maanantai 25. maaliskuuta 2019

Paven Uusin Video ("Trumpin Ryssävehkeilyt")

https://www.youtube.com/watch?v=3vi04iC2fB8

No ?! KUUUIIINKA tyhmäksi itsenne nyt tunnette ?! Vitun kusipäiset hävettävät kiljuvat imbesillit ja aivoittasyntyneet karjuvat hullut idiootit !?!?

Luulitteko te vitun käpyaivot TODELLA että on jotakin vitun "Ryssien puuttumista Amerikan presidentinvaaleihin" !??! TODELLA ?!?
Ihan kuten Pave tuossa ^ sanoo, olette "politiikan litteän-maan idiootit" ! HAHahhaa, täsmälleen.


Kuinka herran tähden te voitte olla noin, NOIN, nurinkurisia ja väärässä ja megatyhmiä ja vastenmielisiä ja paskapäisiä ja hulluja ja vainoharhaisen typeriä ja lapsellisia ja ylimielisiä ja hysteerisenä sölköttäviä paskahousuisia panikoivia ääliöitä ja totaalimoukkia ja PROJISOIVIA huippuraivostuttavia koiranpaskoja !? KUINKA ?!? Kuinka kuinka kuinka ?! KUINKA te sen oikein (väärin) teette ??!?!

Ja kun taas kävin feisbuukissa tsiigailemassa, sen bloggailijan kaverin sivulla, en nyt muista kaikkia nimiä ja lukuja mitä mainittiin, mutta periaatteessa vaativat noita tuon vitun "tutkimuksen" tilaajia / alullepanijoita maanpetoksesta tuomiolle, ja kansan rahojen tieten tahtoen tuhlaamisesta ja helvetin paljon muusta. Ja se onkin ihan MINIMI.

He halusi kuten pahat ja INHOTTAVAT ja kusipäisen rähjäiset AINA; todistaa että Kaikki Muutkin on VAIN ihan yhtä alhaisia kuin hekin. Ja nyt ovat suuttuneet kun Trumpista ei vain kertakaikkiaan löydykkään MITÄÄN ! Ei sitten niin MITÄÄN "likaa", ja kuten Buukissa sanottiin; aatelkaa mitä se sanoo Pahansuovan Aivopesun uhriksi joutumisesta, että MILJOONAT Amerikkalaiset (Idiootit) ovat nyt suuttuneet siitä että presidenttinsä EI ole tehnyt mitään maanpetosta (tai mistä lie Ne sitä onkin epätoivoissaan syytelleet) !?

Vasemmistoa, eli Pirun Joukkoja, SUUTUTTAA ja ärsyttää ja tuohduttaa nyt siis SE että joku EI ole yhtä oksettavan alhainen ja kärttyisen kusipäinen ja vihantäyteinen ja ilkeä ja haitallinen pikkupaska ja ilkiö ja sabotööri nilkki kuin he !! Siinä on Koko Kuva.


Sinne upposi Perinne eli VALHE Mediakin sitten !! ONNEKSI !! LOPULTAKIN !!! Jumalauta se on POISSA !!! Juutalaisten INFORMAATIOMONOPOLI ON POISSA !! Se on tulessa kuin Hindenburg ja kohta pelkkää sauhuavaa rauniota !!! Aivan. Vitun .....ULTRAMAHTAVAA !!

Katsokaa ja kuulkaa niitä kaikkia vitun iljettäviä SÄÄLITTÄVIÄ vitun nahjuksia mitä tuossa videolla on ^ ...ai luoja.. hahah a... jos säälittävän epätoivoisesta puhutaan !! HAhahaaa.. ja siis VITTU mitä IDIOOTTEJA ! Kristus perkele sentään !!!
Siinä olivat kyllä oikeassa että tämä ON tottavie "historiallinen juttu / hetki", nimittäin se merkitsi TEIDÄN KUOLEMAANNE ! Valhemedia !!! Teidän monopoli aikakautenne on kuollut ja poissa !! Kuten on luojan kiitos Staalinit ja Marxit ja Pol Potit ja kaikki historian HIRVIÖT. Joiden suosijoita ja uskollisia alamaisia ja seuraajia siis olette. Tietoisesti JA tietämättäkin jotkut.
Valitettavasti TE olette jäljellä ! Joten YHDEN demonin sijaan, saamme "naaaaaaattia" nyt sadoista / kymmenistä MILJOONISTA !!!
Vittu greit !! Kiitti vaan vitun vitusti. Saatanan typerät natiaiset !!!


Kiitti.P.s jos olet lukenut Blogiani, tiedät tämän jo, mutta jos et niin kertaan. Eli kuten olen sanonut, tämä tilanne näiden vitun hyperkusipäiden kanssa on SAMA kuin elokuvan "Shutter Island" sisältö, jos et sitä ole nähnyt ja haluat nähdä ÄLÄ lue kai sitten tätä.
Vasurit, joka on ihan hyvä ja riittävä sateenvarjonimitys kaikille näille eri vääryyden lapsille ja varianteille Paholaisista, niin nin  niiden tilanne on aivan identtisesti ja tismalleen ja täsmälleen sama kuin tuon leffan päähahmon. Eli ne EI. VAIN. KERTAKAIKKIAAN  ===> SUOSTU käsittämään että ovat ITSE syyllisiä. Ja ITSE   ====> KAIKKI SE minkä ovat näkevinään ympärillään.
Se vain EI kertakaikkiaan uppoa heidän raivostuttavaan umpilantaiseen apinankalloonsa. Ei sitten niin millään.

Se on jumalauta aivan KÄSITTÄMÄTÖNTÄ miten SITKEITÄ tyhmät apinaidiootit ON !! Jukolauta minä haluaisin repiä ne kappaleiksi raivossani, kuin VITUN ÄRTYNYT hyeena pehmolelujäniksen.
Se on aidosti ällistyttävää miten PIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIITKÄÄÄÄÄN typerys pitää kiinni omasta  mielisairaasta ja erehtyneestä huuhaa-maailmankuvastaan ! Se on jo jumalauta jotakin !! TODELLA....JOTAKIN !
TODELLA !!


Jukolauta oikein siis ninQ TODELLA !!

Kuka ikinä tämän tekikin...jumalauta minkä teit !! KATO ny perkele jo ittekkin sitten saatana (?) !!!
Ryssätkö kenties... juutalaiset vaiko länsi itse ? KUKA teki noin  vitun käsittämättömäksi meganoloksi aivottomaksi kailottavaksi hulluksi zombilaumaksi lähes kaikki nykyihmiset ?!?!
Kerrassaan ÄLLISTYTTÄVÄ tulos !! Jos tämä on ollut jokin SOTA, jokin uudentyyppinen ISKU. Yhdistelmä taivaalta satavaa kemikaalivanojen myrkkypölyä ja jotain ruuassa ja juomassa, yhdistettynä täysin päättymättömään Propagandaan ja sekalaiseen muuhun manipulointiin ja instituutioiden ja "politiikan" TOTAALINEN haltuunotto jne. Jukolauta tämä on; Kaikkien Aikojen Suurin Rikos !!! Tai miksikä sitä nyt nimittääkin. Ja merkittävin ja hulluin joukkopsykoosi. Ja tällä on aivan vitun vavisuttavan GIGANTTISET seuraukset, ja TE OLETTE SEN SYYLLISET !


Leikkikää niin tyhmää kuin haluatte ja kehtaatte; loppunne tulee kyllä, ja se on vasta ALKUA !
Kiitti.P.s 2 Jaa niin, ja siis kuinka tyhmäksi !?!? Asteikolla  yhdeksästä ...sanotaan nyt vaikka että kymmeneen ?! Sillä sen alempia lukuja ei tarvita ollenkaan.16 ?


Sanoisin että realistisempi luku olisi ehkä jossain 156:n nurkilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti