perjantai 22. maaliskuuta 2019

Chisu - Momentum (osa 1) Arvostelu

Tyyyyyyyyyyyylikäs se kuva !

Minä hommasin tuon "levyn" ja kuuntelin pari kolme kertaa ne pari kolme biisiä. Ja .........
.............


.....haluaisin rahani takaisin ! Olen hyvin pettynyt Kisu !!!
Mitä vittua tämä on !?!?

ÄLÄ helvetti lähde tuolle vekru-laukalle !!

Äänimaailma on kyllä todella "khuul" ja moderni ja hieno sellainen sci-fi ja "futurismi" tyylinen juttu, ja siitä pitää kai ihan alentua kiittelemään Chisua että se viittii edes yrittää, aika pitkälti YKSIN; pitää elossa ja yllä Suomlannin tukahduttavassa tunkkaisuudessa, tätä iki-ihanaa kyseisenlaista tyyliä ja äänimaisemaa, joten kiitti siitä. Mutta se alkaa ottamaan liikaa sekalaista sitä modernia murjaani KILJAHDUS!! siellä ja KAILOTUSTA! tässä -vaikutusta ja kärsiä siitä.

Se alkubiisi tai "intro" on kyllä ihan hyvä ja hieno sinänsä, vaikken voi samaistua niin positiiviseen maailmankuvaan, mutta tuo itse nimikkobiisi on ihan käsittämätön MOUKAROIVA jyskyttävä säksättävä omituisuus. Siitä veden äänestä alussa ja lopussa tykkään kyllä suuresti, mutta se on vain ....veden ääni. Sen kuulee muuallakin.
Se ainoa oikeastaan hyvähkö biisi on se viimeinen eli "Hittei". Jossa on käytetty sitä Jenni Vartiaisenkin käyttämää äänen vääristys-madallus juttua...en tiä... kai se on ihan khuul...

Mutta en tiä kyllä ....Pave Vesalaakin tässä on vähän matkittu tjns. Iteasiassa muuten tuo Hittei kuulostaakin juuri siltä ! Sehän (soi tässä taustalla), kuullostaa muuten ihan tasan täsmälleen Paula Vesalan biisiltä !!!


Hemmetin omituinen tekele tämä kyllä on.      ...En tiedä sitten, toivottavasti ne muut osat on parempia, tai on uskottava että Kisu on poistunut estraadilta ja tipumaisillaan yli reunan !
Sitten ei jää kuin se myötätuntoaherättävän yksinkertainen koohottajajuntti Tähkä. Ja ....ei oikein muuta. Vesala on vähän epävarma sijoitus ja kallistuu herkästi Suvakki-vasuriksi ...ja ...Anatude on sellaisena ylimalkaisena "hahmona" ainoita vähänkään miellyttäviä julkkuja Suomlannissa, mutten minä sen musiikista niin välitä. Pari jotain biisiä silläkin toki on mitkä on ihan hyviä, mutta ei se sen tuotanto mikään Shakespearen kootut teokset ole.No..jaa. Täytyy kai lähettä Chisulle sitten kirjekuorellinen PASKAA tjns ?...

HA AHahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Tosin MINÄ en kyllä kehtaa siitä rahastaa. Siksi en ole niiiiiiin hyvä edes bisSSSSsneesSSSss äijäksi.Odotetaan levyä parempaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti