta kuten olen sanonut, AATELKAA mikä pokka sillä täytyy jumalauta olla, että kehtaa sellaista "ohjelmaakin" tehdä missä kameraidiootit vasurit vain seuraa sitä kun se käy syömässä grilleillä ! Ai miin... raksaäijät yms sentään edes TEKEE jotain, JA ===> käy rillillä - mutta Heedbäri VAIN KÄY grillillä ja KUVAUTTAA itsensä ja käärii voitot ! Ja pekonit suuhunsa ja osan eittämättä vielä myös taskuunsakin. Ja ehkä niihin paksuihin poskiinsakin kuin joku vitun hamsteri / "poliitikko".
Se on jumalauta kyllä jo jotakin. Ehkä se on jonkintyyppinen ennätyskin ? En tiedä mutta ei se kyllä mahotonta o.

Eikä ne sen vieraatkaan sen ihmeempiä elämän ja viisauden ja kekseliäisyyden ja voiman ja energian ytimiä ja pesäkkeitä ole, samanlaisia vitun luumuja-lahnoja mutta ehkä laihempia. Ei MITÄÄN sanottavaa KENELLÄKÄÄN, MISTÄÄN, koskaan, ikinä ! Tervetuloa Suomlantiin.
Auto täynnä ympärilleen toljottavia tyhjiä sopuleita, jotka lihoo ihan silmissä ja ajattelee jo     ja VAIN seuraavaa "rillimättöö hei! jou!" ja puhaltelee ja röyhtäilee muutaman metrin välein. Ja välillä vähän sölköttäen jauhaa jotakin haalea ympäripyöreää yhdentekevää potaskaa jostakin mikä ei kiinnosta KETÄÄN ja millä ei ole MITÄÄN vitun väliä, kuten esim "heeiii mä pelasin tos junnuna jalkapalloo!". Wittu jee !
Ja "hei! tosson ....ruohoo!!" yms vitun kutkuttavaa kamaa.
Ajaisivat saatanan hyödyttömät läskit edes fillarilla tjns - tai menisivät rullasuksilla; siinä jos missä ne kilot ja kaloritkin karisisivat kun niillä painattaisi pitkin Härmää.
Tosin ei se tuota ohjelmaa parantaisi, pitkittäisi vain. Sekä tekijöiden että yleisön kärsimystä.
Mutta ainakin siinä se luontainen puhumaton tollous olisi ihan paikallaan ja ymmärrettävää, kun kukin keskittyisi vain rullaamaan mahdollisimman lujaa ja sujuvasti ja katselemaan välillä vähän ympärilleenkin josko tulee taihkka ei, autoja tjns. Hirviäkin ehkä tjns.
Tai EU-direktiivejä.

Yksi sietämättömimmistä osioista tuossa Samin grillimatkassa joka on jostain syystä filmattu telkkaan, on se kun siinä on niitä sen "ständap"pätkiä, jumalauta ne on ehkä TYHMINTÄ vitun "shittiä" sittemmin kun Pipilä lupas sen vitun kolhoosinsa niille KAIKILLE MAAPLANEETAN NEEKEREILLE yms !

Mä en käsitä MIKS se siellä ylipäätään oikein puhuu !??! Tai kai siksi ettei se vaan tajuu, nääx ?! Se on nitä mitkä ei vain niin välitä eikä käsitä, se vaan menee ja tekee. Sinne se punkee koska se punkee sinne, lavalle, kuten aamulla ihmishousuihinsakin ja mitä pikeimpään paitaankin. Näyttäen joulukinkulta.
Tosin sehän on nyt, nääs, thahaha, ovela piru(!), alkanu pitään nääks sitä kauluspaitaansa ihan sillain avoimena, eli ei takki mutta paita auki, jottei sen "tyköistuvuus" käy niin kiusallisesti ilmi.
Toisin kuin sen täysi ja totaalinen kyvyttömyys ja lahjattomuus ja hampaattomuus komediassa yms. Mutta taaskin; se ei anna sen estää sitä että se kuitenkin larppaa ihan pokkana Koomikon Elämää.
Mikä lie jopa jo poikkeuksellisenkin härskiä.

Se kai luulee että jos tarpeeksi kauan yrittää..niin jotenkin se onnistuu ? "Feik it till ju meikit" niin sanotusti. Vaikkei siitä OIKEASTI tule lasta eikä paskaa eikä hevon persettäkään.

Tai no joo no, ei voi toki sanoa etteikö siitä paskaa tulisi, ei nyt ihan niin ulapalle voi lähteä hulluttelemaan, mutta ei siitä mitään hauskaakaan tule.

En tiä, mutta ehkä ainakin osin Samin suosio (mikä kai on olemassa?) perustuu SIIHEN että se on kuin jokin ihan naurettavan kamala b tai c - leffa, joka on niiiiiiiiiiiiiiiiiiiin huono että on tavallaan miltei lähestulkoon jollakintavalla ja lailla "hyvä". Niin huono että se on naurettava, kirjaimellisesti. Viihdyttävän huono / paska. SE on Sami Hedberg.

Niinkuin "69 eyes" ja en tiä.. mieleeni tuli "Arja Koriseva" muttei minulla ole mitään Arjaa vastaan joten jätetään se ny pois laskuista.
Sanotaan vaikka että "niinkuin JVG" tjns.

Sami on tuon "koomikkoutensa" ja sen pätevyyden ja suosion yms kanssa, kuin joku "laulaja" josta kohkataan ja kehutaan kuinka se on "Niin Hyvä Laulaja!" ja "ja aaAH ..kuinka se ottaa ihan syömmestäin ja koskettaa sieluain ja.." ja jota niin ylistetään ja johon niin uskotaan; vaikkei kukaan ole koskaan edes kuullut sen ....mm... laulavan !
Mutta silti on vain ihan pokkana telkassa ja missä lie, ikäänkuin sillä olisi takanaan joku merkittävä ja hieno ja TODELLINEN, EI kuviteltu(!), laulajan ura ja lähes Kansallis-Sankarin asema jne, ja vyön alla hittei, jou, kuin Elviksellä aikoinaan ja yhtä hysteerisiä kirkuvia suosijoita ja kuuntelijoita jne.

Sami on siis toisinsanoen huijari ja mielisairas tai harhainen. Ainakin harhainen se on. Mutta kyllä se sen itsekin jo tietää, minä NÄEN sen siitä. SE TIETÄÄ.
Ihan kuten "poliitikot" sen mitä tekevät, SIKSI se Käteinenkin lähti piiloon sinne vitun Pelkiaan.

Samista saamme sen sijaan vielä naaaaaaaattia. Täällä. Suomemmaassa.
Juuuuuu-u....huokaus...


#Kiitti_Siitä!


Mainittakoon vielä että minä NÄEN kyllä vitun taliaivo, kirjaimellisestikin, että sinä luulet nyt keksineesi jonkin uuden merkittävän taidon, kun olet alkanut sanomaan noin 3kin jopa, variaatiota eri nimistä / sanoista peräkkäin. Mutta hei; se EI OLE mikään niin merkittävä juttu !
Sä oot vain epä-hauska, siinä kaikki.


Kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti