perjantai 29. maaliskuuta 2019

TÄRKEÄ VIDEO !!!

https://www.youtube.com/watch?v=m6pWEzkbnDE

W A U.


KATSOKAA TUO ^!!! Eritoten vasurit ja rutiköyhät jne!!! Eli suomlantilaiset sanallasanoen !!

Hahaa... wau.Tuossa onkin kyllä aika "pointti" !!! Enkä ole edes minä tullut juuri tuota ajatelleeksi !!  Totta totisesti; miksei koulussa opeteta MITÄÄN ==> RAHASTA ja sen TEKEMISESTÄ !!!!?!?!?!
JUMALAUTA !! Jos mikään on jokin "uutispommi" niin TUO !!!


Tuo on ihan kuten Vanha Aasialainen Mies siinä sanoo; geneettistä. Köyhyys. Se periytyy, se on ihan yksinkertainen FAKTA se. Kuten näemmä rikkauskin.


Maailma on sellainen koiranpaskaläjä kuin ON, koska teistä suurin osa, aivan järsiyttävän suuri osa, ei osaa olla sitä mitä elämä ja maailmakaan ei osaa olla, mutta minä OLEN, eli ?!?...Näin on ! REILU.


SE on SE ONGELMA.
Teitä kiinnostaa enemmän ja ENITEN, vain ahmia itse ja antaa muiden nääntyä. Eikä tätä tule käsittää kuin jokin vitun vasuri, että tulisi kohkata pitkin MAAILMAA ja jaella kaikkea kaikille, vaan olla TÄSSÄ ja NYT OMILLEEN ===> PAREMPI. Ja opettaa SE lapsilleen,  ja jos, JOS, se menisi niiden vitun riiviöiden kaaliin; SE lopettaisi "kiusaamisenkin" melkolailla. Ja jos juopoille ja niiden ääliökersoille todella TEHTÄISIIN JOTAKIN ainaisen länkytyksen sijaan. ESIM suljettaisiin omaa reservaattiinsa. Tämän VOISI tehdä vaikka jo huomenna niinsanotusti, tai HETI kun kyseinen alue on tehty ja aidattu. TÄMÄKIN voitaisiin rakentaa HETI kun EI anneta RAHAA  ===> Afrikkaan ja mihin lie Paska-Staneihin pitkin maailmaa.

Jumalauta minä jätän tämän tähän, muutoin minä alan käydä liian ärtyisäksi ajatellesani sekuntiakaan "poliitikkoja / politiikkaa" !!! Orvon ruma vitun apinanpaskalärvä käväisi jo mielessäin, ja se on niin RUMA ällötys ja ärsyttävä pikkunilkki, että on jopa "poliitikoksi" POIKKEAVAN vastenmielinen. Ja näyttää joltain tyhmältä vitun KYTÄLTÄ. Mutta mitä eroa on kytällä ja "poliitikolla" muutenkaan !?!? Paitsi ASE.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti