sunnuntai 17. maaliskuuta 2019

Murjaanituristeja kaikkialla...

...oletteko huomanneet ?!?!

Suomi on sangen yht´vitun´äkkisesti tullut ällistyttävän suosituksi Matkakohteeksi !? 
Aika juttu !!!


Ennen täällä näki hädintuskin mitään muuta kuin toisia suomalaisia ja ehkä joskus ketun ja haikaran tjns, mutta nyt en voi mennä kuin ovesta pihalle ja bäng; joku SAATANAN VITUN neekerinpaska ja muslimidemoni aliapina siinä venkoilee, ja isompikin lössi yleensä. Samaten tulee joka vitun tiellä joku vitun kälättävä somalilauma vastaan ja vinosilmät ja muut apinat.

MIKÄ tässä jutussa on se "vetovoimatekijä" oikein !?!?! Ei täällä ennen käyty niin ...tai ollenkaankaan, vierailulla ?
Tosin nämähän on asettuneet meiltä kysymättä, luvatta ja aggressivisesti, osaksi pyhiä ja muinaisia KOTImaisemiamme ihan vain pysyvästi ja omin luvin ja "lain" turvin ja kytän ja muiden "poliitkon" paskojen. Jaa ...hei...!.....ehkä se on muuten SE !!!!?
Se se on !!! HAHhaaa.. hei ...se sen täytyy kyllä olla, SE on se vetovoimatekijä !!! Ne on täällä SEN takia !!!!

Täällä on neekereitä, koska "Suomen Valtio" / "poliitikot" on OSTANEET (meidän rahoillamme!!!) NEEKEREITÄ !!!
Tämä on HYVIN yksinkertaista !!! Niin simppeliä että Tervon Jarzakin saattaisi tämän käsittää typerällä vitun ruman naisen käkkäräisellä päällään. Vitun samojedimulkku ja läskipaska.

Jos pihassa komeilee (vasurisosiopaattien toki jo turmelema ja hajottama tai nekrun ryöstämä!) uusi auto (sen jäänteet siis, tai varjo maassa nekrun toiminnan jäljiltä)... niin se LUULTAVASTI johtuu siitä että sen omistaja on sen siihen hommannut, eli useimmiten kai ihan ostanut ? Omalla hynällään tjns ? Ehkä se voitti KENOssa tjns, huunous ?Ennen täällä näki mm nykynuorille kai tuiki-tuntemattomia Japanilaisten turistiryhmiä, ne kulki nähkää aina ennen laumassa ! Ne matkustikin jopa, vitun lauma-apinat, LAUMASSA!! HAHAhahahaaa, kokivat olonsa turvallisemmaksi niin. Ja ONHAN sitä paremmassa turvassa toki kyllä, laumassa, kuin yksin tai kaksin.
Siinä on niiden ja valkoisten AJATTELUN ja MAAILMANKUVAN ero sangen selkeästi esillä, jos ei muuta. Mutta nyt Japsitkin ymmärtää ettei niitä heti hakata kappaleiksi ja ydinpommiteta jos uskaltautuvat Nipponinsa ulkopuolelle.
Mutta ne oli aivan TAKUULLA(!!) maksaneet matkansa tänne ihan itse ja omasta rahapussistaan tai kimonostaan ja paskareiästään tai missä nipsit nyt o-kaneaan eli hynäänsä sitten säilyttääkään, ja ne myös ihan yhtä TAKUULLA(!) ====> LÄHTI täältä sillä samaisella sekunnilla kun se joku piljettinsä meni vanhaksi tai kello löi 12 ja hotellihuone tuli luovuttaa. Ne oli siinä vaiheessa luultavasti jo kotinsa tatamilla. Eikä löntystelleet ja perseilleet tuossa pitkin "steissiä" paikallisten elämäntapakusipäiden ja muiden juoppomutanttien MEGAääliökakaroiden kanssa ja ryöstelleet ja raiskailleet ja ehkä tappaneetkin.
Ne tappaisi mieluummin ITSENSÄ !! Siinä on niin vissi ero etten sanotuksi saa !


Mutta ! "Kiitos" kaikkien VITUN Kreeta-Karvaloiden ja Saara-Sofia Sutela-Paskaläjien ja Astrid Thorssien ja Juha Paskapussi-Pipilöiden ja Biaudetin ja Risikon koiranpaska-aivojen, on meiltä nyt kaikonneet ihan OIKEAT TURISTIT melkolailla kokonaan ja Japanilaiset kuin kuppa Töölöstä, ja tilalle olemme "saaneet" yhden viidesosan Lähi-Apinalan hiekkanekrupopulaatiosta, Somalian simpansseista ja neekeri alkuapinoista. TOSIN !! Meinasin ihan unohtaa, hahahahaha, sori ! Siis niin, sillä erotuksella tosin, että NÄMÄ nykyiset Turistit™ maksammekin ME  ihan ITSE !!!! Ja melkolailla niin kauan kuin niissä se paha ja tunkkainen alkeellinen epähenki pihisee !!Kiitti !!Älkää olko Rasistei™  ja näi.
Hiphei.Kiitti !

Adios.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti