torstai 21. maaliskuuta 2019

Taxiuudistus

iltalehti

Kuten sanottua, saa valtio aina aikaan sen täsmällisen VASTANAVAN kuin mitä se Julistaa tulevansa tekemään ja aikaansaamaan. Eli siinä on vastaus teille suharit MIKSI noi kävi.
Niin kävi VAIN SIKSI että on OLEMASSA "poliitikot / byrokraatit".  JOKO sinä voi olla VAPAA ja ELÄÄ ELÄMÄSI, TAI "poliitikot / byrokraatit", EI molemmat. Tämä on yksinkertainen ja mustavalkoinen ja fakta ja hyvin selkeästi kenen vain halukkaan ymmärrettävissä.

TÄSSÄ on se Se Ongelma.

Se Ongelma on kollektiiviksi järjestäytyneet nilviäiset loiset ja muut haitalliset ja lahjattomat rikolliset ja apinaksi jääneet tunkkaiset takiaiset ja sekalaiset mielisairaat ja katumuksesta TÄYSIN vapaat omatunnottomat mulkut demonit, jotka ovat omassa mielessään jotain "oikeutettuja / ihmisjumalia", vaikka ovat VAIN tyhmiä häirikköjä ja maallisia paskapusseja ja GIGANTTISIA ongelmia. Ja niin täynnä itseään että vetävät neutriinoillekin vertoja.

"Byrokraatin" ainut OIKEA "tehtävä" on VAIN ===> kiusata ja ärsyttää ja koetella ja hidastaa ja hankaloittaa ja kupata ja tukehduttaa kaikkia niitä jotka joko a) tekevät jotain tai b) pystyisivät syystä tai toisesta olemaan tai tekemään jotain tai c) jotka eivät voi iskeä tehokkaasti takaisin. C on se ryhmä johon hoi polloi suurimmaksi osaksi lähinnä kuuluu. Toisaalta siihen kuuluu kyllä myös kyseiset satiaiset ITSE, mutten tiedä sitten... kuten kytilläkään...se ei kai vain käy niiden mielessä koskaan ?

"Poliitikot / byrokraatit" on vain turhaa painoa ja ylimääräisiä ISORUOKAISIA(!!) syöjiä. Joilla on otsaa syytellä aina kaikkia muita ja TUOMITA näitä, mm "käräjillä" ja muissa JUUTALAISEN ELÄMÄN tyypillisissä ympyröissä, ja sättiä muita kun eivät tee tapeeksi tyydyttääkseen kraattien loputonta ja kyltymätöntä ahmatin ahneutta. Ne tulisi vain ampua tjns, ja sillä siitä päästäisiin, ja kaikki voisi soljua eteenpäin kuten sen PITÄISIKIN.

Luin juuri jostakin blogista että "Helvetti on järjen mahdottomuus", ja se oli niin täydellinen kuvaus että en kyllä voi mitään muuttaa tai lisätä. Jumalauta TUOTA se ON !!! Ja SITÄ minun elämäni teidän zombien keskellä paljolti on aina ollut.
Se on myös täydellinen kuvaus "politiikasta / byrokratiasta" yms. Ja ihmisyys ja kunnia ja tunteet ja totuus ja sen sellainen on yhtä MAHDOTONTA kuin järkikin. Nämä KAIKKI on se SE JUTTU, ja ne KAIKKI on ====> MAHDOTTOMIA "politiikassa / byrokratiassa". Eli "Politiikka / byrokratia" = Helvetti !!!
MINÄ sanon ! Nyt ja tässä.

Alatteko jo hahmottaa ?!? .... Yritän olla toivomatta liikoja.. ..mutta ehkä. EHKÄ ! Ehkä jonain kauniina päivänä. Ei se ole kuin kymmeniä tuhansia vuosia myöhässä, mutta hei ?!..... ...no .....joo..


Näin ei TIETENKÄÄN(!!!) VOI JATKUA !!! "Politiikka" ja kaikki siihenliittyvä ON. SAATAVA. LOPPUMAAN. LOPULLISESTI.
Ja jos te ette osaa elää ilman sitä...teillä(!) ON ONGELMA !! ISO vitun ongelma. Aivan giganttinen !
Ja PAAAAAAINAVA !!!


Ja niin kauan kuin se on olemassa; se imuroi sisäänsä kaikkein alhaisimman ja röyhkeimmän ja häikäilemättömimmän ja kusipäisimmän ja itsekkäimmän ja ahneimman ja moraalittomimman aineksen. Eikä muuksi muutu. Jollei sitä valtaa Persut tjns edes hetkeksi, eli vähänkin IHMISET, psykopaattisten kiipijöiden SIJAAN. Jolloin heillle NAURETAAN suuressa remakssa, minkä pelokkaat keskinkertaisuudet heille suovat, kun eivät ymmärrä mistään mitään, mutta pelaavat varman päälle ja varmisteleva olojaan.
Vankilassa siis. Sitähän tämä ON.


"Poliitikot" ja kaikki vitun "kraatit" vain haluavat "säädellä" jotakin, kuten typeryksen on vain PAKKO puhua. Vaikkei sillä ole MITÄÄN sanottavaa eikä se ymmärrä mitään.
Ja ihmisapinat "maksavat veroa" JOTTA heille aseteltaisiin AINA vain loputtomasti uusia vaatimuksia ja sääntöjä ja estoja ja ESTEITÄ ja kieltoja ja rajoja ja rajoitteita ja sen sellaista. Sitä lähes luuuuuulisi että apinat siis PELKÄÄVÄT vain TODELLISUUDEN OLEMUSTA... joka siis on RAJATON. Ja "politiikan" teatteri on vain heidän "ratkaisunsa" siihen.
Kuten Havukka-Ahon Ajattelijakin halusi laittaa seinät kosmokselle, koska se on liian vitun suuri !!
Ja sitähän se toki onkin, mutta ......hei; jos teillä olisi mitä minulla on, sekään ei olisi ongelma.
Välillä on, mutta muutoin ei.

Te IROONISTA KYLLÄ, "Tavalliset"; ajattelette liikaaKiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti